2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sanki soylemiyosun bisey susuyosunda simdi iyi gelinmisin yine kotusun hic degilse soylede kotu ol hic cekinme hakkinu savun gelinsek esir degiliz ya kötükedihüso
O bi soyluyosa sen 2 soyle bak azcik karsilik ver aciyomu bida cenesinii:mymeka:
Esine birakirsan cok beklersin kendi isini kendin hallet ben söyledim soyledim esim beceremedi sonunda ipleri elime aldimm Çok üzgünüm çoook
ayy kendimde bicaseret ışığı görmem lazımmm hakkaten doğru diyosunnn çok ellerine buraktım gene kötü benimmmm
ilk bebegini bekleyen anelere cok özeniyorum oglum küçük ya bütün gün onun pesinde kosturuyorum oysa ki ona hamileyken düzenli beslenir uyur spor yapardım şimdi nerdeeeeeeeeeeeee bu arada aman kıslar normal dogum yapın ben cok pişmanım kazara hamile kaldıgım için dikiş yerlerim gün gectikçe cok acıyor bu arada bende diyabet var insülin kullanıyorum var mı baska diyabetli anne bu topicde merak ettim
allah kolaylık versin şekeri olanın bebeği iri olur derler kilolumu bebişin

benimde bazen oluo canım ama 1-2dk sonra geçio.. senin normale dönmüomu yani normal bebek hareketlerini takip ediosun dimi?..
bende yürürken tas tasıyom sankiii karnımda ara ara sancı normalmişş kızlarr takmayın kafaya

ay kızlar hepinize tek tek cevap yazdım ama son anda bilg. pili bitti kapandı sinir oldum yazamadım bir daha

sılam sedeften alırız o zaman canım aman merakta bırakma bizi

hemşommm hoş geldiiiiiiinnnnnnn

yesicam gecmıs olsun ya off ben 2 haftadır cekiyorum boğaz ağrısından nane limpon yap bol bol uyurken bas ucunada 1 şişe su koy

ooooof kızım oynamıyor bugun bende sinirliyim nedense eşime bagırp bagırıp duruyorum :)

ooooooffffffffffffff doğuralım artık ya

hoşbulduk canımmmmmmmmmmmmmm
e sılam saatler kaldı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evet canim yaa sorma ayaklarim bile yere basmiyo artik nasi bi heycan nasi bi telas tarif edemem canim darisi hepinizin basina insallah en kisa zamanda olumunekankayizsmile
bu nasıl bir boğaz ağrısı anlatamam ağzım da yara.ayy sağa sola dönmek mesele. hayırlısıyla artık doğumak istiyorum. çok geildim artık

Hosgeldin selamsiz sakiremmm opuyorumnanaktan
Gecmis olsun canim ya bogaz agrisida nerden cikti bugun mu basladi bilmiyorumkismile
Az kaldi canim az daha sabirr olumunekankayizsmile

hoşgeldinizopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım

Canim bebisler buyudukce yerde daraliyo onlar icin o yuzden kasilip kaliyo karnimiz bendede bazen öyle oluyoki sanki karnimda kaya tasiyorumm boshayallersmile

evet benimde aynen öyle kaya gibi

Yok canim habersiz birakirmiyim sizi hic olumunekankayizsmile
Ay simdiden dusunup heycan yapma son gunlerde gereginden fazla heycan oluyki cunki kaydirigubbakcemile2

benimde bazen oluo canım ama 1-2dk sonra geçio.. senin normale dönmüomu yani normal bebek hareketlerini takip ediosun dimi?..

normelde düzelirdi ama bugün düzelmedi hala sert. kızım oynuyo ama hareketleri iyi yarın kontrolüm var gideyim bakayım bir ne diyecek belki yarın gün alırız doğum için

bu arada kafsinkafcım ya bu isim konusuda sinirimi bozuyor ayyyyyyyyyyy bugun negatif kutup benim galiba hayrett

ay kolumu kaldıracak halim yok bu yorgunluk hissi ay sıla bence bi kagıt kalem al şu anki duygularını yaz sonra dogum hikayeni yazarken eklersin ilk dogumla bunun arasında farklı duygu varmı evlat ayrımı asla olmaz ama nasıl hissediyorsun

casper canım ben 2 hatta 3 oklava yutmuş gibiyim

çoğumuz aynı durumdayız desenize sonlara geldikçe iyice ağırlaştık ya her gün bir yerimize bişiler oluyooooo ha gayret mayıs bitiyoooooo az kaldı ( az kaldı dedikçe sanki dahada uzuyo gibi geldi bana bu ayyyyy)

ay kızlar hepinize tek tek cevap yazdım ama son anda bilg. pili bitti kapandı sinir oldum yazamadım bir daha

hemşommm hoş geldiiiiiiinnnnnnn

yesicam gecmıs olsun ya off ben 2 haftadır cekiyorum boğaz ağrısından nane limpon yap bol bol uyurken bas ucunada 1 şişe su koy

ooooof kızım oynamıyor bugun bende sinirliyim nedense eşime bagırp bagırıp duruyorum :)

eşim izinliydi tüm gün evde hiç bişey yapmadan oturduk. çocuğun mobilyaları yapılmadı. mobilyacı gelmek bilmiyo.eşim tenezül edip yerleri süpürmüyo. ooooo daha neler. ben de çok sinirliyim bu gün. bu kadar olumsuzluk var. hamilelikten değil yani. eşimin rahatlığı beni daha da geriyooo. kötükedihüso

bu nasıl bir boğaz ağrısı anlatamam ağzım da yara.ayy sağa sola dönmek mesele. hayırlısıyla artık doğumak istiyorum. çok geildim artık

canım benim geçen hafta öyleydi gece nefes alamıodum genizde akıntı kuruluk horluomuşum bide eşim söledikaydirigubbakcemile3 şimdi geçti allahtan sabret canım az kaldı:teselli: sağa sola dönmede ayrı bi dert tabi bebiş için sola dönüp yatmak faydalı diye sağa az yatmaya çalışıorum bu seferde sol tarafım tutuluo resmen ama oğluşum için katlanıorum:CüvCüv:
sepeti naptın canım karar verdin mi?

Evet canim yaa sorma ayaklarim bile yere basmiyo artik nasi bi heycan nasi bi telas tarif edemem canim darisi hepinizin basina insallah en kisa zamanda olumunekankayizsmile

Gecmis olsun canim ya bogaz agrisida nerden cikti bugun mu basladi bilmiyorumkismile
hoşbulduk güzelimopuyorumnanaktan. doğur da keyfim yerine gelsin :roflol:
bi hafta da erenimle avunurum. acılarım hafifler biraz.
çoğumuz aynı durumdayız desenize sonlara geldikçe iyice ağırlaştık ya her gün bir yerimize bişiler oluyooooo ha gayret mayıs bitiyoooooo az kaldı ( az kaldı dedikçe sanki dahada uzuyo gibi geldi bana bu ayyyyy)

sonumuz geliyo desene:roflol:

sılacığım sana nası hak veriyorum. sıkıldım doğurmak istiyorum diyodun ya. benimki biraz erken oldu ama aynı durumdayım.
Canim ya son dönemler artik hic gecmek bilmiyo cok haklisin ama sabir az daha sabir insallah sende sayili gunlerini bekliceksin kisa zamanda olumunekankayizsmile
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir neeee nerden gördün hemen-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Görurum ben kacmaz bendeennn kaydirigubbakcemile3
sıla canım doğum kaçta peki?sabah demi?
Canim saati falan yarin sabah hastaneye gidicez ya kontrol icin o zaman soylucekler yarin gelince yazarim kesin bilgileri insallah boshayallersmile
Slm kızlar nbr?
Biz bebek görmeye gittik.
Gelemedim ay çok tatlıydı maşallah
Hosgeldin canimm a.s.
Bizim icinde minciklasadin ufakligiiolumunekankayizsmile

ayy kendimde bicaseret ışığı görmem lazımmm hakkaten doğru diyosunnn çok ellerine buraktım gene kötü benimmmm
Susupta kotu olmaktansa konusta kotu olda kötü olduguna degsin canim onlar sana acimiyosa bu halinle sen onlara hic acimaa kötükedihüso

Tamam canim topigimizin hizir acili sedef 112 benden mesaj alir almaz size haber getirir zatennn merakta birakmam sizii kaydirigubbakcemile5
Az kaldi canlarim az kaldi surda en fazla 1 ayiniz var ha gayret azcik daha sabirr :ecrin_bebek:

amin canım amin. sende hayırlısı ile kurtulacaksın canım allah yardımcın olsun

tahminem haftaya herhangibir gün verir bizede yani en geç ayın 6 sına kadar alır heralde benide şimdiden korku ve heyecan basmaya başladı vallahaaaaaaaa seni düşünemiyorum bile ne durumdasın

ay bu gün eşime çok güldüm bazen beni kulanıp okula gitmiyor dinleniyor bu gün arkadaşı merdivenlerden düşüp popo kemigini kırmış neyse aradım geçmiş olsun diye arayamıyorum sizi kendi derdime düşdüm görüşemiyoruz falan oda evet fuat anlatıyor rahatsız oldugunu megersem eve gidip bütün işi o yapıyormuş çok yoruluyormuş bende yalanını çıkartmamak için evet ben yapamayınca herşey ona kaldı ne yapsın dedim sonra teli kapatınca amma atmışsın ha kıcını kaldırıp su almaz bu erkekler bizden daha palavrayı seviyor ha

Slm kızlar nbr?
Biz bebek görmeye gittik.
Gelemedim ay çok tatlıydı maşallah
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan durumu nasıl bebişim?
canım benim geçen hafta öyleydi gece nefes alamıodum genizde akıntı kuruluk horluomuşum bide eşim söledikaydirigubbakcemile3 şimdi geçti allahtan sabret canım az kaldı:teselli: sağa sola dönmede ayrı bi dert tabi bebiş için sola dönüp yatmak faydalı diye sağa az yatmaya çalışıorum bu seferde sol tarafım tutuluo resmen ama oğluşum için katlanıorum:CüvCüv:
sepeti naptın canım karar verdin mi?

hortlak senii kaydirigubbakcemile3kronik farenjit var canım ben de. sürekli tetikteyim yani. valla sola dönp uyuyrum gece bi bakmışım sırt üstü durumdayım. hayatta sırt üstü yatamazdım oysa. eşimö evdeyken hiç bişeye karar veremiyorum canım. o ,int sitesinin teli yok mail gönderdim. ararlarsa soracam bakalım.

eşim izinliydi tüm gün evde hiç bişey yapmadan oturduk. çocuğun mobilyaları yapılmadı. mobilyacı gelmek bilmiyo.eşim tenezül edip yerleri süpürmüyo. ooooo daha neler. ben de çok sinirliyim bu gün. bu kadar olumsuzluk var. hamilelikten değil yani. eşimin rahatlığı beni daha da geriyooo. kötükedihüso

ayyy bugun aynı seyden bende adamı haşladım 1 haftadır odanın perdesini asıcak yine 1 haftadır kedilern çöplerini dökecek bugun yaparım dedi koltukta sızdı delü
eve yine bir dolu ilaç getirmiş inan her dolaptan küpür ve ilaç çıkıyor bıktım ya bir de eczanemiz alt kat yani uzak olsa anlıcam bir şey olsa 4 kat merdiven inip dukkanı acıcak o kadar ayy adam batıyor gene bana bu sıra..

Canim ya son dönemler artik hic gecmek bilmiyo cok haklisin ama sabir az daha sabir insallah sende sayili gunlerini bekliceksin kisa zamanda olumunekankayizsmile

Görurum ben kacmaz bendeennn kaydirigubbakcemile3

Canim saati falan yarin sabah hastaneye gidicez ya kontrol icin o zaman soylucekler yarin gelince yazarim kesin bilgileri insallah boshayallersmile

Hosgeldin canimm a.s.
Bizim icinde minciklasadin ufakligiiolumunekankayizsmile

Susupta kotu olmaktansa konusta kotu olda kötü olduguna degsin canim onlar sana acimiyosa bu halinle sen onlara hic acimaa kötükedihüso

Tamam canim topigimizin hizir acili sedef 112 benden mesaj alir almaz size haber getirir zatennn merakta birakmam sizii kaydirigubbakcemile5
Az kaldi canlarim az kaldi surda en fazla 1 ayiniz var ha gayret azcik daha sabirr :ecrin_bebek:

ya az mı sılam ya 1 ay gecicek gibi gelmiyorrrrrrrrrrrr

bu arada gelen herkese merhabaaaa tek tek yazmıstım ama bilg. kanınca gitti kızlar..

black canım bebek nezamandır oynamıyo. oynuyodur ama yavaştır. benimki bazen hiç durmuyo bazense gün iinde çok ağır hareket ediyo. noname bebişimiz de ağır gününde mi acaba?

Back
X