Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslarrrr cnm sıkılayooooor
eveeeeetçok nazlı geçen bi geceden sonra eşimi yorgun argın gönderdim
iyiyim şimdi. yazık canı çıktı kocişin bütün gece 50 kere kalktı su getirmeye
merhaba haziran anneleri ben temmuz annesiyim ama içimden hep haziran da bebişim yanımda olacak gb geliyor kaydirigubbakcemile3
nts kaçıncı haftada başlıyor onu sormak istemiştim de ? :uhm:
Simdide oglusuma minicik bi yelek örüyorum :hulya:
Abisinden kalan cok var ama olsun erenime özel olsun diye yapim dedimm boshayallersmile
Ilerde buyuyunce örgü yeleklerinden ceketlerinden 1 er tane saklayip hediye edicem onlarda torunlarima giydirir insallahh olumunekankayizsmile
bi nescafe yapayım hepbirlikte içelim herkes bardagını alıp gelsin
neyse kızlar bayyyyyyyyyyyyyyy:a015::a015::a015:
neyse kızlar bayyyyyyyyyyyyyyy:a015::a015::a015:
nereye kııı kahve içiyoduk:kedi:
annem benim tulumumu saklamış mont tulum çok tatlı:) ama anca 1 yaşında giyer onu.
eşimin annesi de eşimin yeni doğduğunda giydiği yün patikleri verdi oy allahım nasıl minicikmişşşşşşş ayaklarııııı. patikleri öpüp duruyom :)
benim işim hiç bitmiyo bu aralar eşim bile derki senin işin hiç bitmez o yüzden işimi yapayımda gelirim sonra esas kahvemi alır gelirim
peki canım benim kolay gelsin bidenembenim işim hiç bitmiyo bu aralar eşim bile derki senin işin hiç bitmez o yüzden işimi yapayımda gelirim sonra esas kahvemi alır gelirim
Ne guzel dimi ne iyi etmiste saklamis annen.Benim yok ufakligimdan biseyim:1no2:
Ama insallah ogluslarimin en guzel olan örgülerinden saklicam birer tanee :lepi:
peki canım benim kolay gelsin bidenem
benim oğluma teyzesi bi yelekler bi patikler ördü ki görmeyin. insan kendinden geçiyo görünceananesi de örüyo bi sürü ama .. ananesi kocaman kocaman örüyo hep kabul edemiyo bebeğin minicik geleceğini
beni bunalıma soktu bi gün koca hırka örmüş bu yeni doğan diyo ama 5 aylık çocuk anca giyer
![]()