Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet merhaba cnm nasılsııınnnnn tatlımm
ben ucuz almadim aslinda biz de almadik yaa annasiyle dedesi aldi..chicco begenmiştim onceden onu aldık.sanırım chiccodan zarar gelmez :)
22
gunduz yine huysuz herzamanki gibi ama aksam ilacini veriyorum hemen sakinlesip rahat uyuyor.yoksa uyutamıyorum.sinirleniyor uykuya dalamiyordu sinirlenince de yüzünü tirnaklariyla kanatıyorr yuzu gozu yara içinde yaa
ohh ohhhh ta paşa zaten canım benım yaaa iyi bızde bizim paşa uyuyor gece uykusuna yattı
aaaa maşallah erkenciyiz:) bizimki uyandı az önce artık 12ye kadar ayaktayız![]()
yok cnm bıızımkı kalkmaz 8.30 dedınmı turker paşa uyur sabahta 07:40 ta uyanır![]()
yok cnm bıızımkı kalkmaz 8.30 dedınmı turker paşa uyur sabahta 07:40 ta uyanır![]()
Canım maşallahhhh
Benım kzıda aynı akşam 8 gını uyur ama sabah 7 olmadan hortluyo
Taaki saat 10.30 olana kadar
sonrada gun boyu yarım saat yada bilemedin bi saat uyuyo
Yani gunduz uykusu yok dencek kadar az
Seninkinin nasıl?
Canım maşallahhhh
Benım kzıda aynı akşam 8 gını uyur ama sabah 7 olmadan hortluyo
Taaki saat 10.30 olana kadar
sonrada gun boyu yarım saat yada bilemedin bi saat uyuyo
Yani gunduz uykusu yok dencek kadar az
Seninkinin nasıl?
amannn nazar değmesin canım yaaa negüzelmişşş bizimki de saat 8de kalkar sabah 10:30 da yeniden uyur 11:30a kadar akşama kadar yarım saat daha uyur akşam saat7gibi yatar 8de kalkar taaakiii 12ye bazenn gece 1e kadarrr
benimki de aynı canımm ama benimki akşam erken uyumuyo.bir de zırtpırt ishal oluyo büyümüyor da:2:
amannn nazar değmesin canım yaaa negüzelmişşş bizimki de saat 8de kalkar sabah 10:30 da yeniden uyur 11:30a kadar akşama kadar yarım saat daha uyur akşam saat7gibi yatar 8de kalkar taaakiii 12ye bazenn gece 1e kadarrr
benimki de aynı canımm ama benimki akşam erken uyumuyo.bir de zırtpırt ishal oluyo büyümüyor da:2:
ben de anlamadımki canım bu doğduğundN beri böyle biara baya su gibi yemyeşil oluyo sonra bikaçgün geçiyo sonraa yeniden bi bakıyorum yine ishal olmuşşş ne olcAK bu böyle onu da bilmiom her ay yarımkilo anca alıyo şuan 7 bile değildirr![]()
ben de anlamadımki canım bu doğduğundN beri böyle biara baya su gibi yemyeşil oluyo sonra bikaçgün geçiyo sonraa yeniden bi bakıyorum yine ishal olmuşşş ne olcAK bu böyle onu da bilmiom her ay yarımkilo anca alıyo şuan 7 bile değildirr![]()