2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kazene artık listedekilerin oğunun burda olmadığını falan yazdım. bi de aramızdan birirnin bu liste güncellemelerini fala yapmasının daha verimli olacağını da ekledim. ben eski topikteki arkadaşa özelden msj göndermiştim beni eklememişti

2010 HAZıRAN BEBEKLERı..

[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***
| SILA_M | 26 | 28 ağustos | 4 haziran | 59,5 | ERKEK | EREN |
[/table]

Son düzenleme:
arkadaslar tabloda sadece sılam var galiba demi?

Canim ben ve bikackisi daha var.
Ama aramizda olmayan kisilerin ismi var daha cok.O tablo corba gibi resmen.
Bizim kendimize yeni tablo yapmamiz sart.
Benim yaptigim nasil olmuss...

kızlar bu tablo işini hanginiz üstlenebilirsiniz

Ben tabloyu yaparim ama benim haziran ayinda netim baglantisi olmucak.Tasincam icin internet iptal oluyo.Tasindiktan sonra net ne zaman yapilir kimbilir.
Yari yolda birakmak istemem sizi.

Canim ben ve bikackisi daha var.
Ama aramizda olmayan kisilerin ismi var daha cok.O tablo corba gibi resmen.
Bizim kendimize yeni tablo yapmamiz sart.
Benim yaptigim nasil olmuss...

canım ufak bir kaydırma söz konusu seninkinde evet gayet güzel olmus ancak Kazen siz söyleyin ben eklerim dedi.. Eskileri silmek de zor değildir zaten :D

Bak benim uykum kaçtı kızlar da kaçtı iyi mi..

bu topigi bilmeden önce 11 dedin mi yatardım uyku düzenimi de bozdu zilliler.. :D

canım ufak bir kaydırma söz konusu seninkinde evet gayet güzel olmus ancak Kazen siz söyleyin ben eklerim dedi.. Eskileri silmek de zor değildir zaten :D

Farkettim canim duzelltim kayan kismi.
Peki eski isimler nolucak adi gecipte artik aramizda olmayanlar.
Isterseniz simdi aklimiza gelenleri gecmisede bakip tumden isim verelim sadece bizim ismimizin oldugu bi tablo yapsin madem.Eksik bildirilen olursa özelden mesaj atar ekletiriz.

bi de kazenden rica edelim de nick ler küük harfliyse küçük yazılsın. kasın annelerinde olduğu gibi. mesela yesica ^ yesica^ olarak SILA_M da aynen ^SILA_M^ olarak dyazılsın değilmi

Farkettim canim duzelltim kayan kismi.
Peki eski isimler nolucak adi gecipte artik aramizda olmayanlar.
Isterseniz yarin hepimiz toplandigimizda tumden isim verelim sadece bitim ismimizin oldugu bi tablo yapsin madem.Eksik bildirilen olursa özelden mesaj atar ekletiriz.

ok canım yazarız gercı ben yazdım bile..

Back
X