Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlum bugün hiç kaka yapmadı.neden olabilir
heyyy cosmoooo asagidasinnnnn cevap verrr
kizin nasil?pişigi gecti mi?
meraba canımmm kız bişiy sorcam sana senin yaşın kaçtı?boyumuz aynı kilo benim fazla biraz 8kilo kadarheyyy cosmoooo asagidasinnnnn cevap verrr
kizin nasil?pişigi gecti mi?
valla şaşılmıycak gibi değil ki canımmm:):::::::İİ tatlım travazol sürdüm demiştim ya geçti ertesi gune bişi kalmadı hamdolsun
Bugun dr kontrolundeydık bi sıkıntı yok şükür
kızımın emekledğni söledim inanmadı Dr çok şaşırdı
Dedim yürüteç alıcaz ne dıyounuz? Yürüteçte bebeğin oturduğu kısma dikkat edin alırken
dedi ucuzuna kaçıcaz diye zarar vermeyın bebeğin bağırsaklarına dedi![]()
meraba canımmm kız bişiy sorcam sana senin yaşın kaçtı?boyumuz aynı kilo benim fazla biraz 8kilo kadar
valla şaşılmıycak gibi değil ki canımmm:):::::::
ben ucuz almadim aslinda biz de almadik yaa annasiyle dedesi aldi..chicco begenmiştim onceden onu aldık.sanırım chiccodan zarar gelmez :)İİ tatlım travazol sürdüm demiştim ya geçti ertesi gune bişi kalmadı hamdolsun
Bugun dr kontrolundeydık bi sıkıntı yok şükür
kızımın emekledğni söledim inanmadı Dr çok şaşırdı
Dedim yürüteç alıcaz ne dıyounuz? Yürüteçte bebeğin oturduğu kısma dikkat edin alırken
dedi ucuzuna kaçıcaz diye zarar vermeyın bebeğin bağırsaklarına dedi![]()
22meraba canımmm kız bişiy sorcam sana senin yaşın kaçtı?boyumuz aynı kilo benim fazla biraz 8kilo kadar![]()
Senden nbr Leyla? Bebişin huysuzluğu geçtimi nasıl şimdi?
ben ucuz almadim aslinda biz de almadik yaa annasiyle dedesi aldi..chicco begenmiştim onceden onu aldık.sanırım chiccodan zarar gelmez :)
22
gunduz yine huysuz herzamanki gibi ama aksam ilacini veriyorum hemen sakinlesip rahat uyuyor.yoksa uyutamıyorum.sinirleniyor uykuya dalamiyordu sinirlenince de yüzünü tirnaklariyla kanatıyorr yuzu gozu yara içinde yaa
aaaa senay da burda:)))![]()