Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ek gıdaya başlamadım daha kızlar oğluşumun kilosu iyi hatta fazla bile sütümde yetiyor ama yinde tatlarını öğrensin diye başlamalımıyım sizce siz ne amaçla başladınız süt yetmediği içinmi tadını alsın öğrensin diyemi
kabız olsa canım mama verıyorsan yada pure farketmez bı cay kasıgı zeytın yagı attınmı ıcıne tamamdır
Selam kızlar,
Ben doğum yapalı 4.5 ayı geçti hala regli olmadım. Aranızda olmayan varmı hala ?
ben ek gıdaya başlamadım daha kızlar oğluşumun kilosu iyi hatta fazla bile sütümde yetiyor ama yinde tatlarını öğrensin diye başlamalımıyım sizce siz ne amaçla başladınız süt yetmediği içinmi tadını alsın öğrensin diyemi
Selam kızlar,
Ben doğum yapalı 4.5 ayı geçti hala regli olmadım. Aranızda olmayan varmı hala ?
canım bende sade anne sütü ile besliyorum,ama adet 40 ım çıktıktan tam bir ay sonra adet oldum ve düzenli devam ediyo .bazılarında süt korurmuş,adet olunmazmış normal bir durum .
merhabalar. Aranızda spiral kullanan var mı acaba. Ben de düşünüyorum ama doktor onu uygularken uyuşturucu vb. gıbı kullanıyor mu acaba. Ben hala emziriyorum süte geçmesinden korkuyorum. Bu gune kadar erteledim. Ama artık bir kaza olmasından korkuyorum. Şu an için hazır değilim henüz. Tecrübe edinen var mı acaaba ya da sizler nasıl korunuyorsunuz alternatif olarak
bende hala olmadım emzirirken olunmuyor sanırım.bende sadece anne sütü veriyorum ve başka hiçbirşey tattırmıyorum en yararlısı anne sütü bence nasılsa öle yada böle ek gıdaya başlıcak nasılsa.alabildiği kadar anne sütü alsın istiyorum.oğluşumun en sevdiği şeyde oturmak yatar pozisyonda durmaya tahammülü yok hemen yaygarayı basıyor.
Bizde sadece anne sütüyle idareediyoruz,yetiyorda kızımın kilosuda iyi,doğduğundan beri her ay 1 kilo alıyor.6. Ayımızın bitimine kadar hiçbişey vermicem,nasılsa başlıcak,bolca anne sütü alması en iyisi..
slm kızlarrbende tattırmalara başladım
şimdiye kadar anne sütünden başka bişi vermemiştim ama bikaç gündür elma suyu ve püresi veriorum sonrasında ek gıdaya geçince zorlanılabiliomuş o yüzden şimdiden alıştırmak lazım kuzucukları.. zaten doktorumuz bu ay devit-3 ve demir yerine hepsi bi arada olan nutrigen vitamixin adında bi vitamin verdi toz şeklinde meyve püresiyle karıştırıp veriorum.. bu vitaminden kullanan var mı?
çok tatlı maşallah canım