ay seninki fenaymış. ben iki tane limon bi şie su götürüyom öyle limonla karıştırıp yapıyolar
bende limonla karıştırma olmadı öle olsa belki kötü olmazdım.benimki direk şeker ve su
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay seninki fenaymış. ben iki tane limon bi şie su götürüyom öyle limonla karıştırıp yapıyolar
kızlar gene teker teker terk ediyorlar birazdan kimse kalmayacaklmaz:
ben bi pet bardağa su ile doldurdum. 50 g glikozu boşaltıp karıştırıp içtim. ardından pet şişede geriye kalanı sade suyu içtim. direk şişede karıştırırsan imesi işkence haline geliyor. alatariell sen nasıl hazırladın
acaba beni de kötü yapan limon mu ki?
canım benimkini hazırlayan hemşire iki pet bardağa paylaştırıp yapmıştı ve iki parça halinde içince daha rahat içtim..belki sende de işe yarar..
o da bişeymi sedefim benim hiç gıkıp çıkmadı iki doğumuuda sessiz sessiz yaptım üstelik küçük kızım 4 kilo doğmuştu ha bide evde doğurdum ben kuzum:hooray:
alatariell nerdesin kıııız nasıl oldun dinlendin miopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar kocam aradı şimdi,hazırlan geliyorum dedi,erkenden götürecek anlaşılan:) randevumuz 17:30'da çünkü..
bana şans dileyin lütfen,güzel haberlerle gelirim inşallah:Saruboceq:
gidip hazırlanayım,öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
kızlar kocam aradı şimdi,hazırlan geliyorum dedi,erkenden götürecek anlaşılan:) randevumuz 17:30'da çünkü..
bana şans dileyin lütfen,güzel haberlerle gelirim inşallah:Saruboceq:
gidip hazırlanayım,öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan