slm canim cok sükür ben iyiyim.gecmis olsun canim ya,benim midemde bir problem yok,hic olmadida zaten.baslarda bile hic bulantim yoktu,o yüzdende durmadan yedim.su andada öyle,ne bulanti,ne eksime.herkesin farkli oluyor tabi.
inşallah kızlar,çok sağolun...
allahım hepimize sağ salim ve zamanında kucağımıza almayı kısmet etsin...
benimde ilk aylar bulanmıştı sonra kesilmişti birden böle yenide ortya çıkması beni huzursuz etti şimdi yine başladı offfff nasıl bişey bu yaaa hem yanma hem bulantıı napsam kızlar doktora gitsemmi acaba önemli bişey olabilirmi çevremdeki herkez normal değil bu bulantılar diyo ama kızımın hareketleri nomal napsam acaba bişey söleyin ne olurr
geçmiş olsun pamik,bi ilaç böyle bütün gün etkilemez ki canım,etkisi geçince belirtiler de kaybolurdu..yediğin bişi falan dokunmuş olmasın?
ya da bu ara biraz stres yaptın diye olmuştur..
pozitif düşünürsen hepsi geçer canım..
Casnım işin tuhaf tarafıda sadece kahvaltı yapıyorum doğru dürüst bişeyde yemedim bu şikayetler başladığından beri dün yediğim kızarmış ekmek ve meyve suyu idi ne bilim buğünde kızarmış ekmek ile süt içtim belki meyve suyu yapmıştır diye ama bilmiyorum neden böle oluyor mide de başka bişeye benzemiyor insanıun bütün enerjisini alıyor kızlar