2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yesica patates salatası yap bakiiiim hemen atlıyorum:oklava:cokacimcoook

kızlaarr epey kaynatmışsınız,17 sayfa olmuş bile:)
biz kızımızın odasını aldık bugunn:))
prş teslim edecekler,heyecan sardı iyice,yarın da doktor kontrolünden güzel haberlerle dönersem daha birşey istemem :Saruboceq:

prş teslim edecekler,heyecan sardı iyice,yarın da doktor kontrolünden güzel haberlerle dönersem daha birşey istemem :Saruboceq:

oooo gelince ekle görelim. hayırlı olsun canım.ama tabi daha önemlisi yarınki kontrol. inşallah sağlık haberleriyle gelirsin :Saruboceq:

ıNŞAALLAH HERŞEY ıYı OLUR:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:teytey::teytey::teytey::teytey:

oooo gelince ekle görelim. hayırlı olsun canım.ama tabi daha önemlisi yarınki kontrol. inşallah sağlık haberleriyle gelirsin :Saruboceq:

İNŞAALLAH HERŞEY İYİ OLUR:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin kızlar,çok sağolun..sağlık haberleriyle gelelim de donuna kadar çekip koycam :))))

kocamla kardeşim odayı boşaltıyorlar,arada gidip burnumu sokuyorum:))
bir pazarım var o da ya anasına ya kızına birşey almakla geçiyor diyor:))))

siz neler yaptınız? nasıl keyifler?

amaaaaaaaaaaaan bizde ne olsun en iyisi sensin heyecan var bekleyiş var bizdede aynı yesica da senin gibi ben galiba böyleyim 2 çocuk var biri bebek onun yüzünden dışarı çıkamadım hava biraz bebeğe göre soğuk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sempatiksalakcinni:emir_bebek:yesicaaaaaaaaaaaaaaaaa aldın mı mesajı neyse ben kalkıyom

Back
X