• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Kızlar 8+3 yarın doktor kontrolüm vardı. Çok şiddetli baş ağrım bulantım var. Lavaboya gittiğimde çamaşırımda kahverengi leke ve peçetede nokta kadar kan vardı. Doktorum şehir dışına çıktı. Ulaşamıyorum hiçbir şey kullanmıyordum korkmalı mıyım
Sakin olun inşallah birşey yoktur. Uzanıp istirahat edin, doktor kontrolünü de ihmal etmeyin, içiniz daha rahat eder.

Merhabaaa bugün kontrolüm vardı cinsiyet için sizinde tahminlerinizi merak ediyorum sizce kızmı erkek mii
2CD286EC-4A0E-4AA7-8324-CA3CD36A8998.webp

Sadece çorba tüketiyorum o da yani dün annem mercimek yapmış.yerken içindeki soğan bile burnuma kokar mi ya içtim geri çıkardım. yayla çorbası içtim bugün ama onu da nanesiz yaptırdım onu daha gec kustum afedersin ama.cubuk kraker yoğurt rutinim.sakiz deneyeceğim.sizin ruh halınızı ciddi anlamda etkilemiyor mu bu durum .beni çökertti çok mutsuzum
Çok kötü oldum ben de çok hasta mutsuzdum ama çok şükür o atak dönemi geçti benim 2-3 hafta sürdü. İnşallah sizin de çok uzamadan geçer🙏🏻

Haziran anneleri merhaba ben geldim 🥹 inşallah ben de haziran annesi olacağım. Ama şu an tüm heyecanımın önüne midemin bulantısı ve koku hassasiyetim geçmiş durumda hayattan zevk alamıyorum kendimi hasta hissediyorum resmen . Pri…. İlacını benim haftalarımda kullanan var mı ? Doktoruma uzağım gidecek hakim bile yok gebelikte herhangi bir sıkıntım riskim yok şükür eczaneden alsam mı ya 😭 8+4üm bu arada

Back
X