2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba haziran anneleri ben temmuz annesiyim ama içimden hep haziran da bebişim yanımda olacak gb geliyor kaydirigubbakcemile3
nts kaçıncı haftada başlıyor onu sormak istemiştim de ? :uhm:

eveeeeet :D çok nazlı geçen bi geceden sonra eşimi yorgun argın gönderdim :D iyiyim şimdi. yazık canı çıktı kocişin bütün gece 50 kere kalktı su getirmeye

zavallı adamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Simdide oglusuma minicik bi yelek örüyorum :hulya:
Abisinden kalan cok var ama olsun erenime özel olsun diye yapim dedimm boshayallersmile
Ilerde buyuyunce örgü yeleklerinden ceketlerinden 1 er tane saklayip hediye edicem onlarda torunlarima giydirir insallahh olumunekankayizsmile

merhaba haziran anneleri ben temmuz annesiyim ama içimden hep haziran da bebişim yanımda olacak gb geliyor kaydirigubbakcemile3
nts kaçıncı haftada başlıyor onu sormak istemiştim de ? :uhm:

Hosgeldin canim belkide sende haziran annesi olursun bellimi olur bebisin erken gelmek ister belki dunyaya :ecrin_bebek:
Nts benim 30 uncu haftada basladi canim yanliz ben yurtdisindayim turkiyede farkli olabilir bilmiyorumkismile

Simdide oglusuma minicik bi yelek örüyorum :hulya:
Abisinden kalan cok var ama olsun erenime özel olsun diye yapim dedimm boshayallersmile
Ilerde buyuyunce örgü yeleklerinden ceketlerinden 1 er tane saklayip hediye edicem onlarda torunlarima giydirir insallahh olumunekankayizsmile

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

annem benim tulumumu saklamış mont tulum çok tatlı:) ama anca 1 yaşında giyer onu.
eşimin annesi de eşimin yeni doğduğunda giydiği yün patikleri verdi oy allahım nasıl minicikmişşşşşşş ayaklarııııı. patikleri öpüp duruyom :)

annem benim tulumumu saklamış mont tulum çok tatlı:) ama anca 1 yaşında giyer onu.
eşimin annesi de eşimin yeni doğduğunda giydiği yün patikleri verdi oy allahım nasıl minicikmişşşşşşş ayaklarııııı. patikleri öpüp duruyom :)

Ne guzel dimi ne iyi etmiste saklamis annen.Benim yok ufakligimdan biseyim:1no2:
Ama insallah ogluslarimin en guzel olan örgülerinden saklicam birer tanee :lepi:

benim işim hiç bitmiyo bu aralar eşim bile derki senin işin hiç bitmez o yüzden işimi yapayımda gelirim sonra esas kahvemi alır gelirim

Tamam canim hadi bak sen islerine gelince görüsürüzz opuyorumnanaktan

benim işim hiç bitmiyo bu aralar eşim bile derki senin işin hiç bitmez o yüzden işimi yapayımda gelirim sonra esas kahvemi alır gelirim
peki canım benim kolay gelsin bidenem

Ne guzel dimi ne iyi etmiste saklamis annen.Benim yok ufakligimdan biseyim:1no2:
Ama insallah ogluslarimin en guzel olan örgülerinden saklicam birer tanee :lepi:

benim oğluma teyzesi bi yelekler bi patikler ördü ki görmeyin. insan kendinden geçiyo görünce:D ananesi de örüyo bi sürü ama .. ananesi kocaman kocaman örüyo hep kabul edemiyo bebeğin minicik geleceğini :D beni bunalıma soktu bi gün koca hırka örmüş bu yeni doğan diyo ama 5 aylık çocuk anca giyer :D:D:D

peki canım benim kolay gelsin bidenem

benim oğluma teyzesi bi yelekler bi patikler ördü ki görmeyin. insan kendinden geçiyo görünce:D ananesi de örüyo bi sürü ama .. ananesi kocaman kocaman örüyo hep kabul edemiyo bebeğin minicik geleceğini :D beni bunalıma soktu bi gün koca hırka örmüş bu yeni doğan diyo ama 5 aylık çocuk anca giyer :D:D:D

Canim o bendede var ne alirsam 1 beden buyuk alirim illa.Gecen sene merte aldiklarim bu sene anca geliyokaydirigubbakcemile3
Esim bu yuzden hep kizar bana alsanaalsanasmile

Back
X