Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sebze çorbası yapan arkadaşlar ilk başlangıçta sebzenin sadece suyunu alıp içine irmik katarak mı verdiniz? bi de sebze çorbasına her defasında irmik ekleniyo mu?
hee birde dr umuz elma verme dedı bız meyveyı cıkardık menumuzden yalnızca üzüm suyu ıcırıyoruz o yardımcı oluyo kaka yapmasına
evet canım elma suyu kabıza meyilli yapıyor. üzüm suyunu nasıl elde ediyorsun? yeşil üzüm mü? mevsimi geçince ne vereceksin canım? kışın da fazla meyve yok. portakal ve mandalina için de erken .. 6 bitince mi vereceğiz? bu arada bir arkadasım söyledi onun da bebeği kabızlık çekiyor. hergün mandalina yediriyormuş her gün yapıyormuş kalasını bebeği.. 9 aylık ama o şuan..
bu arada ek gıdalara geçen anneler su olayını ne yapıyorsunuz? ben doktorumuza sormayı unuttum.. ben her verdiğim seyden sonra içiriyorum siz ne zamanlar veriyorsunuz?ara ara vermek gerekiyor mu? zaten içmiyor çok...
canım bugün ilk defa sebze çorbası yaptım ben de.. bir küçük patates ve havu. ..küçük doğradım 3 su bardagı içme suyu ve 1 çorba kaşığına yakın pirinç koydum. ağzı kapalı 40dk falan pişirdim. sonra süzgeçten geçirdim. suyu ile birlikte . 1 tatlı kaşığından az da z.yağı koydum.ama sevmedi heralde ya da ilk diye ne bileyim yemedi pek. içine bir çorba kaşığı yoğurt da kattım sonradan öyle daha iyi yedi sanki. bakalım yarın yiyecekmi? umarım yer. kalan çorbayı ben yedim tuz ve karabiber attım çok güzel oldu ..
bu arada bana mükrem bey hiç önce suyundan falan bahsetmedi. hatta tahılları ve yeşil sebzeleri katabileceğimi söyledi. en fazla 1.5 tatlı kaşıpı da z.yag koyabilirsin dedi. ben de her gün başka kombinasyonlarda deneyeceğim artık...
bu arada ek gıdalara geçen anneler su olayını ne yapıyorsunuz? ben doktorumuza sormayı unuttum.. ben her verdiğim seyden sonra içiriyorum siz ne zamanlar veriyorsunuz?ara ara vermek gerekiyor mu? zaten içmiyor çok...
ya bende yogurdu ınek sutyle yaptım doktorum öle istedı ama ıcım rahat diil bu konuda benm doktorumn dusuncesı su ; bakterılerede vucudn alısması lazım dıyor nasıl ılk emzırdıgnzde gogsunzdede mutlaka bakterı vardr sılmedn yıkamadan emzırırsınz yaa (yanı ılk dogumdan cıktıgınızda)ozmnda bakterıler once gıder vucuda yerleşr alısrsnz ole bişi dıyor bılmyrm nekdr mantıklı aslnda doktorum guvenılr bır doktor ama
slm kızlar
yoğurt mamayladamı oluyo ben bimiyodum pastorize sütle yaptım ben ama kızım pek sevmedi
ama bugün havuçlu patatesli sebze çorbası yaptım sadece suyunu değil tanelerinide püre gibi süzgeçten geçirdim yoğurt yemiyo diye 2 kaşıkda yoğurt koydum verdim öyle çok sevdi şapur şupur yedi
mamayıda bırakmıştı bende denesem yermi acama nasıl yapıyosun mamayla canım
merhaba canım. bugün mükrem beydeydik. bizide ek gıdalara başlattı. sana muhallebi tarifini nasıl vermişti. malzemeleri arasında süt varmıydı? bi de bize kahvaltıdan falan sözetmedi. sadece muhallebi, yoğurt ve meyve suyu dedi.
kızlar yogurdu mamayla mı yapıyorsunuz normal sutlemı ?
drumuz bıze mamayla yaptırıyo
90 cc mama bır ogun demıstı gecen ay ama benım oglum yogurdu cok sevdı ben 120 cc yapıyorum hepsını bıtırıyo tyarından sonra 150 ccyle yapıcam
Bizde ek gıdalara yeni bu ay başladık tanıtma amaçlı. Dr günlük 150 cc su verebilirsiniz dedi Bende ara ara veriyorum.
almina gözünaydın regli olmuşsun ben hala beklemedeyim darısı başımaaaaa
ben de prima aktif bebek 3 no kullaniyorum ama 3 bitsin 4-e gecicez.4 daha iyi,daha bol daha rahat deneme amacli 1 tane almistim cok begendim.prima aktif bebek kullanıyorum ve bacaklarına da poposuna da hiç zarar vermedi. hatta prima premium care kullandığımda pişik yaptı. bir ara huggies deneyelim dedim o da çişi fazla hapsetmiyor. bi de kapkalın. en iyisi yine prima aktif bebek.
ben bebişime daha yeni yeni uzun kollu body giydirmeye başladım.evimiz kaloriferli havalar güzel olduğu içinde kalorifer yanmıyo. o yüzden uzun kol body üzerine alt üst normal bi takım. kaloriferler yanınca da kısa kol veya askılı body. dışarı çıkarken daha yeni yeni külotlu çorap giydirmeye başladım. üzerinede sweat. bence bebeklerinizi fazla sıcağa alıştırmayın. daha kış tam gelmedi hem. asıl soğuklarda ne yapacaksınız sonra.bi de çok sıcakda çocukları rahatsız ediyo.huzursuzlanı veriyolar.
evet dogumun sabahsindan 2.5 aya kadar o sicakla korseyle gezdimmmm bence ise yaradi bende/.cok az gobegim kaldi.biraz daha toparlanmasi lazim ama o da spora kalmis ne zaman yaparsam artikkarın bölgeleri ne alemde bayanlar?
ben doğum öncesi fittim ama şu an karnım gevşek napmalı? Korse kullandınızmı hiç?
canim biz aldik kullanioruz hatta bende sormustum kullanan varmi die bizimki 2 hafta once binmeye basladi suan 5 aylik tabii uzun uzadiya bindirmiorum zaten daha cok yurutecin onundeki oyuncaklarla oynuo
ayrica kizimi ben sac kurutma makinesiyle uyutuyordum yaa bugun pes ettim elektrik faturasini gorunce/120 tl![]()
benım basıma geldiiiiiiii buguuuun
kıssslaaarrr slmmmmmm nasılsınız
gözünaydın
iyiyim canım selammm sen nasılsın??![]()