bunlarda anlasmadık ama bı sonrakılerdede anlasalımda bare yıne bırlıkte gerı sayım yapalım...hihoyyyt
bu arada dun gece ıtıbarıyle ben artık kucuk bır yastıgı karnımın altına koyarak uyumaya basladım ..hakkaten etkı edıyormus..yıne sagıma soluma donerken zorlanıyorum ama yınede daha ıyı uyudum dun geceyerimseniben
çok iğrenç espriler yapardım ama anında kovarlar beni siteden :roflol::roflol::roflol:
aslında ben elimi ayağımı çekmiştim bebek sayfasını kapatmıştım ama kızlar çok istediler yani onların uğruna bide tekrar sil baştan gece ukusu denen bi şey olmayacak herşeyi bebeğe göre programlıyacağız bebek tutmayıda unuttuk ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim sanki ilk bebek gibi o kadar heyecan varki içimde artık günlerde azaldı bide erkek bebekler kızlara göre daha hareketli ve daha yaramaz yandık yani:tomato:
evet bu gece bende onu düşündüm.. deneyeyim bakalımm
selam diycem ama kimse yok gibi:uhm:
ya blac ben de hep yüz üstü yatardım. sırt üstü uyumam mümkün değildi. şimdi uykuya yan yatıyorum. 5 dk sonra sırt üstü uyanıyorum. yerçekimi mi bu :))
bakım sebebıyle erısımımıze kısa sure kk araverdı ya o yuzden sukunet coktuuuu
hamılelık oncesınde bende bayılırdım yuzukoyun yatmayaaa ama oğlusum ıcın onuda unuttum...
ben sag yanıma yatmayı daha cok sevıyorum ama sola yat dedıklerı ıcınde solla baslıyorum bı bakmısım sagdayım...azıcık yercekımı azıcık kocısın kolları sanırım :)))
evet aç başa dön aç başa dön kıracaktım:mymeka:
Slm kislarr ...
Acayip agrim varrr napcami bilmiyorum yaa :1no2:
Sabahtir dogru duzgun oturmadim sanirim onun yuzunden simdi az uzancam insallah iyi olurummm bilmiyorumkismile
ay ne bakımı yaptılarsa bitmek bilmediklava:
evet bizim uyku saatimiz gelmeden yaptılar gıcık oldumalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?