• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım ya. ayyyy ne çok ağlamıştır canım benim. bu afacanları 1 dakika bil yalnız bırakmamak lazım.

ewet cnm 6 aylık olsun mama sandalyesi alıcam oturtucam yanımda dursun birde artık bana çok alıştı yanında olmayınca hemen ağlıyo gözleriyle takip ediyo beni kapıdan çıkar çıkmaz ağlıyo yaramaz:emir_bebek:

kızlar yarında bayram alış verişine gitcez ne alıyım acaba bebişe siz neler aldınız yada ne almayı düşünüyosunuz

günaydınn kızlar bayram kıyafeti kızım çok süslü bi pantolonla bady almış babası eee daha gösteremedik bile ablaya dur bakalım bayram günü bi fiyasko kopar gene onunki süslü benimkinde çiçek yok dicek off 2 kız ne zormuş büyüyünce düşünemiyorum bunları kıyafet kavgası hat safhada olur heralde beni m minikim ana kucağından kaya kaya düşürüyo kendini yan dönüyo bide ayağını yere vura vura ilerliyo baya mindere yere yatırıyorum artık

günaydınn kızlar bayram kıyafeti kızım çok süslü bi pantolonla bady almış babası eee daha gösteremedik bile ablaya dur bakalım bayram günü bi fiyasko kopar gene onunki süslü benimkinde çiçek yok dicek off 2 kız ne zormuş büyüyünce düşünemiyorum bunları kıyafet kavgası hat safhada olur heralde beni m minikim ana kucağından kaya kaya düşürüyo kendini yan dönüyo bide ayağını yere vura vura ilerliyo baya mindere yere yatırıyorum artık

gunaydın cnm kızlara alıncak cok sey varrrrr bende bugun ogluma alcam kışlık askılı tulum gordum onu bıde altıan gıymek ıcın cıtcıtlı gomlek olabılır bakcam artık

Günaydın kızlaaaaaaaarrr.Ben dün bayram alışverişi yaptım.Bugünde temizliğie başlacam şimdi bitirim hemen anacığımla sonra gene gezmelere.Kendime bi tunik aldım small benden oldu ancak göbeğim sinirimi bozuyo.Karralıyım 58 kilo dan 54e düşecem hamile kalmadan önce 55tim ama göbek bi tuhaf zaten bu zamna kadar 7 kilo verdim.Ahh şu hamur işleri olmazsa ne güzel olurdu.Kızlarrr ben trufff yapıyorum tatlı kekle inanın çok lezzetli ve kolay.Hadi size iyi haftasonlarıııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
selam kızlarrr herkes bayram alışverişinde sanırımmmm biz çıkamadık bugünnn bakıym dedim kimsecikler yokmuşş

imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttt.......
temizlik bitmiyo bebeş durmuyo....
alışveriş duruyo herşey karma karışık napıcam ben yaaaa....
daha kendime de kızımada bişey alamadım
kendime bir kısa pardesü alıcam
kızımada ponponlu külotlu çorapla badi elbisemizide ananemiz almış kızıma 2 bayramdır alıyo saolsun ...
birde bana alan olsa

selam kızlar dun akraya geldık ucakta oglum cok usluydu baska bebısler aglasada bnmkı etrfı ızledı buarada ankaragucu futbolcuları vardı ucakta oglum elıme hıc ulasmadı futolculr elden ele dolştırdılar cok sevdıler oglumu hehehe sonnrada fittbolcular cantalarıma yardım ettıler ömürcek sayesındeeee:) bugunde kıyft bakcktm ogluma bayrmlk magazalara gıremedım bıle cok klabalk yrın oglumu anneme bırkp belkı bakarmmmm herksler nerde buaradaaa.:)

berrakcım sendemı burlrdasın buaradaaaa nasıl oldun iyileştnmıı?tabı sen yanls berrk deılsndr ıns eheheeh:)

kızlar bugun ogluma yogurt yaptım şapur şupur yedı ama ogun olarak degıl bıarz verdım oda tadını cok begenıyor diye verdım

bende bugun ogluma kesme corba verdımmm..
bızım buralarda el yapımıdır..
un corbasıda denı1lır..
yemez dıyordum ama severek yedı.ıcının tanelerınıde yuttu :))
ama yınede ustune memeye emdı:)

bu arada herkesın bayramı kutlu olsun..mınklerınızle bırlıkte nıce bayramlara

ceylanımmmmmmmmmmmm sende hazıran anasıydın demı..burdayız ne guzel senınle..
opuyorum mucks

Günaydın kızlaaaaaaaarrr.Ben dün bayram alışverişi yaptım.Bugünde temizliğie başlacam şimdi bitirim hemen anacığımla sonra gene gezmelere.Kendime bi tunik aldım small benden oldu ancak göbeğim sinirimi bozuyo.Karralıyım 58 kilo dan 54e düşecem hamile kalmadan önce 55tim ama göbek bi tuhaf zaten bu zamna kadar 7 kilo verdim.Ahh şu hamur işleri olmazsa ne güzel olurdu.Kızlarrr ben trufff yapıyorum tatlı kekle inanın çok lezzetli ve kolay.Hadi size iyi haftasonlarıııııııııııııııııııııı

tarifini de yazaydın yahu:56:

kızlar bugun ogluma yogurt yaptım şapur şupur yedı ama ogun olarak degıl bıarz verdım oda tadını cok begenıyor diye verdım

nası yabdın canım ya tarifini yazarmısın??
ben formül sütle yapmayı düşünmüyorum.. mamanın beklerken bozulacağı fikri aklıma yatıyor..
hepimiz sütle yapılan yoğurtlarla büyüdük.. hem bakteri çoğalarak yoğurt oluyor süt mutasyona uğruyor bi nevi..
herkesin doğrusu farklıdır tabi ama ben maximum doğallıktan yana olduğum için sütten yapan varsa tarifini istiyorum...daha önce hiç yapmadım da :23:

Back
X