• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ataturkkmu ehehehe bılyrm orda esımn akrabalrı var arada gelıyrz bızde bıraz asagıda osmangazı ılk ogrt okln ordayz:)

ayyy cok yakınız ben osmangazının bıtımınde hemen cok yukarıda degılım aramızda 3-4 durak varrr kız meslek lısesıne gelmeden oradayımmm

ben hıc oyle denemedım ama bıkere uyuyordu supurge tutacaktım eve sesınden korktuuuuuu zaten uyku problemımız yokkk cok şukur

benimde gece uyuyodu gündüz uyumuyodu çok şükür oda düzene girdi 2-3 saatte bir yarım saat veya 1 saat uyuyo artık işimide yemeğimide yapabiliyorum çok şükür bu günlerin hiç gelmeyeceğini sanmıştım maşallah diyeyimde

kızlaaar 5 ay bıtınce bebişleri oturtacaksınız demiiii?

kucağımda biraz biraz oturtuyorum dr umuz 5.5 ay olunca destekli otursun artık dedi

Senay86 canım yanılmıyosam sende benım gibi sadece emziriyosun?
Sen verdinmi mama yada başka bişi?

canım ben sadece emzırıyoruuummm amaaa 1 aydan beri calışıyorum ben 4 saat işteyım babası sutlu piriçli kasık maması verıyorrr sutumu sagıyorum ama oda bıberon almadıgı ıcın ıcmıyor onun ıcın muhallebıye su yerıne sutumu katıyor babası zaten dıger ogundede ben evde oluyorum cumartesı pazar hariç diger gunler boyle gecıyor

Canım biz denemek maksatlı misafirliğe gittiğimzde yürüteçe koyduk
Önce yanyan gerigeri falan gitti
Dün yine koyduk, bildiğin ilerliyo yani
size belki yalan gelir ama dünki yürüteçten dolayı sanırım, yürütmemi istyo şimdi
Kollarının altından tutuyom zıplaya zıplaya çığlık atarak yürüyo
NAsıl seviniyo anlatamamm

canım ya cok erken oturtmuşsun adımda attırma aayaklarının ustune bastırma dıcem senınkı emeklıyooooo:)))

canım ben sadece emzırıyoruuummm amaaa 1 aydan beri calışıyorum ben 4 saat işteyım babası sutlu piriçli kasık maması verıyorrr sutumu sagıyorum ama oda bıberon almadıgı ıcın ıcmıyor onun ıcın muhallebıye su yerıne sutumu katıyor babası zaten dıger ogundede ben evde oluyorum cumartesı pazar hariç diger gunler boyle gecıyor

onun haricinde baska bişey vermıyorummm ogun olarak

Canım biz denemek maksatlı misafirliğe gittiğimzde yürüteçe koyduk
Önce yanyan gerigeri falan gitti
Dün yine koyduk, bildiğin ilerliyo yani
size belki yalan gelir ama dünki yürüteçten dolayı sanırım, yürütmemi istyo şimdi
Kollarının altından tutuyom zıplaya zıplaya çığlık atarak yürüyo
NAsıl seviniyo anlatamamm

benımkı daha donmeden emeklemek ıstıyo cok az ılerlemeye calışıyo ayakta tuttundamı adım atmak ıstıyoooo sıpaaaa

benimde gece uyuyodu gündüz uyumuyodu çok şükür oda düzene girdi 2-3 saatte bir yarım saat veya 1 saat uyuyo artık işimide yemeğimide yapabiliyorum çok şükür bu günlerin hiç gelmeyeceğini sanmıştım maşallah diyeyimde

kucağımda biraz biraz oturtuyorum dr umuz 5.5 ay olunca destekli otursun artık dedi

masallah bızımkıde bi bitırsın 5 aylıgı artık desteklı otutcam can atıyooor oturmak için

evet canım koşucak nerdeyse bi görsen=))
Ay bide sevimli oluyoki=))
Ben şimdi mama vermelimiyim bilemedim ya, çalışmıyom sütümde var
MAma tok tutar ya emmezse? korkuyom emmez yada az emer diye
benımkı daha donmeden emeklemek ıstıyo cok az ılerlemeye calışıyo ayakta tuttundamı adım atmak ıstıyoooo sıpaaaa

günaydın herkese destekle oturma olmuş bugünki gündem bizim dr sadece kucakta oturt şimdi dedi 5. ay kontrolümüzde ben de öyle yapıyorum kucağımda oturtuyorum....

Şenay emeklemek istedğnde ayaklarına destek ver
emekledğnde sanki onu ödüllendirimiş gibi öp kokla oyna falan ki devam etmek istesin

Senaycım tam bılmyrm ama meslek lısesını evet yaknzzz
:) belkı yolda faaln karsılasırz bigun
cosmom yaaa bende arada adım attırıyorumm valla bananee yurusn bıran önce bebikim eheheh:)

Feride günaydıon hoşgeldin
Vatozummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ses ver gııııııııııııııı

kuşum foto mak videosuna çekiyom halini size gönderim mailden diyom ama
Boyutu büyük ya gitmiyo
Cep tel de iğrenç çıkıyo
Çok isterdim görmeni valla

Senaycım tam bılmyrm ama meslek lısesını evet yaknzzz
:) belkı yolda faaln karsılasırz bigun
cosmom yaaa bende arada adım attırıyorumm valla bananee yurusn bıran önce bebikim eheheh:)

Şenay emeklemek istedğnde ayaklarına destek ver
emekledğnde sanki onu ödüllendirimiş gibi öp kokla oyna falan ki devam etmek istesin

tmm canım ben senın yerınde olsam mama vermem 6 aydan sonra ver bende canım ben mecburen 1 ogun kasık maması verdırıyorum 2 saatte bır ben emzırıyorum bazen 3 saatte bır doya doya ıcsın kuzum sutumuuu

Kızlar bu arada nane kaynatıp suyunu veriyonuzmu hiç bebekelre
Ben sabah cemrenin burnunda akıntı gördüm verdim
Balgamlı bi kusmuk çıkardı afedersınız
İi geldi sanırım

Back
X