Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim zilliler
ben geldim zilliler
hoşgeldiiiiiiiiin sefa getirdin nerelerdeydin? neler yaptın?yerimseniben
hoş geldinnnn nerdenydim hamiş hı :mymeka:
dövme kız dünkü hastane faciasından sonra anca kendime geldimkaydirigubbakcemile3
dövme kız dünkü hastane faciasından sonra anca kendime geldimkaydirigubbakcemile3
ayy kıyamam sevdim ben :asigim:
ne hastane faciası ben bişi kaçırmışım galiba guclubacismile
o da bişeymi sedefim benim hiç gıkıp çıkmadı iki doğumuuda sessiz sessiz yaptım üstelik küçük kızım 4 kilo doğmuştu ha bide evde doğurdum ben kuzum:hooray:
öp bi deeee. oğluşumu da seeeeev ööööp
kaydirigubbakcemile3sabahtan beri itiyo kızgöbek yamuk geziyomkaydirigubbakcemile3
sedef nerde aşağıdakiler neden sessiz
kız dün benim şeker testim vardı 100 lük. 50 lik fazla çıktı demişti doktor. neyse sabahtan gittim 3 saat sürüyomuş falan açım zaten bana içirdiler limonatayı. anam bi fenalık bi titreme bi anda yığıldım kaldım oturduğum yerde. sonra da limonatayı saldım dışarı
saçlarım kıyafetlerim ayakkabılarım çoraplarıma kadar limonata oldu her yer. allahtan midem boştu düşün halimi... rezil oldum oralarda. kociş heen eve getirdi yıkandım bişeyler yedim falan sonra da iki tane sınava gittim okula... sefil oldum bütün gün
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
maşallah talar![]()
kız dün benim şeker testim vardı 100 lük. 50 lik fazla çıktı demişti doktor. neyse sabahtan gittim 3 saat sürüyomuş falan açım zaten bana içirdiler limonatayı. anam bi fenalık bi titreme bi anda yığıldım kaldım oturduğum yerde. sonra da limonatayı saldım dışarı
saçlarım kıyafetlerim ayakkabılarım çoraplarıma kadar limonata oldu her yer. allahtan midem boştu düşün halimi... rezil oldum oralarda. kociş heen eve getirdi yıkandım bişeyler yedim falan sonra da iki tane sınava gittim okula... sefil oldum bütün gün
kaydirigubbakcemile3
oyy öpmem mi bi de krem sürerimm ohh. bebişin de ayağı var ya o ittiği onu yerim bensırnaşık şey
kolay gelsin sanaaaaben birazdan sohpete dalarım kıslar temizlik yapıyorum yarın doktora gideceğim ordan anneme geçeceğim hafta sonuna kadar ordayım ben gelene kadar evim temiz dursun demi ama:jeyyar:
oyy aferim gııkaydirigubbakcemile3
oyy öpmem mi bi de krem sürerimm ohh. bebişin de ayağı var ya o ittiği onu yerim bensırnaşık şey
evetevet canım dün senin için kötü bir gündü,bugun nasılsın?
şeker yüklemeye tekrar gitmen lazım tabi![]()
kız o limonata değil ki iğrenç bişey.benim ellilikte midem çok bulanmıştı :sinifsinif: mafolmuştum.geçmişolsun o kadar şeyin üstüne birde sınava gidiyon walla çok zor bi gün olmuş mafoldumben
evet işte limonata yapıyo şeker yerine ölçerek glikoz koyuyo çok iğrenç bişey50 likte tutmuştum kendimi ama bunda tutamadım
limonata derken limonlu değil, bildiğimiz bi bardak suyun yarıya kadar şeker doldurulmuş eritilmişi ıııiyyyyyyyy -tatlicadiarzu-
limonata derken limonlu değil, bildiğimiz bi bardak suyun yarıya kadar şeker doldurulmuş eritilmişi ıııiyyyyyyyy -tatlicadiarzu-