2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

taşındığınız yer iyi de olsa da olmasa da taşınmaktan nefret ediyorum 2 kere taşındım yine taşıncam ilerde yalova ya gitmeyi düşünüyoruz:sm_confused:senağlama

sağol bitanem hoşbulduk. net gitti uğraştım aba daha yeni halloldu kaydirigubbakcemile5

yokluğun belli oldu,hemen kapatmalısın açığı:)))
bu arada şampuan v pişik kremini sormuşsun ya,
ben de söyleyim hemen:) şampuan sebamed aldık,geçen gün de johnson's baby bed time set halinde indirimdeydi onu da aldık:)
ilk zamanlar sebamed en uygun olan galiba..
pişik kremi de bepanthene merhem işe yarıyormuş..

kııııııııııııız hepimiz bir arada olsak size herşey yapardım haaaaa istanbul da iken kızlarla herhafta tplanıyoduk 14 15 kişi güzel oluyo şimdi ist a gittiğim zaman buluşuyoz herkes evlendisenağlamamafoldumben

haydaaaaaaaaaaaaaaa kız topik buldunuzda tek mi kaldım nerdesiniz:oklava:

cok mersi valla cok güzel bir topik önceden yazmıyordum.sadece bir arkadasla aynı doktora gidiyorduk ona bir soru sormustum özelden ..izmir e gittim geldim topiktekiler yok olmus şasırdım :)

Canim önceden baya kalabaliktik biri bisey soruyodu ötekininki gume gidiyo cevapsiz kaliyodu.Ayrica bazi arkadaslar normal hayatta da gorustugu icin surekli ayni kisiler birbiriyle irtibat halindeydi.Oyuzden bende arada girip 1-2 mesaj yazip cikiyodum:
Ama simdi sabahlari kalkiyom kahvalti soframi hazirliyom hem kahvaltimi yapiyom hemde buraya yaziyorum.Her firsattada gelmeye calisiyorum az kisi kaldik ve hepimiz birbirimize hemencecik isindikkk yaniyo burasii kaydirigubbakcemile5

Canim önceden baya kalabaliktik biri bisey soruyodu ötekininki gume gidiyo cevapsiz kaliyodu.Ayrica bazi arkadaslar normal hayatta da gorustugu icin surekli ayni kisiler birbiriyle irtibat halindeydi.Oyuzden bende arada girip 1-2 mesaj yazip cikiyodum:
Ama simdi sabahlari kalkiyom kahvalti soframi hazirliyom hem kahvaltimi yapiyom hemde buraya yaziyorum.Her firsattada gelmeye calisiyorum az kisi kaldik ve hepimiz birbirimize hemencecik isindikkk yaniyo burasii kaydirigubbakcemile5

boşver az olsun öz olsunopuyorumnanaktan

:nazar:

a.s.:nazar:a.s.

kız pişik kremi daha yokmuydu allahım devam sütümü o kızakannehir

evet haklısın bende soru sormustum benim soruda güme gitmişti birde özelden sormustum yaniii...doktorlar bölümünde yorum yapmıs arkadas aynı doktora gittiğimizi anlayınca sormustum malesef dediğin gibi.

Back
X