2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yokkk ağrım benim hamileliklerim böle uykusuz geçiyo çocuğumda doğunca hiç uyumuyo huzursuz yatıyorum heralde ondan yattımmı hareketleniyo bişey olcak diye tedrgin oluyorum sanırım

anladım canım.bende arada göğüs kafesi ağrısı çekiyorum.sendede oluyomu? ilk kızın doğduğunda uyku düzeni nasıldı?

anladım canım.bende arada göğüs kafesi ağrısı çekiyorum.sendede oluyomu? ilk kızın doğduğunda uyku düzeni nasıldı?

hiç uyumadı kendi mememi yalancı emzik gibi ağzından burakmadı sabaha kadar meme ağzında uyuyodu eğer ağzından çıkarsa ağlıyodu bende sızıp kalırdım cahillik te var şimdi düşünüyorumda üstüne falan uyusam allah korudu yani yalancı emzik hiç almadı

evet şimdi ikimizde daha tecrübeliyiz.benim kızımda yalancı emzik almadı.ama anne sütünüde 6 aylıkken kendisi bıraktı.niyeyse istemedi.ek mama veriyodum biberonda.biberon daha tatlı geldi herhalde.

günaydıııııııın
ben de erkenciyim bu sabah kalktım güzel güzel hukuk çalışcam şimdi :)sınavım var bugün:)

bende de kasık ağrısı var. leğen kemiğim sanki içerde kırılıyo. kıpırdayamıyorum sabahları resmen

günaydııııınn inşallah sınavın iyi geçer hayatım

yaa sabahları ağzım çok kuruyo ve nedense ağzımda acımsı değişik bi tatla uyanıyorum. CADIARZU

Son düzenleme:
günaydın canlarım bende sağlıkocağına gittim kan sonuçlarını almaya kan değerlerim yükselmiş iğne yaptırmama gerek kalmadı ben bu kan değerlerini yükseltene kadar yemediğim şey kalmadı ama başarmışım zemuszemus

gözün aydın canım geçmiş olsun:)

sabahları ben de çok susamış uyanıyorum

Slm kislarr ...
Acayip agrim varrr napcami bilmiyorum yaa :1no2:
Sabahtir dogru duzgun oturmadim sanirim onun yuzunden simdi az uzancam insallah iyi olurummm bilmiyorumkismile

gecmıs olsun canım ya yormayın kendiniziiiii topiğinm karısanı olarak daha kac defa dıyeyım sizeeeee

yat dinlen bir güzel..

ay ne bakımı yaptılarsa bitmek bilmedi klava:

evet canım ya ben hiçç giremedimm

günayydınnn topiğin en uykusuz annesi benim zanumca her sabah ben açıyommm uyuyamıyorum ben yaaaaa gözlerim acıyooo

günaydınnnnnnn

inş. canım. sınavım 4 te saat 2 ye kadar çalışabilirim. 3 te kociş gelcek beni almaya. 3 saatim falan var :)
4 te bi sınava giricem 7 de başka bi sınava

sanada günaydın canımmmmmm hadi bakalım sıvalarında cok basarılar..

yaa sabahları ağzım çok kuruyo ve nedense ağzımda acımsı değişik bi tatla uyanıyorum. CADIARZU

bende de tam tersi canım agzım cokkkk sulanıo bıktımm hormonladan sanırım

bu arada sanada günaydınn

Herkese günaydın bayanlarrrrrrr spora gidicektim gidemedim giyindim abimi bekliyorum o da uyuyor daha ..

dun giremedim özledim sizzzzzleriiiiii kahvaltımı yapıp geliyorum hemennnn

günaydınnnnn....once cok sevındımm herseyın yolunda gıtmesıne ..sonrada sorayım neler yedin bakiimmmm :)))opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…