Hosgeldin canim yeniden...
Sampuandada kremdede penaten tavsiye ederim.Oglum 3 bucuk yasinda hlae penatenin bebek sampuanini kullaniyorum bayanssulusmile
sağol canım. listeye şimdi bir de penateni ekledim :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim yeniden...
Sampuandada kremdede penaten tavsiye ederim.Oglum 3 bucuk yasinda hlae penatenin bebek sampuanini kullaniyorum bayanssulusmile
yesica şimdi çay içiyom yanında ne var biliyon mu senin bugün yapamadığından:roflol:
leyla kız sen hakkatten editörmüsünCADIARZU
sağol bitanem hoşbulduk. net gitti uğraştım aba daha yeni halloldu kaydirigubbakcemile5
ben hamişim unuttun galiba. allah sana günah yazacak :umursamaz:
yesica şimdi çay içiyom yanında ne var biliyon mu senin bugün yapamadığından:roflol:
evet canim editorum...noldu ki? :)
cok mersi valla cok güzel bir topik önceden yazmıyordum.sadece bir arkadasla aynı doktora gidiyorduk ona bir soru sormustum özelden ..izmir e gittim geldim topiktekiler yok olmus şasırdım :)
Canim önceden baya kalabaliktik biri bisey soruyodu ötekininki gume gidiyo cevapsiz kaliyodu.Ayrica bazi arkadaslar normal hayatta da gorustugu icin surekli ayni kisiler birbiriyle irtibat halindeydi.Oyuzden bende arada girip 1-2 mesaj yazip cikiyodum:
Ama simdi sabahlari kalkiyom kahvalti soframi hazirliyom hem kahvaltimi yapiyom hemde buraya yaziyorum.Her firsattada gelmeye calisiyorum az kisi kaldik ve hepimiz birbirimize hemencecik isindikkk yaniyo burasii kaydirigubbakcemile5
Canim önceden baya kalabaliktik biri bisey soruyodu ötekininki gume gidiyo cevapsiz kaliyodu.Ayrica bazi arkadaslar normal hayatta da gorustugu icin surekli ayni kisiler birbiriyle irtibat halindeydi.Oyuzden bende arada girip 1-2 mesaj yazip cikiyodum:
Ama simdi sabahlari kalkiyom kahvalti soframi hazirliyom hem kahvaltimi yapiyom hemde buraya yaziyorum.Her firsattada gelmeye calisiyorum az kisi kaldik ve hepimiz birbirimize hemencecik isindikkk yaniyo burasii kaydirigubbakcemile5
haydaaaaaaaaaaaaaaa kız topik buldunuzda tek mi kaldım nerdesinizklava: