benimde bebek hazırlıkları son ana kaldı canım ya hiç sorma bide ağırlaştım napıcam bilmem bebeğin eşyalarını yıkamadım doğum çantasındada çok eksik var ev desen darmaduman her yer heryerde hanımefendinşn odası boyanıyorda kaydirigubbakcemile3 daha boya yapılacak eşyaları yığdık salona her yer heryerde bide eşyaları kaldırınca evin pisliği çıktı ortaya e malum 9 aydır doğru dürüst temizlik yapmıyuoruz bide kışın insnaın canı hepten istemiyor nasıl yapıcam bilmem çağırmaya kalksam çok kişi var ama ben kendi kafamla sakin sakin yapmak istiyorum koçişimle her bir kafadan bi ses çıkmasını istemiyorum .
babamın durumuda ameliyat olycak bakalım canım hep dua ediyorum ona ne olur sizde dua edin çok ihtiyacım var bel fıtıgı var ondan oloucak ama tansiyonuda var inşallah iyi geçer ameliyatı
doğum konusuna gelince ben senden önce doğurcam gibime geliyor kaydirigubbakcemile3 kız çocukları erken doğar derler ama bilmiyorum çokta erken gelmesinde

lmaz:
aa pardon seninkimdi kızdıı kadfam karıştı ne güzel ozman belli olmaz aynı gün bile doğurabiliriz aklinialirimsmile