• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Birde yerleşme lekesi olursa uzun sürerse erkek bir iki gün olursa kız diye okudum burda. Oda çoğunluk tutmuş. Bizim aydaki hamişlerede soralım istatistik yapalım🥰

Benimde kese yuvarlak bebegin annesiyim kız hissediyorum 😂
Cümleyi başlatmışken sorayım cinsiyet için bişey var mı aklınızda yani kendiniz öğrenmek için yada ailenize söylemek için falan 🥹 ben oğlumda cupcake yaptırmıştım aklımda öyle öğrenmek videoya almak vardı ama usg bakarken doktorumuzun dalgınlığına gelmişti aa oğluş kıpır kıpır maşallah demişti ağzından kaçırıp biz neye uğradığımızı şaşırmıştık sonra ailemiz için yaptırdık işte anneler babalar görümcemler falan 10 tane falandı içi mavi dolguluydu videoya almıştık çok tatlı olmuştu şimdi yine böyle yapmak istiyorum var mı sizin aklınızda bişeyler 😍😍

Cümleyi başlatmışken sorayım cinsiyet için bişey var mı aklınızda yani kendiniz öğrenmek için yada ailenize söylemek için falan 🥹 ben oğlumda cupcake yaptırmıştım aklımda öyle öğrenmek videoya almak vardı ama usg bakarken doktorumuzun dalgınlığına gelmişti aa oğluş kıpır kıpır maşallah demişti ağzından kaçırıp biz neye uğradığımızı şaşırmıştık sonra ailemiz için yaptırdık işte anneler babalar görümcemler falan 10 tane falandı içi mavi dolguluydu videoya almıştık çok tatlı olmuştu şimdi yine böyle yapmak istiyorum var mı sizin aklınızda bişeyler 😍😍
Tam olarak bende boyle cupcake ya da pasta yaptirip aile buyuklerine soylemeyi dusunuyorum. Belki esimle ogrenmek icinde evde kendimizi cekeriz ondan emin degilim de 🥰🥰

Ben az masraflı bugün bir video gördüm. Şemsiye yarim acık üst tarafına mavi kağıtları doldurmuş, baba bir acıyor mavi kağıtlar yağmur gibi yağıyor

2.side anne baba karşılıklı oturuyo gözleri bağlı beyaz tişört giyiyolar cinsiyetin rengine göre ellerini boyaya batırıp tişörte el izi çıkıyo gözlerini açtıgında renge göre cinsiyet açıklanıyor çok etkileyici geldi bana

Aklımda hicbirsey yok ama Bi tane video görmüştüm bütün misafirlere cupcake yedirtiyorlar sadece birinde cinsiyet belli herkesi tek tek yerken çekiyorlar işte . O birini bulana kadar çok heycanliydi😂

Ben az masraflı bugün bir video gördüm. Şemsiye yarim acık üst tarafına mavi kağıtları doldurmuş, baba bir acıyor mavi kağıtlar yağmur gibi yağıyor

2.side anne baba karşılıklı oturuyo gözleri bağlı beyaz tişört giyiyolar cinsiyetin rengine göre ellerini boyaya batırıp tişörte el izi çıkıyo gözlerini açtıgında renge göre cinsiyet açıklanıyor çok etkileyici geldi bana
2.ci de çok hoşuma gidiyor . Kalabalık istemeyen böyle yapabilir mesela

Back
X