2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bi pet bardağa su ile doldurdum. 50 g glikozu boşaltıp karıştırıp içtim. ardından pet şişede geriye kalanı sade suyu içtim. direk şişede karıştırırsan imesi işkence haline geliyor. alatariell sen nasıl hazırladın

ben bi pet bardağa su ile doldurdum. 50 g glikozu boşaltıp karıştırıp içtim. ardından pet şişede geriye kalanı sade suyu içtim. direk şişede karıştırırsan imesi işkence haline geliyor. alatariell sen nasıl hazırladın

bana pet şişey hazırlayıp veriyolar. giderken 2 tane limonla bi küçük şiişe su götürüyom. onlar karırıştırıp veriyolar. içene kadar da başımda bekliyolar. boş şişeyi de içtiğimin kanıtı olarak önlerinde çöpe atıyom :D

o da bişeymi sedefim benim hiç gıkıp çıkmadı iki doğumuuda sessiz sessiz yaptım üstelik küçük kızım 4 kilo doğmuştu ha bide evde doğurdum ben kuzum:hooray:

oooooooooooo aferin kız benim eltim de evde 3 tane doğum yaptı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

alatariell nerdesin kıııız nasıl oldun dinlendin miopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

alatariell nerdesin kıııız nasıl oldun dinlendin miopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eveeeeet :D çok nazlı geçen bi geceden sonra eşimi yorgun argın gönderdim :D iyiyim şimdi. yazık canı çıktı kocişin bütün gece 50 kere kalktı su getirmeye

:icecream:
Karnimizi doyurduk geldik kislarr siz naptiniz bakalimmm olumunekankayizsmile

kızlar kocam aradı şimdi,hazırlan geliyorum dedi,erkenden götürecek anlaşılan:) randevumuz 17:30'da çünkü..
bana şans dileyin lütfen,güzel haberlerle gelirim inşallah:Saruboceq:

gidip hazırlanayım,öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

kızlar kocam aradı şimdi,hazırlan geliyorum dedi,erkenden götürecek anlaşılan:) randevumuz 17:30'da çünkü..

hadi bakalım güzel haberlerini beklliyoruz

Ayyy bende randevum 10 bucuktayda 10 da diyom esime yarim saat önce göturuyomm kaydirigubbakcemile3Bide kesinlikle ögleden sonraya randevu almam sabahtan alirim ki uyanir uyanmaz beklemeden gidim diye doktora.Ne sabizsizim yaa sempatiksalakcinni
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim gelmeni beklicez bizde sabirsizlikla opuyorumnanaktan

bi nescafe yapayım hepbirlikte içelim herkes bardagını alıp gelsin

esraacım güzel haber verir doktorun inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X