• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zasa cok gecmıs olsun canım..
umarım cıddı bı rahatsızlık degıldır..

mınıklerımıze bişey olmasın yaaa:(

benım oglum 20 hazıran dogumluuuuuu cnm doktorların cogu 5 ay bıtımınde oturabılır dıyooorr ama desteklı zaten senınkının 6 ayının bıtmesıne 3 hafta falan var sanırım ama salıncakta gec cnm ıkıncı pozısyona ben olsam gecerdııımmm bızım kca popolu dahaaa donemıyor bıleeee ama dırekt emeklemek ıstıyooor

tamam canım zaten salıncakta da fazla durmuyor ki geçeriz artık.. evet canım 25 gün falan var işte öyle öyle geçiyor zaman ya baksana 6. ayları bile bitecek demiii? :)
benimki de yuvarlanmıyor henüz ama sürüne sürüne geziyor karnının üstünde :D arkadasımın bebeği 9. ay bitince emeklemeye başladı ama bayadır yuvarlanıyordu. her bebek farklı işte..

tamam canım zaten salıncakta da fazla durmuyor ki geçeriz artık.. evet canım 25 gün falan var işte öyle öyle geçiyor zaman ya baksana 6. ayları bile bitecek demiii? :)
benimki de yuvarlanmıyor henüz ama sürüne sürüne geziyor karnının üstünde :D arkadasımın bebeği 9. ay bitince emeklemeye başladı ama bayadır yuvarlanıyordu. her bebek farklı işte..

evet cnm benımkı hele hic durmuyooorrr yaaaa odadan dışarıya cıkamıyorummmm salıncaga koyuyorum sıpa salıncaga bakmıyor bıle bana bakıyoooo gıtce mi diyeee

evet cnm benımkı hele hic durmuyooorrr yaaaa odadan dışarıya cıkamıyorummmm salıncaga koyuyorum sıpa salıncaga bakmıyor bıle bana bakıyoooo gıtce mi diyeee

aynen canım ya zaten bizim salıncak mutfakta duruyor ne kadar durursa kar ben de o sırada işlerimi halledeyim diye... benimki çok kucakçı valla hiç bir yerlere sığmıyor kucağımda gıkı yok.. :D yapışık ikizler gibi geziyoruz ... işler de kalıyor haliyle...

bızede dr artık gunde 7-8 kere desteklı sekılde 15 dk yarım saat oturtturkı kasları guclensın dedı
ama benım sıpa fırıldak gıbı durmuyokı

kızlar ata benım canımı okuyor resmen kucakcı benımkıde ama ole bıldıgınız kucakcılardan degıl
kucagımda olcak ben sarkı solıycem ve zıplıyucak yada hoppıdı dıye dıye gezcez
sabıt durmuyo hıc yada yatarsa olurda ban ıyılık yapıp ondada yıne beraber oynıycaz
bugun sista kahvaltıya geldı 2 saat sonra ancak hazırlayabıldım kahvaltıyı

senin ki ne kadarlık oldu canım? sen koltukta mı oturturuyosun destekli yoksa kucagında mı?

benımkı 1 hazıran dogumlu canım
5 ayımızı doldurdugumuz gun soledı dr bıze.
gecen ayda kucagımda oturtuyordum
bu ayda koltukta oturtuyorum
bazen desteksızde bıkac dk duruyor

benımkı 1 hazıran dogumlu canım
5 ayımızı doldurdugumuz gun soledı dr bıze.
gecen ayda kucagımda oturtuyordum
bu ayda koltukta oturtuyorum
bazen desteksızde bıkac dk duruyor

anladım canım.. ben de o zaman yavaş yavaş başlayayım koltuk denemelerine.. herkes birsey söylüyor insan korkuyor. kimi diyor 6 ay bekle kimi diyor erkek bebek daha geç oturttur.
peki siz yürüteç aldınız mı ya da düşünüyor musunuz? doktor hayır dedi ama bizimki tam yürüteçlik ya durmuyor hiç yerinde hacı yatmaz gibi :D dediğin gibi yatarak falan durmuyor anca ben şaklabanlık yapacağım öyle...:1:

kızlarrr herkese ii akşamlar bugün paşayı doktora götürdüm.doktor iice inceledi.bunun gazı artmış dedi.kaşık mamasını kes,2 saatte bi besliyosan 3 saatte bi emzir dedi.kaka tahlili yaptık bağırsaklarında iltihap çıktı.balgamlı kusması içinse enfeksiyon dedi.2 tane şurup verdi biri antibiyotik biri ishalliği için 5 gün kullancaz.ben kilosu azaldı galiba dedim doktora devamlı hem allttan hem üstten gidiyo bu dedim.doktor bey 12 gün önce 6500 müş dedi bakalım tartalım dedi bi koydu tartıya 7100gr:27: doktor 12 günde 600 gr hem de okadar çıkarmya dedi.iştee böyle inşallah geçer de o da kurtulur biz de:24:.neyse kızlar ben baya yorgunum hepinize ii akşamlar.dua edin bize zasa sana da geçmiş olsun canım.öptüm hepinizi :16:

kızlarrr herkese ii akşamlar bugün paşayı doktora götürdüm.doktor iice inceledi.bunun gazı artmış dedi.kaşık mamasını kes,2 saatte bi besliyosan 3 saatte bi emzir dedi.kaka tahlili yaptık bağırsaklarında iltihap çıktı.balgamlı kusması içinse enfeksiyon dedi.2 tane şurup verdi biri antibiyotik biri ishalliği için 5 gün kullancaz.ben kilosu azaldı galiba dedim doktora devamlı hem allttan hem üstten gidiyo bu dedim.doktor bey 12 gün önce 6500 müş dedi bakalım tartalım dedi bi koydu tartıya 7100gr:27: doktor 12 günde 600 gr hem de okadar çıkarmya dedi.iştee böyle inşallah geçer de o da kurtulur biz de:24:.neyse kızlar ben baya yorgunum hepinize ii akşamlar.dua edin bize zasa sana da geçmiş olsun canım.öptüm hepinizi :16:

geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede iyileşir.. :nazar: maşallah iyi kilo almış kuzun... :)

anladım canım.. ben de o zaman yavaş yavaş başlayayım koltuk denemelerine.. herkes birsey söylüyor insan korkuyor. kimi diyor 6 ay bekle kimi diyor erkek bebek daha geç oturttur.
peki siz yürüteç aldınız mı ya da düşünüyor musunuz? doktor hayır dedi ama bizimki tam yürüteçlik ya durmuyor hiç yerinde hacı yatmaz gibi :D dediğin gibi yatarak falan durmuyor anca ben şaklabanlık yapacağım öyle...:1:

cnm banada bı arkads soylemıştı o gayet bılınclıdır bu konularda erkek cocuklar daha erken otrurmuşşş

şimdi masrafsız bir yöntem bulma zamanı demekk ki:))))))))))))))))))))):36::36:
aynen :)))
günaydın kızlarrrrrr

yine ,iş başııı benm oglan emmedı mama yaptım onuda almadı bende zorla ıcrdm oynata oynata yoksa gece saat bası kalkardı:(

leyla01 nasıl sac kurutma makınasyla uyutuyordun:):)

gunayyddıınnn leyla fon makınasını acıyor sesıyle uyuyor anne rahmındekı sese benzedıgı ıcın cocuklar sevıyorlar o sesi
evet canim oyle yapiyordum simdi de aglata aglata uyutuyorum hem korkuyordum da fonu acik birakmaya patlar filan o yuzden iyi oldu simdi de muzikle uyutmaya calisiyorum.bizim kiz sessiz uyumaz daa.yaninda ses olacak oyle.
günaydın herherkese

fön makinasını bende denedim ama korktu benim kız cıyak cıyak ağlamaya başladı süpürgenin sesindende korkuyo
benimki supurge gordumu sanki uzerine atliycak hopluyor zipliyor yerinde :D oyle bir merakla da izliyor kiii.en sakin durdugu andir ben evi supurdugum anlar.giki bile cikmaz oylece sevincle izler.
kızlaaar 5 ay bıtınce bebişleri oturtacaksınız demiiii?
ben oturtuyorum kucagimda ama sevmiyor oturmayi illa ki dimdik duracak ayakta.
Canım biz denemek maksatlı misafirliğe gittiğimzde yürüteçe koyduk
Önce yanyan gerigeri falan gitti
Dün yine koyduk, bildiğin ilerliyo yani
size belki yalan gelir ama dünki yürüteçten dolayı sanırım, yürütmemi istyo şimdi
Kollarının altından tutuyom zıplaya zıplaya çığlık atarak yürüyo
NAsıl seviniyo anlatamamm
biz de ilk misafirlikte bindirmistik kizim oyle sakin oturmustu ki icinde sok olmusdum genelde yabanci evlerde aglar huzursuzlanir.bizimki yurutece binip evi 4 dolaniyor hali olmayan yerlerde.
evet canım koşucak nerdeyse bi görsen=))
Ay bide sevimli oluyoki=))
Ben şimdi mama vermelimiyim bilemedim ya, çalışmıyom sütümde var
MAma tok tutar ya emmezse? korkuyom emmez yada az emer diye
ek gidalara gecerken sutu (mamayi) genelde istemiyorlar.
yavas yavas meyve sulari verebilirsin.kasik kasik tattir ki alissin yavas yavas.
ilk olarak elmayla basla 1-2 kasikla.3 gun artirarak ver.
sonra armut,uzum,nar devam et.
kasik mamasi vermek de iyi aslinda kasiga alisiyorlar.eger simdi vermek istemiyorsan 6. aydan baslarsin.
Kızlar bu arada nane kaynatıp suyunu veriyonuzmu hiç bebekelre
Ben sabah cemrenin burnunda akıntı gördüm verdim
Balgamlı bi kusmuk çıkardı afedersınız
İi geldi sanırım

evet ben veriyorum hatta papatya cayini da veriyorum,cok seviyor papatyayi.

gecmis olsun canim yaa en kisa zamanda toparlar insallah

evet canim ben aldim cok da memnunum yaramaz cocuklar icin tasarlanmis sanki :))
onundeki dugmelerle filan oynuyor,ya da evi dolaniyor

Ben dr sordum yürüteçe koyablrsın dedi
Sadece bebeğin oturacağı kısım ii olsun dedi bağırsaklarına zarar verir yoksa dedi

Canım geçmiş olsun sana dedğim gibiymiş dimi
BAğırsak enfeksiyonudur demiştim
Allah tez zmanda şifa versn bidaha göstermsin inş.
Kilosuda dert ettğn kadar diilmiş maşallahhhhh

Back
X