günaydınn nursenacım zemuszemus ağrınmı var neden uyuyamıyosun?
yokkk ağrım benim hamileliklerim böle uykusuz geçiyo çocuğumda doğunca hiç uyumuyo huzursuz yatıyorum heralde ondan yattımmı hareketleniyo bişey olcak diye tedrgin oluyorum sanırım
anladım canım.bende arada göğüs kafesi ağrısı çekiyorum.sendede oluyomu? ilk kızın doğduğunda uyku düzeni nasıldı?
hiç uyumadı kendi mememi yalancı emzik gibi ağzından burakmadı sabaha kadar meme ağzında uyuyodu eğer ağzından çıkarsa ağlıyodu bende sızıp kalırdım cahillik te var şimdi düşünüyorumda üstüne falan uyusam allah korudu yani yalancı emzik hiç almadı
ben çıkıyorum şimdilik çok iş var bankkaya falan gidilecek hayırlı günlerrr
günaydıııııııın
ben de erkenciyim bu sabah kalktım güzel güzel hukuk çalışcam şimdi :)sınavım var bugün:)
bende de kasık ağrısı var. leğen kemiğim sanki içerde kırılıyo. kıpırdayamıyorum sabahları resmen
inş. canım. sınavım 4 te saat 2 ye kadar çalışabilirim. 3 te kociş gelcek beni almaya. 3 saatim falan var :)günaydııııınn inşallah sınavın iyi geçer hayatım
günaydın canlarım bende sağlıkocağına gittim kan sonuçlarını almaya kan değerlerim yükselmiş iğne yaptırmama gerek kalmadı ben bu kan değerlerini yükseltene kadar yemediğim şey kalmadı ama başarmışım zemuszemus
suyu ihmal etme canım bol bol su içgözün aydın canım geçmiş olsun:)
sabahları ben de çok susamış uyanıyorum
uyu o zaman :dance:
sınava kim gitceköf buhukuk dersi içimi bayıyo yaaaa aman beee-tatlicadiarzu-
Slm kislarr ...
Acayip agrim varrr napcami bilmiyorum yaa :1no2:
Sabahtir dogru duzgun oturmadim sanirim onun yuzunden simdi az uzancam insallah iyi olurummm bilmiyorumkismile
ay ne bakımı yaptılarsa bitmek bilmediklava:
günayydınnn topiğin en uykusuz annesi benim zanumca her sabah ben açıyommm uyuyamıyorum ben yaaaaa gözlerim acıyooo
inş. canım. sınavım 4 te saat 2 ye kadar çalışabilirim. 3 te kociş gelcek beni almaya. 3 saatim falan var :)
4 te bi sınava giricem 7 de başka bi sınava
yaa sabahları ağzım çok kuruyo ve nedense ağzımda acımsı değişik bi tatla uyanıyorum. CADIARZU
günaydın canlarım bende sağlıkocağına gittim kan sonuçlarını almaya kan değerlerim yükselmiş iğne yaptırmama gerek kalmadı ben bu kan değerlerini yükseltene kadar yemediğim şey kalmadı ama başarmışım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?