• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    23
bana da doktor
Ben fitili iğneyi estrofemi 8 haftalıkken bıraktım doktor onerisiy
Bana da doktorum kan sulandırıcı ve esnofemi kalp atışını duyunca kesti . diğerlerini de suan 10+2 yim artık keselim bir tarih belirle kendini hazırla 6 aralık da bırak mesela dedi . kan sulandırıcı bile bırakmak istemedim haziran dan beri kullanıyorum tabi alışkanlık rutin oldu benim için bırakmak da zor geliyor ondan merak ettim sizler nasıl kestiniz

bana da doktor

Bana da doktorum kan sulandırıcı ve esnofemi kalp atışını duyunca kesti . diğerlerini de suan 10+2 yim artık keselim bir tarih belirle kendini hazırla 6 aralık da bırak mesela dedi . kan sulandırıcı bile bırakmak istemedim haziran dan beri kullanıyorum tabi alışkanlık rutin oldu benim için bırakmak da zor geliyor ondan merak ettim sizler nasıl kestiniz
Sadece 8 haftadan sonra fitili 1 hafta günde 1 e düşürdü ondan sonra kestik komple başta bende tedirgin oldum hadi bişey olursa diye ama çok şükür canım hicbirsey olmadı doktorda gebeliğin sağlıklı ilerliyor kanama vs olmadiilac kullanmak kullanmamaktan iyidir dedi bir sorun yok doktorun ne diyorsa uygula canım

bana da doktor

Kan sulandiricilari bende kanamam olunca birakmistik 6.hafta da estrofem de 8 de biraktik.

Back
X