2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cicilerim tekrar söylüyorum bu kremlerin cogu fosssssss eşim satıyor bana kullandırmadı yani.. ki mesele siz bu kremleri 70*80 e alıyorsunuz depodan eczaneler 50 ye alıyor birde 50 tane aldınmı 10 tane mf si yani hediyesi geliyor o yüzden cokk para vermeyin bunlardan sadece 1-2 si gercekten ise yarıyormus ama hangileri biz daha çözemedik..

merhaba kazen hazır burdayken bi sorum var. biz haziran annelerinin isim listesini sayfa başına ekleyemez miyiz? ya da başka bi formül bulunabilir mi?

canım bak kasım anneleri çok güzel yapmıs en basından beri yapalım diyorum ama ben hazırlasam bile eklemeyı bilmiyorum nasıl yapsak?

o zaman yalnız kremin adını yaz canım

suna dumankayanın TatMalzeme:

2 kahva fincanı tatlı badem yağı
1 adet limon suyu
30 gr aloevera jeli

Uygulama:
Tatlı badem yağı ve limon suyu bir kase içinde alovera jeliule karıştırılır.Temiz cilde her gün hafif masaj yaparak yedirilir.Cildin sıkışmasını sağlayan bu uygulama çatlakların oluşmasını engeller.
Kaynak Suna Dumankaya ” Mucize Formüller ” kitabı

Berrak noldu canim ticker ekleyebildinmisositososito

suna dumankayanın TatMalzeme:

2 kahva fincanı tatlı badem yağı
1 adet limon suyu
30 gr aloevera jeli

Uygulama:
Tatlı badem yağı ve limon suyu bir kase içinde alovera jeliule karıştırılır.Temiz cilde her gün hafif masaj yaparak yedirilir.Cildin sıkışmasını sağlayan bu uygulama çatlakların oluşmasını engeller.
Kaynak Suna Dumankaya ” Mucize Formüller ” kitabı

ahh canım ya sağol

Soğuk suyla duş yapmak en iyi çözümlerden biri. Duşu çatlakların bulunduğu bölgenin üzerine tutarak dairesel hareketlerle gezdirmek de kan dolaşımını artıracağı için, yeni oluşmuş taze çatlakların ortadan kaldırılması için etkili bir yöntem. Bu şekilde hücreler canlanarak yeniden elastik bir yapıya kavuşacak, dolayısıyla da çatlaklar kaybolacaktır.

kııııııııııııııızlaaaaaaaaaar bu konu kapanmıştır hade bakiim yataklara:oklava::oklava:

Back
X