• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canim benim kiz ayaklarini tutup o sekilde dönüyor hafif sekilde oda altini temizlerken.normalde düz yatinca öylece kaliyor.ama benim kiz daha dogduktan 1 ay sonra falan ayaklariyla direnip köprü gibi hareket yapiyordu,ve simdi ayaklariyla kendini ittirip geri geri gidiyor.gögsümüze yüz üstü yatirdigimizda yine kendini ittirebiliyor hani sen demissin ya dönmeden emeklermi diye herhalde benimki öyle yapacak.:emir_bebek:

evet canıım olabılır masallah hareketlı bebegın benımkıde oyle yerınde duramıyor yattıgı yerden dedıgın gıbı kopru hareketı yapıyorrrr cıldırıyor resmensyaklarından destek alcak bıyer buldummmmu kendını arkaya dogru ıtelıyor ayyy emekleyınce desene bunlardan cekecegımız vaaar

Uyku tulumlarını şiddetle tavsiye ediyorum. Yalnız ben 2 tane aldım.

Biri 6 aylığa kadar olan altı torba gibi olanıydı. Ki bunda kızım hiç rahat etmedi. Çünkü yukarı toplanıyor. O zamanda ayakları toplanıp rahatı kaçıyor.

Sonraki ayaklı oan. Hatta kapüşonu bie var. Biraz da büyük aldım. 80 numara, kolları biraz uzun olsa da rahat etti bebişim.:nazar::emir_bebek:

canım bencede tulum iyi olur gecelerı benım aldıgımın kapüşonu yok ben istemedım zaten ama ellerı ve ayak kısmına eldıven gbı bışey yapmışlar ıstersen ellerını ayaklarını ıcıne koyuyorsunnn hoşuma gıttı ama kucuk geldı boyu iıi ama kollarımız sıgmadı

evet canıım olabılır masallah hareketlı bebegın benımkıde oyle yerınde duramıyor yattıgı yerden dedıgın gıbı kopru hareketı yapıyorrrr cıldırıyor resmensyaklarından destek alcak bıyer buldummmmu kendını arkaya dogru ıtelıyor ayyy emekleyınce desene bunlardan cekecegımız vaaar
maasallah,evt canim aynen öyle cekecegiz.biz birazcik da cirkefiz yanliz.söyle biraz sevmek icin egileyim hemen sacima yapisiyor.gecen misafir geldi mamasini ben yedireyim dedi.arkadasim kucagina aldi tam mamayi verirken bagirmasiyla elleriyle yüzüne bir yapisti kiz aaaaa dedi kaldi valla.bunlar cok fena.bana hep dedikleri aman büyümesin böyle kalsin,bu günleri iyi degerlendir ilerde hic oturamiyacaksin bile :24:ben tirsmaya basladim yavastan yavastan.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

günaydin canim.simdi gördüm msjini.iyiyim senden nbr

iyidir canım ogluşu tekrar yatırdım haber ızlıyorum ayyy bu arda benımkını kucaklarına alanlar cok memnun ozellıkle genc kızlar aldımı kucagına benımkı bı capkın bı capkın sorma kızlarla aramız cok iyi

iyidir canım ogluşu tekrar yatırdım haber ızlıyorum ayyy bu arda benımkını kucaklarına alanlar cok memnun ozellıkle genc kızlar aldımı kucagına benımkı bı capkın bı capkın sorma kızlarla aramız cok iyi
bende öyle canim saat 4 de uyandi benim zuzu,karnimizi doyurduk altimiz temizlendi simdide uyuyor teyzesi.eee haliyle benimde uykum kacinca kendimi attim buraya.ayyyy kiyamam büyümüsde capkinlik yaparmis.yakisirrr yapsin tebi

günaydın kızlar bebişlerden bahsetmişiniz korkmayın ama 3 yaşına girip wc sini söyleyene kadar rahat yok bu iyi günlerimiz diyebilirim hergün deişik bi huy çıkarıyolar yürümeye başladımı eminin hergün birimiz buraya çok dikkat etmemize rağmen düşen çocukları yazıcaz büyük kızım allahım okadar dikkat etmeme rağmen kaçkere kanepe tepelerinden betona çakıldı beşikten kendini attı offf yani tadını çıkarın

günaydın kızlar bebişlerden bahsetmişiniz korkmayın ama 3 yaşına girip wc sini söyleyene kadar rahat yok bu iyi günlerimiz diyebilirim hergün deişik bi huy çıkarıyolar yürümeye başladımı eminin hergün birimiz buraya çok dikkat etmemize rağmen düşen çocukları yazıcaz büyük kızım allahım okadar dikkat etmeme rağmen kaçkere kanepe tepelerinden betona çakıldı beşikten kendini attı offf yani tadını çıkarın

günaydin....:53:eyva eyva,vay halimize.aynen sana katiliyorum.Rabbim hepimizin evladini korusun.biz esimle simdiden esyalar hakkinda falan konusmaya basladik evden su kalkacak bu gidecek,bozuk paralara simdiden kutu yaptimki elimizi alistirip oraya atalim diye.cok dikkat etmek vede atik olmak lazim.kasla göz arasinda oynatir bunlar bizi.

merhaba kızlar nasılsınız ay dün giremedim pek ne çok şey yazmışsınız oku oku bitmedi....:)
bizimki de 6 günün sonunda kakasını yaptı sonunda .. ailecek bir oh çektik.. :) bakalım bir dahaki ne zaman gelcek :P

merhaba kızlar nasılsınız ay dün giremedim pek ne çok şey yazmışsınız oku oku bitmedi....:)
bizimki de 6 günün sonunda kakasını yaptı sonunda .. ailecek bir oh çektik.. :) bakalım bir dahaki ne zaman gelcek :P

hadi gozunuz aydın olsun ozaman:)cnm bak mama verıyorsan yazık o yapıyordur kabız mamayı degıştırmeye bak ne kullanıyorsun eger kullanıyorsan

canım bizim sıpa da 10 15 gün önce inatlaştı memeyle 4-5 gün emmedi doğru dürüst süt kesilcek diye korkudan ben de sağdım durdum, uyumaya yakın ya da uyurken veriyodum ben hemen almasa da ısrarcı davranıyodum tekrar başladı emmeye şimdi çok şükür senin kız da emer pes etme hemen uykudayken emmiyomu seninki..

yok canım geceleri de almıyor benım sıpa 20 günlükken başladı zar zor bugunlere geldım ama nerdeyse 1 aydır hıc almıyor.

kıslarrrr okudum yazdırınızıda gecelerı ben hıc uyandırmıyorum doktor banada hıcbişey demedı bu konuda ac kalsa heralde ayda 1-1.5 kılo almazdı oglum ben oglumu 8.30 da yatırıyorum sabaha dogru ya bır kere 5 te kalkıyor yada hıc kalkmadan sabah 7:40 da kalkıyorrr ben gece kaldırma taraftarı degılım bebeklerı uykuları bolunuyoorrr ayrıca alışkanlık olur ılerdede 2 saatte bır kalkmaya başlar zaten oglum acıkırsa kalkıyor benımmm gunduzlerı 2.5 saatte bır emzırıyorum nezaman ısterse verıyorum acıkcasıııı kucagıma alınca gogsume vurmaya başlıyooor ver der gıbı verıyorum bende:34:gunduzlerıde uyuyorrr aman uyumasın gece uyumaz demıyor nezaman ısterse uyutuyorum uyku bı bebek ıcın cok onemlı bencee

Katılıyorum canım dediklerine. Gece ben de uyandırmıyorum çünkü uyku bebekler için en önemli şeylerden biri. Büyüme hormonu uyku sırasındayken en çok salgılanıyor. Ee zaten gündüz uykuları iyice azalıyor bu dönemde gece ne kadar uyurlarsa o kadar iyi. Zaten onlar acıkınca mutlaka kalkıyorlar ve emiyorlar.. Aç bebek uyumaz ki.. Ben doktoruma bebeğimiz 2 aylıkken sormuştum kesinlikle kaldırma demişti.

Kızlar ya sizin bebeklerin gündüz uykuları nasıl? Benim ki çok az uyuyor bin bir güçlükle. İki kere birer saat uyuyor. Bazı günler ise bütün gün yarım saat falan uyuduğu oluyor. Artık uyusun diye gündüzleri ayağımda sallıyorum yavaşça uyuyor ama bırakınca hemen uyuyor ben de o kalkana kadar kalkamıyorum bir yere ne kadar uyusa o kadar iyi olur diye bekliyorum resmen beni yatak olarak kullanıyor :( Gündğzleri hiç yatağında yatıramıyorum ....

hadi gozunuz aydın olsun ozaman:)cnm bak mama verıyorsan yazık o yapıyordur kabız mamayı degıştırmeye bak ne kullanıyorsun eger kullanıyorsan

Mama kullanmıyoruz canım şu an . Mama günde bir kez kullanıyorduk ama bırakalı 1 ay olcak . O zaman gayet düzenliydi. Ek gıdalara ne zaman geçtik o zaman başladı. Bir de doktorumuz diş çıkarma döneminde de olur dedi. Bazı bebekler kabız bazı bebekler ishal olurmuş...

Back
X