2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa canım hiçç sorma babam 7.30 gitmesi gerekiyordu sabah zaten bi abar topar kalktım hızlı hızlı giyindim vs onlaa yetişmek için e geceden zaten erken yatamadım geç yattım yani yattığımla kalktığım bir oldu birde okdar erken saatte kalkamaya alışkın değilim bilmiyorumkismile birde aç karnına o hastane kokusu bitirdi beni zaten tatlım yaaa sabahın köründe bile okdar kalabalıktıki hastane anlatamam havasızda kaldım çok kötü oldum o yüzden :gitme:

Ayy sedefim önceden napiyoduk seni delisey bi tablo oldu diye böyle dusunulurmukaydirigubbakcemile3
Sen dogum yapcak olmayabilirsin ama topikte illa dogum yapcaklar yazicak diyede bi kural yokki.Biz senle cok mutluyuz topigimizde ve senide hep aramizda görmek istiyoruz.
Sabahtir gözüm yolda nerde kaldi sedefim diye yaa opuyorumnanaktan

aynısını bende söyledim gerçi sedefimizin heyheyleri geçmiş dönmüş topiğimize :D

ya ben yazana kadar herkz çıktı :1no2: çokmu yavaş yazdım ne :sm_confused:

Pamikcim geçmiş olsun daha yeni okuyorum kalkmak zorunda kaldım eşim ile abim geldi..
benimde tahminim senin tedirginliğin bebişine yansımıstır.. Gerçi bana kalsa bir doktorunu ara en azından telde söyle durum bu diye.. derim..

aynısını bende söyledim gerçi sedefimizin heyheyleri geçmiş dönmüş topiğimize :D

Pamikcim geçmiş olsun daha yeni okuyorum kalkmak zorunda kaldım eşim ile abim geldi..
benimde tahminim senin tedirginliğin bebişine yansımıstır.. Gerçi bana kalsa bir doktorunu ara en azından telde söyle durum bu diye.. derim..

saol canım artık kontoroller 2 haftada br zaten ya canım yakın zmanda gidicem yine kontorole sağlık ocağındaki kadında deneyimli acil bişey olsa sölerdi diye düşünüyorum ama bilmiyorumkismile yinede devam etseydi rahatszlıım mutlaka giderdim dinlendim geçti halada yatıyorum korkudan valla eyvahedigeldismile buğün kalkmayıda düşünmüyorum ama dediğin gibi yeniden aynı şikayetler başlarsa gidicem bu arada ben öle kötü olunca daha çok hareket etmeye başlıyor benim bebeğim içerde hareketleri azalır normalde benim bildiğim anne sıkıntıda olunca benmkli aksine çıldırıyor içerde neden öleki acaba bilmiyorumkismile

ben çıkıyorum kız çıkacak okuldan onu almaya gidiyorum inşallah akşam görüşüz canlarım kendinize ve bebişlere iyi bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım bebişin anneme ne oluyor üzülmesin annem diye heycan yapıyordurrr :D :D kıyamam ben onaaaa

selammm hoşgeldinnn

kızlar yemek saati yaklaşıyo yinee ne yaapıcaksınız akşama

ben yapıyorum bir yandan bugun zaten ev hoppala temizlik var yardım ettim azcık bende yoruldum o yüzden markete gidip bir şeyler almak istemedi canım..

ev de tam takır bulamadım bir hemen yapılacak bir şey..

o yüzden uydurcam daha bir şeyler

yaptıklarımı söylemeyeyim dedim ayıp olmasın :D matah birşey değil ama malum hamişiz..

hoşğeldin sonsuz hayalllll ya kızlar ceva yazamıyoru sayfa hata verip duryıor 3 4 denemeden sonra oluypor sizdede öle oluyormu aca alıntı yapıncamı oluyor diye hızlı cevaba geçtim

Back
X