2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizde sade alıcaktık aslında doğrusu da o gibi geliyor ama görünce dayanamadık hani sade alsak 2. bebş erkek olursa da kullanır dedik ama bunu görünce annemle dayanamadık :)

cok saol canımmm

bugun bizim kızlar askı memnunun peşindeler dizi bitmeden de gelen olmaz gibi :)

çok güzel canım odanız,kız olduğu için bayılacaktır büyüdükçe :)

kızlar aşkı memnuda,bitince gelirler:))
bu arada benim yumurcağı hıçkırık tuttu gene 10dkdır hıçkırıyor,ay içim gidiyo garibim telef oldu hıçkırmaktan :roflol:

kimse kalmadı gene bende çıkarım o zaman:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

oyyyyyyyy bir fasıl terası sildimmmm cocuk odasını sildim süpürdüm kızgınlıgımdan ve geldimmmmmmmmm

oyyyyyyyy bir fasıl terası sildimmmm cocuk odasını sildim süpürdüm kızgınlıgımdan ve geldimmmmmmmmm

ya black şimdi sana kızcam ve yerden göğe haklıyım :oklava:
eh be güzelim hadi kendine acımıyorsun da içindeki prensesin ne suçu var!!!
sen temizlik yaparken ister istemez yoruluyorsun,nefes nefese kalıyorsun,bir de sinirle yapıyorsun,kuzucuk içerde neler hissediyor kimbilir:oklava:
bebiş doğsun evlere temizliğe git hergün,hevesini al temizlikten :))
hiç bir şey içindeki prensesten daha önemli değil ki,takma kafana da..
kocana kızdıkça asel de etkilenip babaya karşı bilinçaltında doluyor haberin olsun:)

Slm fistiklarrr opuyorumnanaktan
Nasilsiniz bakalim aski memnu bitti hemen geldimmkaydirigubbakcemile3
Reklam arasinda dusa girmistim simdi heryanim dokuluyooo bilmiyorumkismile

sen temizlik yaparken ister istemez yoruluyorsun,nefes nefese kalıyorsun,bir de sinirle yapıyorsun,kuzucuk içerde neler hissediyor kimbilir:oklava:
kocana kızdıkça asel de etkilenip babaya karşı bilinçaltında doluyor haberin olsun:)

Blacim esra cok hakli ne temizligi bu saatte uzat ayaklarini dinlen.
Hala kusmusunuz esinleee daha barismadinizmi canimm bilmiyorumkismile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin sılamm,nasılsınn?
sıhhatler olsun bu aradabayanssulusmile

of haklısın canım ya kötü yaptım da en buyuk isleri bitirdim yarım saatte :))) ben sinirlenince temizlik yapanlardanım ya da cok üzülünce bende ki hastalıkda bu..
yoksa hamişken temizlik yapılmasına bende cok kızarımda bi seferlik kızmayın bana :kedi:

canım hoşgeldiiiiinnnnn nasılsınnn

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin sılamm,nasılsınn?
sıhhatler olsun bu aradabayanssulusmile

Hosbulduk canlarim.Bi dus aldim heryanim dokuluyo ya agirlik coktu iyice sormayin.
Bugun öglen ortaligi toparlarken birden agirlik coktu oturdum karnimda bi sertlik gobegimi bi actim oglumun ayagi resmen göbegimden disarida dag gibi olmus karsimda duruyodu.Sok oldum bi telasla esime seslendim esim de gorunce bi sok oldu.5 dk falan öyle durdu ayagi sonra ben oynadim az ayagiyla kacti gitti hemenn ayy gözlerimin onunden girmiyo o an keske fotografini cekseydim sonradan geldi aklimaa ohaoldumsmile

Hosbulduk canlarim.Bi dus aldim heryanim dokuluyo ya agirlik coktu iyice sormayin.
Bugun öglen ortaligi toparlarken birden agirlik coktu oturdum karnimda bi sertlik gobegimi bi actim oglumun ayagi resmen göbegimden disarida dag gibi olmus karsimda duruyodu.Sok oldum bi telasla esime seslendim esim de gorunce bi sok oldu.5 dk falan öyle durdu ayagi sonra ben oynadim az ayagiyla kacti gitti hemenn ayy gözlerimin onunden girmiyo o an keske fotografini cekseydim sonradan geldi aklimaa ohaoldumsmile

ayyyyyy ne güzel canım ya tüh keşke cekseydin bari bir dahakine elinin altında olsun telefonun yada makinen de hazırlıklı olursun :)

canım eşimle kusum hala da o konusmaya basladı ama soğuk konusuyorum ama sana gıcıgım havasında ben cevap bile vermiyorum evde yokmus gibi davranıyorum hehehehe bugunde gittim yemegi annemlerde yedim geldim o ne yaptı bilmiyorum dolapta bomboş oldu hıcc bensiz beceremez ev alısverişini ohhhhhhh:dance:

of haklısın canım ya kötü yaptım da en buyuk isleri bitirdim yarım saatte :))) ben sinirlenince temizlik yapanlardanım ya da cok üzülünce bende ki hastalıkda bu..
yoksa hamişken temizlik yapılmasına bende cok kızarımda bi seferlik kızmayın bana :kedi:

azıcık söz dinle,prensesi yorma :oklava:

oy oyyyy yerim ben onun ayağını opuyorumnanaktan
benim zilli de iki gündür akşamları babasıyla oynaşıyor..ayağını çıkarıyor,eşim de itekliyor,o da yeniden çıkarıyor,öyle oynuyorlar:)))
mercimekti yaa bunlar daha düne kadar,şimdi büyüdüler de ayak falan çıkarıyorlar:))
yarın öbürgün de kucağımızda olacaklar..düşününce gözlerim doluyor..

ayyyyyy ne güzel canım ya tüh keşke cekseydin bari bir dahakine elinin altında olsun telefonun yada makinen de hazırlıklı olursun :)

canım eşimle kusum hala da o konusmaya basladı ama soğuk konusuyorum ama sana gıcıgım havasında ben cevap bile vermiyorum evde yokmus gibi davranıyorum hehehehe bugunde gittim yemegi annemlerde yedim geldim o ne yaptı bilmiyorum dolapta bomboş oldu hıcc bensiz beceremez ev alısverişini ohhhhhhh:dance:

allah kocana yardımcı olsun diyesim geliyor valla black:))
anasıyla uğraşamazken bi de kızı geliyor:))))
ikiniz bir olup neler yaparsınız adama kimbilir:)))))

Bugun masallahi var oglumun hic durmadi desem yeri :nazar:
Icimde firtinalar kopuyo sanki kaydirigubbakcemile3

Desene yavas yavas senin inatci keci pes etmeye basladi sevindim canim.
Ama sende cok uzatma artik yarina sende normal davranmaya basla ne olursa olsun evladinin babasi :ecrin_bebek:
Insallah oda hatasini anlar ve bidaha tekrarlamazz aklinialirimsmile

allah kocana yardımcı olsun diyesim geliyor valla black:))
anasıyla uğraşamazken bi de kızı geliyor:))))
ikiniz bir olup neler yaparsınız adama kimbilir:)))))

o da fenadır bakma :)))

gercı o da diyor ki kızımda ikizler olursa yandım diyor iki ikizler bas edemem ben sizinle..

:roflol:

Bugun masallahi var oglumun hic durmadi desem yeri :nazar:
Icimde firtinalar kopuyo sanki kaydirigubbakcemile3

Desene yavas yavas senin inatci keci pes etmeye basladi sevindim canim.
Ama sende cok uzatma artik yarina sende normal davranmaya basla ne olursa olsun evladinin babasi :ecrin_bebek:
Insallah oda hatasini anlar ve bidaha tekrarlamazz aklinialirimsmile

tamam canım hayırlısı olsun hakkımızda bakalım :)))
neyse kızlar yeter benım 3 gundur topik'i mesgul ettiiğimmm siz güzel haberler verin hepppppp

Back
X