2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sabah 6:30 da kalkcam,kardeşim gidiyor yarın sabah,ben de yatsam iyi olacak..
hepinizi öpüyorum güzel anneler,bebişlerinize ve size mutlu rüyalar opuyorumnanaktan

kıııız var ya ben 7 aylıkken avuçlarımla sıkarak ve emerek köfte yermişim :D tulumba tatlısı yermişim. çok severmişim. :D benim annem bana ek mama falan vermemiş hiç. valla çok dasağlıklı bi bebekmişim. o mamaların içindeki katkı maddeleri beni düşündürüyo açıkçası. her ne kadar sağlıklı dense de doğal yolu varken gidip içinde kimyasal olan bişeyi bebişime vermek istemiyorum.

boşver mamaları inşaallah sağlıkla doğarda büyürde anne men çoyba iştiyom der :roflol::roflol::roflol::roflol:

sabah 6:30 da kalkcam,kardeşim gidiyor yarın sabah,ben de yatsam iyi olacak..
hepinizi öpüyorum güzel anneler,bebişlerinize ve size mutlu rüyalar opuyorumnanaktan

sanada mutlu rüyalar iyi geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sayın Anne Adayları,
Cuma günü Amerikaya gidiyorum ve 2 hafta kadar olmayacağım bana perşeme akşamına kadar liste için tüm verileri verebilirseniz sevinirim. Liste son halini alsın yoksa 1 mayısa kadar beklersiniz : )

Sayın Anne Adayları,
Cuma günü Amerikaya gidiyorum ve 2 hafta kadar olmayacağım bana perşeme akşamına kadar liste için tüm verileri verebilirseniz sevinirim. Liste son halini alsın yoksa 1 mayısa kadar beklersiniz : )

Kazen Cuma günü beni de götürür müsünnn :) valize sığmayabilirim artık ama bir yerlere sığısırızzz :D

şaka bir yana iyi tatillerrrrr

günaydın....ne listesi kızlar??

canım doğum listesi :D günaydın.

kimse yokmu?.........talar günaydınnn

Günaydın bayanlar herkese ben geldimmmmm yarın tartı günüm 100 kg olmusumdur kesin gören inanmıyor zaten sen o kdar olamazsın diye :D keyfim yerine geliyor gerçi size gösterdiğim fotolarda bile 85-90 kg idim anlamıyorum ki ne ağır cekiyor bu kadar bayılıyorum walla 50 kg olanlara

Back
X