GÜNAYDINNNNNNNNN opuyorumnanaktan
hayırlı yolculuklar,sağlık haberlerinizi bekliyoruz canım,inşallah herşey yolundadır..ilk fırsatta iyi haberlerini alalım,akşama detay anlatırsın :)
ay keyfe bak,afiyet olsun..biraz gecikmeli olacak ama aynısını ben de yapcam şimdi:) demir ilacını içtim,mecbur bekliyorum kahvaltı için:) hava da süperrrzemuszemus
gunaydınn...henuz sabahın 6 sı falan...ben bırazdan ıstanbula gıdıcem bebegımı gormeye...dua edın bıze...guzel haberlerle donelım dıye...buldugum ılk fırsatta aranızda olayım dıye bılgısayarımıda tasıycam.....opuyorum hepınızııı
hayırlı yolculuklar,sağlık haberlerinizi bekliyoruz canım,inşallah herşey yolundadır..ilk fırsatta iyi haberlerini alalım,akşama detay anlatırsın :)
sinatra hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
günayyydınnn kızlar nasılsınızzz kahvaltımı yapıyorum kocişi ve kızımı yolladım ohhhh yumurtam peynirim çayım eee bide kadınlar kulübü değmeyin kayfimeee hava güzel güneşli ya mutlu oluyorum hiç sevemedim yağmurlu havayı
kızımda karnımda tepiyo heralde size günaydın diye teyzeleriiii:)))
ay keyfe bak,afiyet olsun..biraz gecikmeli olacak ama aynısını ben de yapcam şimdi:) demir ilacını içtim,mecbur bekliyorum kahvaltı için:) hava da süperrrzemuszemus
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kalkın beeeğğ uykucular saat kaç olmuş hala yatıyosunuz. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ağustosta ekilen darıdaaaaaannn.... kocasından sonra kalkan karıdaaaaannnnnn hayır gelmeeeezmafoldumben[/QUOTE
günaydın fıstık,sınavlar iyi geçince enerjin tavanda :)) maşalllah darısı diğer sınavlardan sonraki günlere:))
günaydınnna.s.günaydın herkese