2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bebedor yanyatş yastığını koyuyorum. bümdüz oldu. neden acaba :roflol:

emınım bu duygu 10 bebekte dogursak hep aynı kalacak...

evet bu gece bende onu düşündüm.. deneyeyim bakalımm

kesınlıkle ıonerırım....normal yastık buyuk gelebılır eger varsa koltukların uzerınde kare kucuk yastık boyle yumusak yumusak onlardan koy derım...benım yatak ortumun bır yastıgı kucuk kareydı ... yumusakta english home dan almıstım 3 tl ye onu koydum ...ıdeal yanı

bu arada ben baska bısıy sorucam ozellıkle benımle aynı haftada olanlar tansıyonunuz ne durumda ...son olcumlerınız falan nasııı:uhm:

ya blac ben de hep yüz üstü yatardım. sırt üstü uyumam mümkün değildi. şimdi uykuya yan yatıyorum. 5 dk sonra sırt üstü uyanıyorum. yerçekimi mi bu :))

selam diycem ama kimse yok gibi:uhm:

bakım sebebıyle erısımımıze kısa sure kk araverdı ya o yuzden sukunet coktuuuu

ya blac ben de hep yüz üstü yatardım. sırt üstü uyumam mümkün değildi. şimdi uykuya yan yatıyorum. 5 dk sonra sırt üstü uyanıyorum. yerçekimi mi bu :))

hamılelık oncesınde bende bayılırdım yuzukoyun yatmayaaa ama oğlusum ıcın onuda unuttum...
ben sag yanıma yatmayı daha cok sevıyorum ama sola yat dedıklerı ıcınde solla baslıyorum bı bakmısım sagdayım...azıcık yercekımı azıcık kocısın kolları sanırım :)))

yesicacım korseleri arastırdım elijanın sutyenlerını aldım cokta güzeller şuan dediğim gibi iyi indirim var normalde uyuz bir yer hello baby ben ordan 2 mılyara yakın alısveris yaptım bir askı vermediler bir de tek slip odedik..

baktıgım en iyi korse bu şimdilik bir de fiyatı uygun normalde yine 30-40 hep ama en buyuk bedeni L o da bana uymaz gibi geldi.. gidip baksam uzak burası bize bi o kadar da benzin yakıcaz

evet aç başa dön aç başa dön kıracaktım:mymeka:

Slm kislarr ...
Acayip agrim varrr napcami bilmiyorum yaa :1no2:
Sabahtir dogru duzgun oturmadim sanirim onun yuzunden simdi az uzancam insallah iyi olurummm bilmiyorumkismile

Slm kislarr ...
Acayip agrim varrr napcami bilmiyorum yaa :1no2:
Sabahtir dogru duzgun oturmadim sanirim onun yuzunden simdi az uzancam insallah iyi olurummm bilmiyorumkismile

cok gecmıs olsunnn neden yordun o kadar kendınııııı yazık sanaa...hemen dınlenıyorsun sımdı kaydirigubbakcemile

ayyyyyyyyyy şu ağrılardan bi kurtulaydın gel haziran gel haziran bitsin bu gurbet evde annen baban yüzüne hasret bu bestem nasıl sılamdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

millet dayanamaz son kez bakiim olmuş mu diye otururlar benim gibi ama kalkıcam uykum varmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…