• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar. bebeğinde alttan gaz çıkarma sorunu olanlar varsa tavsiyem "bio gaia" diye bi damla. benim oğlum her gece aşağıdan gaz çıkaramadığı için ağlardı. hatta karnı doymadığı halde gazı nedeniyle emmeyi bırakırdı. 20 gündür bu damlayı kullanıyoruz. bağırsakları düzene girdi bebeğimin. çekilesi bir sorun değil. böyle sorunu olan anneler mutlaka deneyin. ama ilaç etkisini 1 hafta sonunda gösteriyo ve bağırsak gazının neden olduğu ağrılar uçup gidiyo valla.

İİ tatlım travazol sürdüm demiştim ya geçti ertesi gune bişi kalmadı hamdolsun :39:
Bugun dr kontrolundeydık bi sıkıntı yok şükür :23:
kızımın emekledğni söledim inanmadı Dr çok şaşırdı :52::52:
Dedim yürüteç alıcaz ne dıyounuz? Yürüteçte bebeğin oturduğu kısma dikkat edin alırken
dedi ucuzuna kaçıcaz diye zarar vermeyın bebeğin bağırsaklarına dedi :74:
heyyy cosmoooo asagidasinnnnn cevap verrr :10:
kizin nasil?pişigi gecti mi?

heyyy cosmoooo asagidasinnnnn cevap verrr :10:
kizin nasil?pişigi gecti mi?
meraba canımmm kız bişiy sorcam sana senin yaşın kaçtı?boyumuz aynı kilo benim fazla biraz 8kilo kadar:37:

İİ tatlım travazol sürdüm demiştim ya geçti ertesi gune bişi kalmadı hamdolsun :39:
Dedim yürüteç alıcaz ne dıyounuz? Yürüteçte bebeğin oturduğu kısma dikkat edin alırken
valla şaşılmıycak gibi değil ki canımmm:):::::::

ben ucuz almadim aslinda biz de almadik yaa annasiyle dedesi aldi..chicco begenmiştim onceden onu aldık.sanırım chiccodan zarar gelmez :)
meraba canımmm kız bişiy sorcam sana senin yaşın kaçtı?boyumuz aynı kilo benim fazla biraz 8kilo kadar:37:
22
Senden nbr Leyla? Bebişin huysuzluğu geçtimi nasıl şimdi?

gunduz yine huysuz herzamanki gibi ama aksam ilacini veriyorum hemen sakinlesip rahat uyuyor.yoksa uyutamıyorum.sinirleniyor uykuya dalamiyordu sinirlenince de yüzünü tirnaklariyla kanatıyorr yuzu gozu yara içinde yaa

ben ucuz almadim aslinda biz de almadik yaa annasiyle dedesi aldi..chicco begenmiştim onceden onu aldık.sanırım chiccodan zarar gelmez :)

22

gunduz yine huysuz herzamanki gibi ama aksam ilacini veriyorum hemen sakinlesip rahat uyuyor.yoksa uyutamıyorum.sinirleniyor uykuya dalamiyordu sinirlenince de yüzünü tirnaklariyla kanatıyorr yuzu gozu yara içinde yaa

ben de 20:):) kızlarrrrr oğluşş sanki uuu babaa dediii:53:

Back
X