- 4 Şubat 2016
- 341
- 278
- 103
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #3.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa benimkini de yorumla lütfenn
Bende leke olmadı hiç ya yada ilk günler olduysa fark edemedimBirde yerleşme lekesi olursa uzun sürerse erkek bir iki gün olursa kız diye okudum burda. Oda çoğunluk tutmuş. Bizim aydaki hamişlerede soralım istatistik yapalım![]()
Erkek sankiYaaaa benimkini de yorumla lütfenn![]()
Benimde kızımda hiç olmamıştı ama bu sefer 1 ay sürdü kahve + kırmızı leke.Bende leke olmadı hiç ya yada ilk günler olduysa fark edemedim
Cümleyi başlatmışken sorayım cinsiyet için bişey var mı aklınızda yani kendiniz öğrenmek için yada ailenize söylemek için falanBenimde kese yuvarlak bebegin annesiyim kız hissediyorum![]()
Tabikii once saglikli olsunlar ama bu eglenceleri de cok hakettik benceAy inşallah yani tabiki önce sağlık ama insan 2 meyveyide tatmak ister yarın yine randevum var özelde istediği testler için devlete gidicem bakalım orda nasıl görünücek![]()
Tam olarak bende boyle cupcake ya da pasta yaptirip aile buyuklerine soylemeyi dusunuyorum. Belki esimle ogrenmek icinde evde kendimizi cekeriz ondan emin degilim deCümleyi başlatmışken sorayım cinsiyet için bişey var mı aklınızda yani kendiniz öğrenmek için yada ailenize söylemek için falanben oğlumda cupcake yaptırmıştım aklımda öyle öğrenmek videoya almak vardı ama usg bakarken doktorumuzun dalgınlığına gelmişti aa oğluş kıpır kıpır maşallah demişti ağzından kaçırıp biz neye uğradığımızı şaşırmıştık sonra ailemiz için yaptırdık işte anneler babalar görümcemler falan 10 tane falandı içi mavi dolguluydu videoya almıştık çok tatlı olmuştu şimdi yine böyle yapmak istiyorum var mı sizin aklınızda bişeyler
![]()
Ben az masraflı bugün bir video gördüm. Şemsiye yarim acık üst tarafına mavi kağıtları doldurmuş, baba bir acıyor mavi kağıtlar yağmur gibi yağıyorCümleyi başlatmışken sorayım cinsiyet için bişey var mı aklınızda yani kendiniz öğrenmek için yada ailenize söylemek için falanben oğlumda cupcake yaptırmıştım aklımda öyle öğrenmek videoya almak vardı ama usg bakarken doktorumuzun dalgınlığına gelmişti aa oğluş kıpır kıpır maşallah demişti ağzından kaçırıp biz neye uğradığımızı şaşırmıştık sonra ailemiz için yaptırdık işte anneler babalar görümcemler falan 10 tane falandı içi mavi dolguluydu videoya almıştık çok tatlı olmuştu şimdi yine böyle yapmak istiyorum var mı sizin aklınızda bişeyler
![]()
Ahada buraya yazıyorum erkek çıkarsa gene buraya yazacam
Aklımda hicbirsey yok ama Bi tane video görmüştüm bütün misafirlere cupcake yedirtiyorlar sadece birinde cinsiyet belli herkesi tek tek yerken çekiyorlar işte . O birini bulana kadar çok heycanliydiCümleyi başlatmışken sorayım cinsiyet için bişey var mı aklınızda yani kendiniz öğrenmek için yada ailenize söylemek için falanben oğlumda cupcake yaptırmıştım aklımda öyle öğrenmek videoya almak vardı ama usg bakarken doktorumuzun dalgınlığına gelmişti aa oğluş kıpır kıpır maşallah demişti ağzından kaçırıp biz neye uğradığımızı şaşırmıştık sonra ailemiz için yaptırdık işte anneler babalar görümcemler falan 10 tane falandı içi mavi dolguluydu videoya almıştık çok tatlı olmuştu şimdi yine böyle yapmak istiyorum var mı sizin aklınızda bişeyler
![]()
2.ci de çok hoşuma gidiyor . Kalabalık istemeyen böyle yapabilir meselaBen az masraflı bugün bir video gördüm. Şemsiye yarim acık üst tarafına mavi kağıtları doldurmuş, baba bir acıyor mavi kağıtlar yağmur gibi yağıyor
2.side anne baba karşılıklı oturuyo gözleri bağlı beyaz tişört giyiyolar cinsiyetin rengine göre ellerini boyaya batırıp tişörte el izi çıkıyo gözlerini açtıgında renge göre cinsiyet açıklanıyor çok etkileyici geldi bana
Hemen cinsiyet belirleme yapılır içeriye girerken Bi pano yaparizAhada buraya yazıyorum erkek çıkarsa gene buraya yazacamondan sonra bir sayfa açarız cinsiyet belirleme diye
yolumuzu buluruz
Tup bebek masrafini cikartalim diyorsun dimiAhada buraya yazıyorum erkek çıkarsa gene buraya yazacamondan sonra bir sayfa açarız cinsiyet belirleme diye
yolumuzu buluruz
Ya şuan ceset gibi yatıyorum2.ci de çok hoşuma gidiyor . Kalabalık istemeyen böyle yapabilir mesela
Aaa bu da cok yaraticiymis hic bunu gormemistimAklımda hicbirsey yok ama Bi tane video görmüştüm bütün misafirlere cupcake yedirtiyorlar sadece birinde cinsiyet belli herkesi tek tek yerken çekiyorlar işte . O birini bulana kadar çok heycanliydi![]()
O zaman gelir bence enerjinYa şuan ceset gibi yatıyorumkalabalık göresim yok en duru şekilde yapıcam. İnşallah enerjim bi an önce gelir keyfini çıkarırırım
![]()
Vallahi ben bugün 250 tl verdim. Benim gibi manyak çıkar para kazandırır tabikiTup bebek masrafini cikartalim diyorsun dimi![]()