Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben johson's baby nin yağını kullanıyorum ama annem artık onu bırak vazelin kullanmaya basla dedi annem hep vazelin kullanmıs hiç çatlagı yok kadının
ayyy evet ya benım onun caresını bulmam lazım bır arkadasıma söz verdim.. sonradan catlaklara ultrasonda kullanılan jel iyi geliyormus bilen varmı
Off canim ya aglaya aglaya emzirdim oglumu.Hemsireye derdim gogsum kaniyo cocuk kanla bir sut emiyo diye bisey olmaz derdi gicik tabi kendi cani yanmiyo sempatiksalakcinni
Eger hamileyken kullanmak fayda ediyosa bende aliyim o dedigin kremden tekrar ayni acilari yasamak istemiyorumm eyvahedigeldismile
lierac diye bir catlak kremi almıstım o da işe yarıyor arkadaslar ama fiyatı biraz tuzlu ben fazla kilo almadıgım için fazla kullanmıyorum ama kullananlar cabuk bittiğini sölüyor.ve iyi bir krem
kaşımamaya çalış çatlakların habercisi çatlak oluşur kaşımabilmiyorumkismile
kııııııııııız soruya bak sanki peki zeki mürende bizi görecek mi demişimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben de soyleyenlerin yalancisim valla.kremin de uzerinde son aylarda kullanmaya baslayin diyor.ama cesitli markalar var ben rastgele aldim.fayda eder insallah....
neyse kizlar herkese iyi geceler.benim uyumam gerek.yarina isim cok.saglik ocagina da ugramam lazim erkenden.idrar tahlili ve kan sayimi yapicaklar.bi de ebe karnimi filan olcecek,kalp atislarina bakcek,tansiyon ve kilo olcumu...isin en guzel tarafi butu bunlar bedava...devlet karsiliyor ne guzel :)
haydiiii optum hepinizi ve bebisleri opuyorumnanaktan yarin gorusuruz...
ayyy evet ya benım onun caresını bulmam lazım bır arkadasıma söz verdim.. sonradan catlaklara ultrasonda kullanılan jel iyi geliyormus bilen varmı
lierac diye bir catlak kremi almıstım o da işe yarıyor arkadaslar ama fiyatı biraz tuzlu ben fazla kilo almadıgım için fazla kullanmıyorum ama kullananlar cabuk bittiğini sölüyor.ve iyi bir krem
ben de soyleyenlerin yalancisim valla.kremin de uzerinde son aylarda kullanmaya baslayin diyor.ama cesitli markalar var ben rastgele aldim.fayda eder insallah....
neyse kizlar herkese iyi geceler.benim uyumam gerek.yarina isim cok.saglik ocagina da ugramam lazim erkenden.idrar tahlili ve kan sayimi yapicaklar.bi de ebe karnimi filan olcecek,kalp atislarina bakcek,tansiyon ve kilo olcumu...isin en guzel tarafi butu bunlar bedava...devlet karsiliyor ne guzel :)
haydiiii optum hepinizi ve bebisleri opuyorumnanaktan yarin gorusuruz...
2 kutu bitiren biri olarak cooook cabuk bittigini onayliyorum.bana 2 kutu 15 gun dayandi.acaba bn manyak gibi mi kullaniyorum diye sasirmistim.gercekten cok cabuk bitiyor.bugune kadar catlak kremlerine toplamda neredeyse 300 lira vermis biri olarak soyluyorum....neyse ya catlak konusu yarina kalsin ben gelince acicam bu konuyubolca konusuruz olur mu???uyumam lazim yoksa siz burda bensiz konusurken ben catlarim
![]()
ayyyyyyy kızlar mavişim kucağımda uyudu ağzının içini öpe öpe mayıştı yavrum ayyyyyy ne tatlı rabbim sağlıkı bi şekilde sizede taddırsın:Saruboceq::Saruboceq: