2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende duydum onu doguma bir ay kala hurma yenilirse dogum kolay oluyormus.anne sütünü de cok artiriyormus.hastane cantama koyucam bende.cokda severim.ama abartmadan.ben ilk zamanlar cok yedim.bana yeme dediler,erken dogum yaparsin demislerdi.hatta bebek dogdugunda damagina biraz hurma sürecekmissin verecekmissiniz.kim verirse onun huyunu alirmis.peygamber efendimiz yeni dogan bebege öyle yapmis.onuda burda okumustum.linki bulursam yollarim.ama simdi cikmam lazim.siz ve bebekleriniz Allaha emanet kalin.görüsürüz

Görüsürüz canim iyi bak kendine ve bebisine.
Yatak bence cok guzel ilerde icinde oturur oynarda bebesin alirsan haber ver emi opuyorumnanaktan

bayanlar bir de merak ediyorum bu doğum sonrası korseden alan var mı?

Yesica senden kaçmaz gibi geliyor bana :D

mutlaka al dedi doğum yapan 2 arkadasım kızların karnını gördüm lömbür lömbürdü korktum walla

geçen sen demiştin ya. ben de sana soracaktım aldın mı diye. henüz araştıramadım onu :roflol:

park yatağı ilerde oyun parkı olarakta kullanıyorsun canım

anladim canim yeni dogmus bebekler icin.ötekisini biraz büyüdügündede kullanabilir.aradaki fark bu.benim bildigim bu

büyüdüğünde beşiğine geçicez ya. o yüzden farkı sordum. ama taların dediği gibi bir müddet sonra oyun parkı olarak da kullanılabilir.

Görüsürüz canim iyi bak kendine ve bebisine.
Yatak bence cok guzel ilerde icinde oturur oynarda bebesin alirsan haber ver emi opuyorumnanaktan
tamam canim görüsürüz,evt ya ne güzel olur.iyiki karar verdim.sagol canim sende yardimci oldun.silacim yarin birde,öbürgün sanirim buraya ugrayamiyacagim.esim izinli ve bebek icin birseyler almamiz gerekiyor.haber vereyim dedim.sende kendine iyi bak.

pirde park yatağı kaldırmak mı istiyosun koy paketine kaldır dolabın üstüne yen bile kaplamıyo mesela ben daha kurmadım kardolabın üzerinde duruyo

tamam canim görüsürüz,evt ya ne güzel olur.iyiki karar verdim.sagol canim sende yardimci oldun.silacim yarin birde,öbürgün sanirim buraya ugrayamiyacagim.esim izinli ve bebek icin birseyler almamiz gerekiyor.haber vereyim dedim.sende kendine iyi bak.

Tamam canim aldiginiz cicileri ekleyebilirsen görmek isterim.
Öpüyorum seni ve bebisini iyi bakin kendinizee opuyorumnanaktan

Sedefim hayirdir neyin var canim bugun bi haller var sende ama anlamadim gitti:uhm:

sılam beni napıcanız ki kız valla gözlerim doldu haaa benim gibi olan yok ki yani siz hamilelikten bahsedersiniz bundan sonra bide tablo yaptınız sanki tek kaldım gibi yalnız hissettim kendimi artık uzaktan bakarımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sılam beni napıcanız ki kız valla gözlerim doldu haaa benim gibi olan yok ki yani siz hamilelikten bahsedersiniz bundan sonra bide tablo yaptınız sanki tek kaldım gibi yalnız hissettim kendimi artık uzaktan bakarımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Ayy sedefim önceden napiyoduk seni delisey bi tablo oldu diye böyle dusunulurmukaydirigubbakcemile3
Sen dogum yapcak olmayabilirsin ama topikte illa dogum yapcaklar yazicak diyede bi kural yokki.Biz senle cok mutluyuz topigimizde ve senide hep aramizda görmek istiyoruz.
Sabahtir gözüm yolda nerde kaldi sedefim diye yaa opuyorumnanaktan

iyi o zaman bişey söyliiim :kedi::kedi::kedi: ıslak mendili dikkat ederek alın içinde bi madde varmış beyin tümörü yapıyomuş e ile başlıyo du unuttum ingilizce araştırın öyle alın içinde o madde olmasın ben yaz gelince yıkıyorum zaten hem pişik de olmuyo cadılar:kedi::kedi:

Back
X