hoş geldin Berrak Allah analı-babalı büyütsünn sağlıkla kucagına al bebişiniiiiiii
insallah cok tesekkür ederim darısı hepimizin basına .izmirlisiniz herhalde.bende izmirliyim de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin Berrak Allah analı-babalı büyütsünn sağlıkla kucagına al bebişiniiiiiii
:roflol::roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool: bi gün zaman ayarlayıp buluşalım kızım baksın beğensindelikafadulden
mersi canım.. bende 29+2 günlük hamileyim. insallah erkek annesi olucam.
kizlar gogus ucu icin krem kullanan var mi?
Buyuk oglum cok yakisikli teyzesi.ufagini daha görmedim dogsun sölerim onuda :ecrin_bebek:
Aslinda kucugu hic karistirmayalim buyuk oglan munasiptir azcik buyuk olsun dimi ama kaydirigubbakcemile3
işaallah evlendiğini de görürsün sağlıkla doğsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
insallah cok tesekkür ederim darısı hepimizin basına .izmirlisiniz herhalde.bende izmirliyim de
ben mi yoktum yok artık şahidim bile var:umursamaz:
canım ben hatay bahcelievlerde oturuyorum gerçi şimdi bizi konak belediyesinden alıp karabağlara bagladılar adres degişti yeni adresimizi bilmiyorummm
sen neresindensinnnn
ıyyyyyyyyy bana göğüs ucu demeyim çok çektim nasıl kanıyodu yaaaaaaaaaa:1no2::1no2::1no2:
kız sen izmirde değilmiydinCADIARZU
ben geldiğimde yoktunnnnnnnnnnnnn
kız bi gün okulda tanışıyolarmış aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldenkafamçokkarıştı
canım ben hatay bahcelievlerde oturuyorum gerçi şimdi bizi konak belediyesinden alıp karabağlara bagladılar adres degişti yeni adresimizi bilmiyorummm
sen neresindensinnnn
evet izmirdeyim canım hatay semtin adı
berrakçığım hoşgeldin aramızaa.s.
evet izmirdeyim canım hatay semtin adı
cok mersi
ben eşimin işi nedeni ile şuan ankara da yasıyorum ama annemler üçyolda oturuyor.cok yakınmısız.hemen üçyol yapı kredi bankasının üstünde :)) bende 3 gün önce izmir de idim. doktor muayenesi için geri dönmek zorunda kaldım. izmir gibisi yok sıcacıktı.