Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman kilo demeyin bana 17 kilo aldim ben toplam 20 yi tamamlicam herhalde :kedi:
Laptopumun sarti bitti heran kapanabilir bu firsat bende kacimda islerimi yapim az canlar.
Öpüyorum hepinizi gidiktannnnn ve göbistennnnnnnnnopuyorumnanaktan
kız allah korusun adet de olmadım ama bi belirtisi olurdu sonra olsa neyse 8 aylık bebem var yeter şimdilikdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sempatiksalakcinni poşeti niye delicen ki?
güzelce kaynat buzdolabı poşetine koy istersen sonra yap doğuma az bi zaman kalaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aman kilo demeyin bana 17 kilo aldim ben toplam 20 yi tamamlicam herhalde :kedi:
ben de 13 kg aldım ya bakalım..
Laptopumun sarti bitti heran kapanabilir bu firsat bende kacimda islerimi yapim az canlar.
Öpüyorum hepinizi gidiktannnnn ve göbistennnnnnnnnopuyorumnanaktan
neyse hadi bende kaçıyom öpüyom bayyyyyyyyyyyy:a015::a015:
bende çamaşır falan asıcam biraz evi toparlayayım görüşürüz kızlarrr
hava alsın die :))))))))))
korunuyosan eminsindir hayatım sempatiksalakcinni
yok gııııııı saldım çayıra mevlam kayıra tabiki korunuyom allah göstermesin şimdilik çok erken:1shok:şakkıdışakkıdışakkıdıhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
herhalde yanii öle olucak takılıyom sana ölesine lülülülülülü
bende cevap veriyom laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
biliyodum ölesine sormuştum zaten olumunekankayizsmile :dance:
ben öyle deli deli düşüncelere dalarım :)) mantık işte..
canımcım takılıyorum yanlış anlama.bugün keyfim iyi.illa takılasım var.olumunekankayizsmile
benimkiside bugün bi hareketli sormayın gitsin sanki çıkacak yaakannehir