kaşıntı getiyse tamamdır canım. kurtuldun vallazemuszemus
acaba krem sürmüş müydüm bilmiyorumkismile biliyosun buaralar çok unutkanım:roflol:
aaaa unutma krem sürmeyi sakıııın. ben uzanamıyom artık bacaklarıma falan kocişe sürdürüyom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaşıntı getiyse tamamdır canım. kurtuldun vallazemuszemus
acaba krem sürmüş müydüm bilmiyorumkismile biliyosun buaralar çok unutkanım:roflol:
evet evet seve seve veririm kızımı erenime:)))
Evet canım ya kıymetımı bilsin affetmıcem zaten saka bir yana nazımı ceksin walla
bu sefer cok kızdım :)
bizde de sorun o Allah var 7 sene dir beraberiz hiç el kaldırmadı da ben kızdım mı şap şup yapıştırırımm ayyy çok ayıp ama ne yapayım tutamıyorum kendimi
blac canım siz ikiye bir öndesiniz. kim kimi kapıya koyacakmış. sen onu göbüşünle döversin korkma önünde aselim var. bak arkanda bile değil:)))
ben de vuruyom kocama çok sinirlenirsem:kedi: hiç sesini çıkarmaz o da.
ne oldu kız neden kavga ettiniz ki siz?
bu ara arkeolojiye merak saldı,sualtı kazısı yapıyor:)))))))))))hakkaten ya benim zeynebim istese bi kaşık suda bile yapar o sörfü
Canim al benim adami vur blacin adama alsanaalsanasmile
Benimkide hic alttan almayi bilmez hamile falan demez actimi azini tamam sempatiksalakcinni
Blacte ayni seyleri yazinca icimi bosalttim bi nevi sayesinde bende motive oluyomm kaydirigubbakcemile3
Hem sikiyosa el kaldirsin hayatta affetmem onulmaz:
Barisma canim sen onun evladini tasiyosun karninda azcik nazinida cekmiscekse biz niye onlar icin kendimizi parcalayalimmm aklinialirimsmile
ah canım ya kullandım ama yok. aynaya bakmak istemiyorum artık. hayatta sivilce ıkmazdı yüzümde çenemde 3 tane var şimdi. hadi o neyse de bebiş çok derin kocaaa atlaklar bırakacak bende. yeni oluşan çatlaklar için bi çare var mıdır acaba?:çok üzgünüm:
kaş yapayım derken gözüm cıkmasın bır de adam temelli kapının önüne koyuyormus beniii :)))
yeleği ben yaptım kokoş kokoş:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
ay ne marifetler var sende sedeffff maşallah
bir hatırlasam neden kavga ettiğimizi!!!!
küçücük bir laftan bir buyudu 2 gundur sürüyor hayırlısııı
aaaa unutma krem sürmeyi sakıııın. ben uzanamıyom artık bacaklarıma falan kocişe sürdürüyomsöylene söylene sürüyo ama napalım göbeğim büyük ve gergin...onun göbeğine göre
![]()
bayanlar ben dün aktarın birine gittim kahve almaya adam bana kakao yağı verdi ama böyle parcalanmıs kalıp sabun gibi bunun içine azcık da zeytin yağı kpy bir kavanoza erisin güneşte dedi hiçç catlagım olmazmıs o zaman
belkkızacan ama bence unut gitsin. git söyle çok darıldım kırıldım sana ama seninle küs kalarak günlerimizi ziyan etmek istemiyorum de. sonra ararsınız bu günlerinizi bilmiyorumkismile biz çok kavga ederdik ben kocişe böyle dedim bi kere baya uzun zamandır birbirimizi incitecek kadar ciddi tartışmamız olmadı
yine de sen bilirsin kociş senin kocişin fisfisfis
bayanlar ben dün aktarın birine gittim kahve almaya adam bana kakao yağı verdi ama böyle parcalanmıs kalıp sabun gibi bunun içine azcık da zeytin yağı kpy bir kavanoza erisin güneşte dedi hiçç catlagım olmazmıs o zaman
blac canım ben kendime söyleyemediklerimi bile sizinle paylaşıyorum. yoksa neden varz değil mi
Ben hamileligim boyunca en fazla 5 kez surmusumdur kremi.Onuda mertim erene krem yapicam diyoda kendisi suruyoo kaydirigubbakcemile3
Ama sukur sadece göbek deligimin kenarlari az catladi oda karnim cok sivri oldugu icin sanirimm boshayallersmile
Mertimin hamilleliginde hic aksatmadan hergun surmeme ragman yine catlak olmustu mafoldumben
kızlar geç oldu ben kaçıyom blacksiya yaparım kııızz fırsat bulursam yarın görüşürüz öptüm:icecreampuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Esra alemsin senin agzından duydukca bende gülüyorum halime..
walla normalde kimselere anlatmam böyle seyleri alt katta annemler oturuyor ıkı gındır ruhları bile duymadı nedense size anlatıverdim valla kusurabakmayın kızlar
Ben hamileligim boyunca en fazla 5 kez surmusumdur kremi.Onuda mertim erene krem yapicam diyoda kendisi suruyoo kaydirigubbakcemile3
Ama sukur sadece göbek deligimin kenarlari az catladi oda karnim cok sivri oldugu icin sanirimm boshayallersmile
Mertimin hamilleliginde hic aksatmadan hergun surmeme ragman yine catlak olmustu mafoldumben
ben de sorayım kakao yağını parça çikolata gibi bişey mi.
esracım mustela beni aşar. ben zeynep gibi doğaya adadım kendimi. kazı falan. ekmeğimizi taştan çıkarıyos biz