• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esraya bakıııınn kııııız fıııstııııkaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

oooh sedefim de gelmiş :asigim:

oyyyyyyyy canım dünürümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Oyyy biri beni anmis ama o gorunen ben degilimki delikafadulden
Ayy ben kac gundur ugrayamiyorum malum kayinvalidem geldi aksama kadar ondayim sonrada eve pestilim cikmis bi sekilde gelip yatiyorum ama aklim hep sizde ya.Önceden ne guzel saaalerc topikte olurdum ama kadin geldi geleli rahat vermiyoki anacim bilgisayar acmaya hic firsat yokkk kötükedihüso
Geceleri Arada gelip okuyom yazdiklarinizi ama simdi sohbete dalarsam cikamam diye bisey yazmiyorum hemen yatiyomm bilmiyorumkismile
Suan bile oyle cok ayaklarim agriyoki zonkluyo resmennn :kedi:
Simdi bile cikiyodumki esranin sopalarini gördum bi aciklama yapim dedim eyvahedigeldismile
Hepinizi cok seviyorum canlarim simdi gene uyku basti cikiyorumm iyi gecelerrr opuyorumnanaktan

iyi geceler canım hadi çok özletme kendiniiiiii

selamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşş gellldinnnnn

şekilden şekile giriyoruz vallaaakaydirigubbakcemile3

sorma canım ya deliksiz uykuyu özledimmmm de değer kızım içinnnnnnnn

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kızın doğunca en deliksizinden uyursunaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilesositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito:delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin:

kendim yazıyom kendim okuyom o zaman bende kaçarımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hanelere bakıyom ben kanald de :D
yatıyosannn iyigeceleeeeer ben meyve yicem :P

bende baka baka izler uyurum ülennnnnnnnnnnn iyigeceler hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende baka baka izler uyurum ülennnnnnnnnnnn iyigeceler hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öpüyorum ben de seni bidenem iyi geceler üleeeen:asigim:opuyorumnanaktan

kızlar başım ağrıyor benimm..
bugun atşim çıktı diye ateş parol içtim,ilaç hakkımı da kullandım..
evde dönüp duruyorum kaç dakikadır..
sıla gelmiş,kaçırdım ama okudum mazereti geçerliymiş:)
betülüm mesajını şimdi gördüm,mailime bakcam hemen:)
black'cim annenlerle çay keyfi de yaptın,biz gurbet ellerde anca kamerada buluşuyoruz..arabeske bağladım:))
off başımmmmmafoldumben

kızlar başım ağrıyor benimm..
bugun atşim çıktı diye ateş parol içtim,ilaç hakkımı da kullandım..
evde dönüp duruyorum kaç dakikadır..
sıla gelmiş,kaçırdım ama okudum mazereti geçerliymiş:)
betülüm mesajını şimdi gördüm,mailime bakcam hemen:)
black'cim annenlerle çay keyfi de yaptın,biz gurbet ellerde anca kamerada buluşuyoruz..arabeske bağladım:))
off başımmmmmafoldumben

canım ya üzüldüm başının ağrımasına:teselli: ılık bi duş al istersen ii gelebilir..

canım ya üzüldüm başının ağrımasına:teselli: ılık bi duş al istersen ii gelebilir..

ay bende bi saç var,şimdi duş alsam yarım saat kurutmam lazım ona da üşendim:)
geçer birazdan..
aylardır ağrımamıştı,bugun parol içmemiş olsaydım içerdim anında keserdi ama içtim..
şaka maka ağrı kesici almaya almaya unutmuş bünyem,bi parol tüm dertlere deva oluyor:)))

sen naaptın,görümcen neler yaptı mı dmeliydim yoksa:))))

Back
X