• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    29
Merhaba arkadaşlar ben de haziranda doğum yapacağım ikili test yaptırdık bir problem çıkmadı fetal dna da yaptıracağız biz. Şu an 13+3 haftalık hamileyim ☺️ cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ? Doktorumuz bir tahminde bulundu ama net bir şey diyemem dedi yüzdelik bile belirtmedi 10 ve 13. Haftalık fotoğraflarını bırakıyorum
Erkek

Eklentiler

• IMG_20251203_141602.webp
    IMG_20251203_141602.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba arkadaşlar ben de haziranda doğum yapacağım ikili test yaptırdık bir problem çıkmadı fetal dna da yaptıracağız biz. Şu an 13+3 haftalık hamileyim ☺️ cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ? Doktorumuz bir tahminde bulundu ama net bir şey diyemem dedi yüzdelik bile belirtmedi 10 ve 13. Haftalık fotoğraflarını bırakıyorum
Erkek

Benim bebeğimin cinsiyetini de öğrendik bugün 13+5 kızmış bacak arasında 3 çizgi gördü doktor. %90 kız dedi. 1 oğlum 2 kızım vardı.gönlüm eşitlenmesinden yanaydı ama hayırlı olan buymuş demekki sağlıkla gelsin inşallah.topikteki çoğu annenin erkek gördüğüm kadarıyla

Back
X