hadi bakalım afiyet olsun tosuna... :)
saol cnm artık iyice tosun yaparıımmmm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım afiyet olsun tosuna... :)
ben daha ek besınlere baslamadım ama ıkısıde olur ama yogurla basla deri sen bılırsın ama once tatlıyla baslama bence yogurt ver sonra muhallebi
teşekkürler canım.canım dr bıze once yogurtla baslattı
tavsiyenden dolayı teşekkürler. insanın bir konuda tecrübesiz olması ne kadar kötü.
teşekkürler canım.
canım bence yoğurtla başla.. zaten yoğurdu öğleden sonra muhallebiyi de akşam yatmadan verirsin..yoksa ayrı günlerde mi vereceksin deneyerek?
biz öğlen meyve suyu(rendeden geçirilmiş ve süzülmüş) ilkindi yoğurt akşamda muhallebi yiyoruz hepsi bir arada ama ben 1,5 haftadır sabah kahvaltısında devam mamasına 4bebe bisküvüsü ve pekmez koyup yediriyorum..
Kizlar bana dun doktorum bebelac'in bir kitapcigini verdi bebegimiz ve siz, eksiksiz beslenme yardimcisi diye, isterseniz siz de bi sorun doktorunuza yada bebelac'a mail atin gonderirler belk icinde cok guzel seyler yaziyor bir gun icinde neler vermen gerektigini, yemek, corba tarifleri felan.
kızlar face. de milupa anne bebek kulübü bir ninni yayınlamıştı çok güzel .benim afacan bile sakinleşti 3 seferdir onla uyuyor...:) varsa face. bakın derim..
kızlaar bıde bişey danışıcam meyveleri püre haline nasıl getiriyorsunuz cam rende almadım daha alıcam ama robottan blandrdan gecırmek içinde mazemeyı cok koymak gerekıyor
cam rendeyi en kısa zamanda al canım. blendar ve robotta metveler çok parçalanıyomuş ve çocuklar daha sonra kıvamlı pütürlü mamaları yemiyormuş. cam rendede biraz pütürlüde kalıyo iyi oluyo. suyunu vermek içinde tülbentten veya tel süzgeçten geçirirsin.
canım sen demir şurubu kullanıyor musun? mükrem bey sana ne dedi.. bize şu an gerek yok dedi de... ama sağlık ocağından vermişlerdi..
kızlar bızde kacıyoruz
sistayla bebelerımıze bayramlık almaya cıkıcaz. cok optuk hepınızı
hepsinin tadı aynı canım bende ferrum kullanıyorum mecburuz kullanmaya benim kızda sevmiyo ama![]()
kızlar bızde kacıyoruz
sistayla bebelerımıze bayramlık almaya cıkıcaz. cok optuk hepınızı
kızlaaar bayramlık ne oldunuz kuzularınıza