2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hosbulduk canim iyi degilim ya cok agrim var halsizim burnum tikali basim agriyo daha sayimmi :kedi:

yaaa gecmis olsun canim ya.grip oldun sanirim :((
esim de grip oldu.hemen igne filan da yaptim ilerlemesin diye,bana da gecer yoksa.kendine dikkat et,dinlen canim,gribin tek ilaci bu zaten

onlar uyanır ama benim uyku saatim geliyo bu arada kendine dikkat et canım benimde bayağı ağrılarım oluyo

Benimde oluyo agrilarim canim ya hatta simdi heryanim agriyo boshayallersmile
Senin uyku saati erken basliyo evet hadi bizim gibi geceleme rahat rahat uyu dinlen canimm opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız? 2 saat deliksiz uyumuşum. ama bütün işler kaldı off ya. bi kaç parça şey ütüleyim bari. ayıp olmasın

ohh yarasin yarasin :)))
ben de birkac gundur acayip halsizim.bugun kalktim,saglik ocagina gittim geldim uyudum.nerdeyse aksama kadar uyumusum.sonra hemencecik kolay bi yemek yaptim dogru duzgun bisey yiyememistim cunku.hala da o durumdayim.niye boleyim bilmiyorum valla :(

ohh yarasin yarasin :)))
ben de birkac gundur acayip halsizim.bugun kalktim,saglik ocagina gittim geldim uyudum.nerdeyse aksama kadar uyumusum.sonra hemencecik kolay bi yemek yaptim dogru duzgun bisey yiyememistim cunku.hala da o durumdayim.niye boleyim bilmiyorum valla :(

valla bizim evde de yemek yok tam takır bu saatten sonra tosta talim. ancak onu yiyebilirim. yoksa rahatsız olurum gece gece. ben dün gece 2.30 a kadar uyanıktım. akşama kadar sarhoş gibiydim. yoksa gündüz uykusu sevmem. ama saat 8 de uyandım sabahın köründe yani akşam üzeri de oğluşumla güzel bi uyku çektik. gerçi onu bilmem ama ben süper uyumuşum. gece uyuyabilecek miyim acaba.
canım halsizlik gayet nomal. sağlık ocağında bebişe mi baktılar? neden gittin?

yaaa gecmis olsun canim ya.grip oldun sanirim :((
esim de grip oldu.hemen igne filan da yaptim ilerlemesin diye,bana da gecer yoksa.kendine dikkat et,dinlen canim,gribin tek ilaci bu zaten

Yaklasik 1 haftadir gribim zaten canim.Gunduzleri iyi oluyorum aksamlari bu saatler oldumu dökülüyorum resmen.
Aman dikkat sanada gecmesin cok zor oluyo gercekten boshayallersmile

valla bizim evde de yemek yok tam takır bu saatten sonra tosta talim. ancak onu yiyebilirim. yoksa rahatsız olurum gece gece. ben dün gece 2.30 a kadar uyanıktım. akşama kadar sarhoş gibiydim. yoksa gündüz uykusu sevmem. ama saat 8 de uyandım sabahın köründe yani akşam üzeri de oğluşumla güzel bi uyku çektik. gerçi onu bilmem ama ben süper uyumuşum. gece uyuyabilecek miyim acaba.
canım halsizlik gayet nomal. sağlık ocağında bebişe mi baktılar? neden gittin?

ebe bakiyor,rutin kontrol iste.one ayda bir kere,simdi de 2 haftada 1. olesine tansiyon,kilo filan olculuyor,kalp atislarini dinliyor,karnimi olcuyor :D bi de kan sayimi ve idrar tahlili....
yarin da dopplere gidicem ben...cok heyecanliyim :)
Yaklasik 1 haftadir gribim zaten canim.Gunduzleri iyi oluyorum aksamlari bu saatler oldumu dökülüyorum resmen.
Aman dikkat sanada gecmesin cok zor oluyo gercekten boshayallersmile

evet grip aksamlari cok kotuuuu.agirlasiyor.1 hafta gecmis artik.yarina kalmaz iyilesirsin insallah :Saruboceq:

leyla çok güzel en azından bebişin iyi olduğunu öğreniyorsun. biçok kişi de senin gibi ek kontrol olyor s. ocağında. ama bizim burdaki s. ocağı kümes kadar. ilgi desen yok. ben gidersem de benim istediğim tahlil varsa onu yapıyolar. o kadar. inşallah güzel haberlerle geleceksin yarın sen de

leyla çok güzel en azından bebişin iyi olduğunu öğreniyorsun. biçok kişi de senin gibi ek kontrol olyor s. ocağında. ama bizim burdaki s. ocağı kümes kadar. ilgi desen yok. ben gidersem de benim istediğim tahlil varsa onu yapıyolar. o kadar. inşallah güzel haberlerle geleceksin yarın sen de

sen bizim buraya gel ayağına kadar gelip bebek maması tarifi bile veriyolara.s

selam bayanlarrr
selam canim,hosgeldin

bizde bu zorunlu canim,gitmen lazim.isyerinden dogum iznine ayrilmak icin raporlari onlar veriyorlar 32. haftadan sanirim.hamileligin ilk haftalarindan yapilmis olan tahlilleri,kontrolleri,ultrason cekimlerini filan hepsini onlara goturuyorsun ve sonda hepsini sana geri veriyorlar doguma girerken.Allah korusun bi sorun filan cikarsa dr incelesin diye.iste bole bizim burda saglik ocagimiz.

Back
X