Oyy yaa sen evi buldun tasinma telasi sardi tabi.Ben daha ev bulmadigim icin oturuyom kös kös.Ben tasinma stresini dogumdan sonraya biraktim acikcasi canim.
Sende kendini cok yormadan yavas yavas yap islerini son ayinda dikkatli ol bi terslik olmasin canim olumunekankayizsmile
Tuhh ya belkide dogum yaptigin haberini alamicazz :çok üzgünüm:
evt canim cok sükür,anahtar teslimi 1 hazirandi ama böyle olmayacak ben 1 haziranda nasil yetistireyim hepsini,esime dedim bugün,anahtari hemen iste benim yapilacak cok isim var aslinda,fazla yormamaya calisiyorum canim,temizlige falan görümcem gelecek,tasima isinide esimin arkadaslari yapacek.ben sadece koli isini yapiyorum.bence en iyisini yaparsin,dogumdan sonrasina birak,biz bu evi kacirmamak icin acele ettik.eger burasi olmasaydi bende sonra tasinacaktim
Hamilelikte dis ve dis etleri cok hassas oluyo canim yani benimkisi öyle malesef.Artik dis fircalamaya bile korkar oldum öyle aciyoki eyvahedigeldismile
Kiss niye unutalim seni ama sende kendini unutturma sakin bol bol ugra burlaraa

Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan
Sabah topikten biride el mi parmak mi sokuyolar diye sormustu öyle cok abartmislarki cok korkmus kizcagiz kaydirigubbakcemile3
Ne abartiyolar ya hic canim bile yanmiyo halbuki:sinifsinif: