2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kaşıntı getiyse tamamdır canım. kurtuldun vallazemuszemus
acaba krem sürmüş müydüm bilmiyorumkismile biliyosun buaralar çok unutkanım:roflol:

aaaa unutma krem sürmeyi sakıııın. ben uzanamıyom artık bacaklarıma falan kocişe sürdürüyom :D söylene söylene sürüyo ama napalım göbeğim büyük ve gergin...onun göbeğine göre :P

[/QUOTE
bence tek care görmemezlikten gelmek ben totomdakilere öyle yapıyorum oraya yag sürmedim meger orasıda istermiş:kedi:[/QUOTE]

benim oralar lisede çatlamıştı. gözlerimi kapatıp sürüyorum bebeyağını bayanssulusmile

evet evet seve seve veririm kızımı erenime:)))

Oyy kurban olsun sila teyzesi ona bende seve seve alirim zeynebimii olumunekankayizsmile
Evet canım ya kıymetımı bilsin affetmıcem zaten saka bir yana nazımı ceksin walla
bu sefer cok kızdım :)

bizde de sorun o Allah var 7 sene dir beraberiz hiç el kaldırmadı da ben kızdım mı şap şup yapıştırırımm ayyy çok ayıp ama ne yapayım tutamıyorum kendimi

Canim esin ilimli yaklasirsa sende uzatmadan affet gitsinn ...
Insallah en kisa zamanda anlar hatasini boshayallersmile
Benimki bi kere bile anlayip ozur dilemesi ama :kedi:

blac canım siz ikiye bir öndesiniz. kim kimi kapıya koyacakmış. sen onu göbüşünle döversin korkma önünde aselim var. bak arkanda bile değil:)))

ben de vuruyom kocama çok sinirlenirsem:kedi: hiç sesini çıkarmaz o da.

ne oldu kız neden kavga ettiniz ki siz?

bir hatırlasam neden kavga ettiğimizi!!!!

küçücük bir laftan bir buyudu 2 gundur sürüyor hayırlısııı

hakkaten ya benim zeynebim istese bi kaşık suda bile yapar o sörfü
bu ara arkeolojiye merak saldı,sualtı kazısı yapıyor:)))))))))))

Canim al benim adami vur blacin adama alsanaalsanasmile
Benimkide hic alttan almayi bilmez hamile falan demez actimi azini tamam sempatiksalakcinni
Blacte ayni seyleri yazinca icimi bosalttim bi nevi sayesinde bende motive oluyomm kaydirigubbakcemile3
Hem sikiyosa el kaldirsin hayatta affetmem onu :olmaz:

Barisma canim sen onun evladini tasiyosun karninda azcik nazinida cekmiscekse biz niye onlar icin kendimizi parcalayalimmm aklinialirimsmile

asıl blac adama el kaldırıyor hatta yoluyor adamı :roflol::roflol:
dünden beri aklımaageldikçe gülüyorum:)))))))))

ah canım ya kullandım ama yok. aynaya bakmak istemiyorum artık. hayatta sivilce ıkmazdı yüzümde çenemde 3 tane var şimdi. hadi o neyse de bebiş çok derin kocaaa atlaklar bırakacak bende. yeni oluşan çatlaklar için bi çare var mıdır acaba?:çok üzgünüm:

canım mustelada vardı öyle bir ürün hatta besin takviyesiyle alınca hem zayıflatıyormuş..

kaş yapayım derken gözüm cıkmasın bır de adam temelli kapının önüne koyuyormus beniii :)))

yeleği ben yaptım kokoş kokoş:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

ay ne marifetler var sende sedeffff maşallah

bayanlar ben dün aktarın birine gittim kahve almaya adam bana kakao yağı verdi ama böyle parcalanmıs kalıp sabun gibi bunun içine azcık da zeytin yağı kpy bir kavanoza erisin güneşte dedi hiçç catlagım olmazmıs o zaman

bir hatırlasam neden kavga ettiğimizi!!!!

küçücük bir laftan bir buyudu 2 gundur sürüyor hayırlısııı

belkkızacan ama bence unut gitsin. git söyle çok darıldım kırıldım sana ama seninle küs kalarak günlerimizi ziyan etmek istemiyorum de. sonra ararsınız bu günlerinizi bilmiyorumkismile biz çok kavga ederdik ben kocişe böyle dedim bi kere baya uzun zamandır birbirimizi incitecek kadar ciddi tartışmamız olmadı:nazar:
yine de sen bilirsin kociş senin kocişin fisfisfis

Esra alemsin senin agzından duydukca bende gülüyorum halime..

walla normalde kimselere anlatmam böyle seyleri alt katta annemler oturuyor ıkı gındır ruhları bile duymadı nedense size anlatıverdim valla kusurabakmayın kızlar

aaaa unutma krem sürmeyi sakıııın. ben uzanamıyom artık bacaklarıma falan kocişe sürdürüyom :D söylene söylene sürüyo ama napalım göbeğim büyük ve gergin...onun göbeğine göre :P

Ben hamileligim boyunca en fazla 5 kez surmusumdur kremi.Onuda mertim erene krem yapicam diyoda kendisi suruyoo kaydirigubbakcemile3
Ama sukur sadece göbek deligimin kenarlari az catladi oda karnim cok sivri oldugu icin sanirimm boshayallersmile
Mertimin hamilleliginde hic aksatmadan hergun surmeme ragman yine catlak olmustu mafoldumben

bayanlar ben dün aktarın birine gittim kahve almaya adam bana kakao yağı verdi ama böyle parcalanmıs kalıp sabun gibi bunun içine azcık da zeytin yağı kpy bir kavanoza erisin güneşte dedi hiçç catlagım olmazmıs o zaman

ben de sorayım kakao yağını parça çikolata gibi bişey mi.

esracım mustela beni aşar. ben zeynep gibi doğaya adadım kendimi. kazı falan. ekmeğimizi taştan çıkarıyos biz

belkkızacan ama bence unut gitsin. git söyle çok darıldım kırıldım sana ama seninle küs kalarak günlerimizi ziyan etmek istemiyorum de. sonra ararsınız bu günlerinizi bilmiyorumkismile biz çok kavga ederdik ben kocişe böyle dedim bi kere baya uzun zamandır birbirimizi incitecek kadar ciddi tartışmamız olmadı:nazar:
yine de sen bilirsin kociş senin kocişin fisfisfis

saol canım da yanlıs anlama normalde hep öyle yapardım bu sefer hiç niyetim yok içimden gelmiyor yani çok kırdı beni..

ay bana dediklerini duysan inan dusunmezdin böyle..
yine de tesekkürler canım

aa saf kakao yağı o,bana da karışım yapan aktar vermişti,böle çikolata gibi eritiyosun onu ama oda ısısında donuyordu,hep kalorifer üzerinde tutmak gerekiyordu,çok gıcık olmuştum o karışım bitince sonraki sefer normal kakao yağı koydum onun yerine..
işe yaradı mı bilmem iki sıra can simidimde çatlağım var ama ince..
şimdi havalar ısındı belki donmaz..

ben mustela kullandım sivilce yaptı hep göğüs bölgemde. daha yeni geçti o pis sivilceler. yağlıca bi krem mustela aklınızda bulunsun. oluşmuş çatlaklar için bio- oil diye bi yağ var. ben şimdi de onu kullanıyorum. internetten sipariş oluyo sanırım heryerde yok. ben de yurt dışından getirdim. hem çatlakları önlüyo, hem olanları inceltip daraltıyo, hem yara izlerini ve derideki renk farklılıklarını yok ediyo mesela güneş lekesi ya da doğum izi gibi, hem anti aging için kullanılıyo . çok güzel bi yağ

blac canım ben kendime söyleyemediklerimi bile sizinle paylaşıyorum. yoksa neden varz değil mi

kızlar geç oldu ben kaçıyom blacksiya yaparım kııızz fırsat bulursam yarın görüşürüz öptüm:icecream:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben hamileligim boyunca en fazla 5 kez surmusumdur kremi.Onuda mertim erene krem yapicam diyoda kendisi suruyoo kaydirigubbakcemile3
Ama sukur sadece göbek deligimin kenarlari az catladi oda karnim cok sivri oldugu icin sanirimm boshayallersmile
Mertimin hamilleliginde hic aksatmadan hergun surmeme ragman yine catlak olmustu mafoldumben

ben çok düzenli kullanmadım ama ben de yeni çatlak göğüsümün alt kısmında var sadece 2 tane biri bi tarafta biri bi tarafta. onun haricinde hiç çatlamadım. biraz da yapıyla alakalıymış . en pahalı kremleri çok düzenli kullanıp da çatlayanlar da varbilmiyorumkismile

kızlar bugun internetten siparıs verdim desenli merdane gelsin bebek kurabiyelerimi kendim yapmaya karar verdim

Esra alemsin senin agzından duydukca bende gülüyorum halime..

walla normalde kimselere anlatmam böyle seyleri alt katta annemler oturuyor ıkı gındır ruhları bile duymadı nedense size anlatıverdim valla kusurabakmayın kızlar

ne kusuru canım ya,hepimiz herşeyi anlatıyoruz,terapi oluyor resmen..
iyi ki varsınız opuyorumnanaktan
hem sen öyle güzel anlatıyorsun ki ben kopuyorum burda:))))))))

ay onun erene krem yapan ellerini yerim yaaaaa :asigim:

ben de sorayım kakao yağını parça çikolata gibi bişey mi.

esracım mustela beni aşar. ben zeynep gibi doğaya adadım kendimi. kazı falan. ekmeğimizi taştan çıkarıyos biz

canım ben de doğaya adadım,yağ karışımı kullanıyorum,gittiğim seminerin sponsoruydu mustela orda söylemişlerdi yoksa işimiz olmaz :))))))))))

bi kere bi kazıklandım kozmetik konusunda 12 ay taksit ödedik,o gün bugun tekin acardan geçerken küfrediyoruz:))))))))))))

Back
X