2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

son aylarda baslamak gerekmis.ben artik 33 haftama giriyorum yarin itibariyle.ben bu hafta basladim.mothercare-den aldim.nasil bilmiyorum valla.gunde 1 kez suruyorm

deme yaaa.....korkunc acittigini duymutum,ama kanayani ilk defa mafoldumben

Off canim ya aglaya aglaya emzirdim oglumu.Hemsireye derdim gogsum kaniyo cocuk kanla bir sut emiyo diye bisey olmaz derdi gicik tabi kendi cani yanmiyo sempatiksalakcinni
Eger hamileyken kullanmak fayda ediyosa bende aliyim o dedigin kremden tekrar ayni acilari yasamak istemiyorumm eyvahedigeldismile

kızlar benim göbeğim çatlıyo heralde nası kaşınıyo ya. siz hangi kremi kullanıyosunuz

valla ben arkadaş ayrımı yapmam canım ister açık kapalı ister mini etek yada çirkin fark etmez insan olup güvenmeliyim dostum olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aynen canım bende hiç ayrım yapmam sukur oyle huyum yok..

kızlar benim göbeğim çatlıyo heralde nası kaşınıyo ya. siz hangi kremi kullanıyosunuz

canım ben johson's baby nin yağını kullanıyorum ama annem artık onu bırak vazelin kullanmaya basla dedi annem hep vazelin kullanmıs hiç çatlagı yok kadının

ayyy evet ya benım onun caresını bulmam lazım bır arkadasıma söz verdim.. sonradan catlaklara ultrasonda kullanılan jel iyi geliyormus bilen varmı

Back
X