• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Kızlar Selam,
Ben hassas cilt yapısında olduğum için yaz kış güneş kremi ve nemlendirici kullanıyorum. Gebelik durumu olduğundan beri kullanmayı bıraktım. Kullandığım markalar ise güneş kreminde la roche posay nemlendirici de ise Lancome nemlendirici kullanıyor idim.

Dermotolojiden randevu bulmak imkansız daha önceki gebeliklerinizden önerilen güvenilir markalar var mı acaba ? yada mevcut markalarla devam mı etsem danışmak istedim. Bilen varsa yardımcı olursa cok sevinirim.

Bu arada Bebek resimleri atan herkesin bebişleri masallah cok güzel allah nazardan korusun.
Ben ilk gebeliğimde Solante Pregna diye bir güneş kremi kullandım hamileler için üretilmiş bir güneş kremi gayet memnun kaldım temiz içerikli

Eklentiler

• Screenshot_2025-11-18-22-44-46-222_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2025-11-18-22-44-46-222_com.instagram.android.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 6
ayyy ne güzel ya, iplerini linkleyebilir misiniz 🥰 bir de nasıl öreceğimizi tarif eden youtube videosu fln varsa 😅
Çok basit aslında ben instgramda gördüm model çok kolay örmek istersen ben alayım ipleri sis tığ sanada atarım beraber oreriz anlatırım

Çok basit aslında ben instgramda gördüm model çok kolay örmek istersen ben alayım ipleri sis tığ sanada atarım beraber oreriz anlatırım
ayyy çok gğzel olur ama ben daha önce hiç bir şey örmedim ben de örebilir miyim kii 😅 atarsanız öreriz beraber çok da guzel olur ben de yavruma kendim bir şey yapmak istiyorumm

ayyy ne güzel ya, iplerini linkleyebilir misiniz 🥰 bir de nasıl öreceğimizi tarif eden youtube videosu fln varsa 😅
Trendyola alize puffy yazın renk renk çıkıyor hepsi ama tanesi 70-80e geliyor ipcilerde milyoncularda falan 30-40 a bulabilirsiniz

Bu kadın düzgün anlatmış başlangıç için bu kolay oluyor ikili çapraz ama daha bir sürü çeşidi var zaten diyorum ya bağımlısı olacaksınız 2-3 günde bitiyor bi bebek battaniyesi baktınız eliniz alıştı yelek modelleri falanda var onları da örebilirsiniz 😂

Trendyola alize puffy yazın renk renk çıkıyor hepsi ama tanesi 70-80e geliyor ipcilerde milyoncularda falan 30-40 a bulabilirsiniz

Bu kadın düzgün anlatmış başlangıç için bu kolay oluyor ikili çapraz ama daha bir sürü çeşidi var zaten diyorum ya bağımlısı olacaksınız 2-3 günde bitiyor bi bebek battaniyesi baktınız eliniz alıştı yelek modelleri falanda var onları da örebilirsiniz 😂

Bu modelde çok güzel ama bende bu delikli iplerle şişsiz ormwdim kolaymi acaba

Bende disleksi var o yüzden şiş tığ kullanma olayı çok komplike geliyor yapamıyorum elle daha kolay oluyor bide elin alışınca 100x100 battaniyeyi 4 saate bile çıkarıyorsun
Acaba ondanmi orsem gerçi sipariş verdim kadife ip trentyoldan onu oreyim sizin dediğiniz iptende orecegim

Back
X