• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah zamanla gunduzlerı de düzelir
Asabiyet o yuz çizme benımkındede var
Kocaman oldu ama hala yuzu çizik içinde kanatıyo sürekli

ben ucuz almadim aslinda biz de almadik yaa annasiyle dedesi aldi..chicco begenmiştim onceden onu aldık.sanırım chiccodan zarar gelmez :)

22

gunduz yine huysuz herzamanki gibi ama aksam ilacini veriyorum hemen sakinlesip rahat uyuyor.yoksa uyutamıyorum.sinirleniyor uykuya dalamiyordu sinirlenince de yüzünü tirnaklariyla kanatıyorr yuzu gozu yara içinde yaa

Canım maşallahhhh
Benım kzıda aynı akşam 8 gını uyur ama sabah 7 olmadan hortluyo
Taaki saat 10.30 olana kadar
sonrada gun boyu yarım saat yada bilemedin bi saat uyuyo
Yani gunduz uykusu yok dencek kadar az
Seninkinin nasıl?
yok cnm bıızımkı kalkmaz 8.30 dedınmı turker paşa uyur sabahta 07:40 ta uyanır:nazar:

yok cnm bıızımkı kalkmaz 8.30 dedınmı turker paşa uyur sabahta 07:40 ta uyanır:nazar:

amannn nazar değmesin canım yaaa negüzelmişşş bizimki de saat 8de kalkar sabah 10:30 da yeniden uyur 11:30a kadar akşama kadar yarım saat daha uyur akşam saat7gibi yatar 8de kalkar taaakiii 12ye bazenn gece 1e kadarrr

Canım maşallahhhh
Seninkinin nasıl?

benimki de aynı canımm ama benimki akşam erken uyumuyo.bir de zırtpırt ishal oluyo büyümüyor da:2:

Canım maşallahhhh
Seninkinin nasıl?

sabah kalkar emzırırım hemen yatmaz sonra aradan bı yarım saat gecer muhakkak uyur yarım saat oglenlerıde ıkı saat falan uyur

amannn nazar değmesin canım yaaa negüzelmişşş bizimki de saat 8de kalkar sabah 10:30 da yeniden uyur 11:30a kadar akşama kadar yarım saat daha uyur akşam saat7gibi yatar 8de kalkar taaakiii 12ye bazenn gece 1e kadarrr

benimki de aynı canımm ama benimki akşam erken uyumuyo.bir de zırtpırt ishal oluyo büyümüyor da:2:

yaaaa sen benımmm paşama niye büyümüyor dıyosuuun bakayım :19:bidaha olmasıııııııııııııınnnnnn :57:

İshal ilerletemz çocuğu kıyamammmm...
doktor ne diyo bu duruma peki..?
gunduz uykusu aynı kızım gibi ama gece ii şükrüAllaha
inş. seninkide düzene girer

almila canım benım oglanda 15 gun ıshaldı doktora sorduk kendı kendıne gecer dedı ılac falan vermedı gectı

ben de anlamadımki canım bu doğduğundN beri böyle biara baya su gibi yemyeşil oluyo sonra bikaçgün geçiyo sonraa yeniden bi bakıyorum yine ishal olmuşşş ne olcAK bu böyle onu da bilmiom her ay yarımkilo anca alıyo şuan 7 bile değildirr:43:

Canım benım emziriyosan yediklerini bi gözden geçir
daha olmadı Dr söle bunu
Bi arkaaşımın kızı 1 yaşında ve yaz başından beri ishaldi
Önemsemedi hiç meğer bağırsakalrında mikrop varmış çocuğun
İğne verdi Dr geçti şimdi şükür
Bir yaşında ve 8 kilo çocuk düşünsene..
Sende ihmal etme kıyamam yavrucağa...

ben de anlamadımki canım bu doğduğundN beri böyle biara baya su gibi yemyeşil oluyo sonra bikaçgün geçiyo sonraa yeniden bi bakıyorum yine ishal olmuşşş ne olcAK bu böyle onu da bilmiom her ay yarımkilo anca alıyo şuan 7 bile değildirr:43:

bencede heemen doktora danış cnm

Back
X