• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Senaycım tam bılmyrm ama meslek lısesını evet yaknzzz
:) belkı yolda faaln karsılasırz bigun
cosmom yaaa bende arada adım attırıyorumm valla bananee yurusn bıran önce bebikim eheheh:)

kısacası aslan duragındayım belkı bıgun karşılarşırızzz:16:bebişler arkadas olurr

Vermeyim tamam şu 6. ayımızda bitsin sizlere danışırım yine Dr dedğine göre..
Ben de aynı hiç şaşmaz 2 saat arayla emziriyom gece gunduz değişmiyo bu

tmm canım ben senın yerınde olsam mama vermem 6 aydan sonra ver bende canım ben mecburen 1 ogun kasık maması verdırıyorum 2 saatte bır ben emzırıyorum bazen 3 saatte bır doya doya ıcsın kuzum sutumuuu

cosmommmmm bundn sonna burdym ozeeel taklmcm ahahaah:):)
aslan duragı valla bılmyrm cnm bız ataturkte akraba var dedgm yerde dur bakım camı var ataturke yenı cıkrken daha orda ahaha acık adres yazcm sonna cemal amcayı bulcaklr burdnnn:):)
cosmommm vıdeo koydunmu koycnmı annmdm yafsss bakcm sımdı fac acrsm

aslan duragı valla bılmyrm cnm bız ataturkte akraba var dedgm yerde dur bakım camı var ataturke yenı cıkrken daha orda ahaha acık adres yazcm sonna cemal amcayı bulcaklr burdnnn:):)

canım bim varya ondan 2 durak sonraaaaaaaaa

bırak cemal amcayı benım evı bulcaklarrrrrrrrr

ben geldimmmm..,
nannn vatozz bensiz bensiz buralardamı takılıyosunn seeennn fururummm
bu arada herkeşlere tunaydınnnn
cosmo senın bebık emeklıyomu surunuyomu
atada surunuyo ama dızlerının uzserınde ılerleyemeyıp dellenıyo sallanıyo emekleme pozısyonunda ılerı gerı bızımkı daha cok yuvarlanmayı sevıyo
bıze dr 5 ay bıttıgınde artık gunde 7-8 kere 15 dk yarım saat ne kadar durursa desteklı oturt dedı ama ner mumkun atada ayakta zıplamak ıstıyo hep

ben geldimmmm..,
nannn vatozz bensiz bensiz buralardamı takılıyosunn seeennn fururummm
bu arada herkeşlere tunaydınnnn
cosmo senın bebık emeklıyomu surunuyomu
atada surunuyo ama dızlerının uzserınde ılerleyemeyıp dellenıyo sallanıyo emekleme pozısyonunda ılerı gerı bızımkı daha cok yuvarlanmayı sevıyo
bıze dr 5 ay bıttıgınde artık gunde 7-8 kere 15 dk yarım saat ne kadar durursa desteklı oturt dedı ama ner mumkun atada ayakta zıplamak ıstıyo hep

hahahaha yiiirummm sanada söledm ahahaha sen ama baska yirlerdeydınn:):)
mensizz mensizzz:(:(
ztn cok youn ıs dlrcm

Koycam gı koymadım daha
haber ederım sana

Back
X