2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol::roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool: bi gün zaman ayarlayıp buluşalım kızım baksın beğensindelikafadulden

Buyuk oglum cok yakisikli teyzesi.ufagini daha görmedim dogsun sölerim onuda :ecrin_bebek:
Aslinda kucugu hic karistirmayalim buyuk oglan munasiptir azcik buyuk olsun dimi ama kaydirigubbakcemile3

Buyuk oglum cok yakisikli teyzesi.ufagini daha görmedim dogsun sölerim onuda :ecrin_bebek:
Aslinda kucugu hic karistirmayalim buyuk oglan munasiptir azcik buyuk olsun dimi ama kaydirigubbakcemile3

kız bi gün okulda tanışıyolarmış aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

insallah cok tesekkür ederim darısı hepimizin basına .izmirlisiniz herhalde.bende izmirliyim de

canım ben hatay bahcelievlerde oturuyorum gerçi şimdi bizi konak belediyesinden alıp karabağlara bagladılar adres degişti yeni adresimizi bilmiyorummm :D

sen neresindensinnnn

ıyyyyyyyyy bana göğüs ucu demeyim çok çektim nasıl kanıyodu yaaaaaaaaaa:1no2::1no2::1no2:

Off ilk oglumda bende cok cektim ya kanla beraber emiyodu oglum valla.Sanki gogsumun ucu kopacakta cocugun azinda kalcak gibi geliyodu o kadar cok aciyoduki cocugumu emzirmek istemiyodumboshayallersmile
Kremlerde iyi gelmedi benim gogsume en sonunda hemsireler gogus ucu silkon verdiler gogsumun ucuna onu takip emziriyodum oglumu.Duzeldi silikonsuz emzirim dedim bu seferde inatci oglum gogsumun ucunu onsuz tutmak istemedi sade verdimmi gosdumu emmiyodu basiyodu aglamayi sempatiksalakcinniTam 11 ay gogos ucu silikonuyla emzirdimm bilmiyorumkismile

kız bi gün okulda tanışıyolarmış aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldenkafamçokkarıştı

Imkansiz canim ben Almanyada yasiyorumm Alamanya gelini edicem kizini sanki ben oldum da halt ettimmm

canım ben hatay bahcelievlerde oturuyorum gerçi şimdi bizi konak belediyesinden alıp karabağlara bagladılar adres degişti yeni adresimizi bilmiyorummm :D

sen neresindensinnnn

ben eşimin işi nedeni ile şuan ankara da yasıyorum ama annemler üçyolda oturuyor.cok yakınmısız.hemen üçyol yapı kredi bankasının üstünde :)) bende 3 gün önce izmir de idim. doktor muayenesi için geri dönmek zorunda kaldım. izmir gibisi yok sıcacıktı.

ben eşimin işi nedeni ile şuan ankara da yasıyorum ama annemler üçyolda oturuyor.cok yakınmısız.hemen üçyol yapı kredi bankasının üstünde :)) bende 3 gün önce izmir de idim. doktor muayenesi için geri dönmek zorunda kaldım. izmir gibisi yok sıcacıktı.

ayyyyyyyyy o kadar yakınmısız ki anlatamam hani aydıneller var bilirsin belki onun yan apartmanında oturdum ben 14 sene ailemle ziraat bankasının tammm karsısı belki karsılasmısızdır bile.. Bende Ankara'ya hiç gitmedim.. cok merak ediyorum.

Yurt dısında olanlarda şikayet etmesin heppp hevesimdi yurt dısında yasamak ailem heppp gittiler ben gidemedim okul yüzünden :(((((

Back
X