• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende bugün bayram alışberişine gittim çok cici seyler aldım oğlumada kot pantolan badi mont bide konvers gibi patik tarzı seyler varya onlardan çok şekerler yaaa çokta pahalı bebek kıyafetleri ne kadar pahalıymış bizimkilerden pahalı

kızlar bende bugün bayram alışberişine gittim çok cici seyler aldım oğlumada kot pantolan badi mont bide konvers gibi patik tarzı seyler varya onlardan çok şekerler yaaa çokta pahalı bebek kıyafetleri ne kadar pahalıymış bizimkilerden pahalı

olsun canım yaa ne güsel istanbuldasın ne kadar cok secenegin var.. biz suan elazıg dayız hiç bir halt yok.gecen sene ne güsel ankara'daydık.şimdi sen ne güsel cicler almıssındır.bende ogluma 2 tane sweet aldım 1 kot pantolon zaten bir sürü giymediği seylerde var.. birde adidastan minik ayakkabı aldım cok tatlı yaaa.
bebişler güle güle giysin bayramlıklarını ...

evet cnm ataberk benim oğlum da..

senı eskı berrak sanmıstım ama değilmişsin sanırım
bende eski kk lılardanımm..

özlemişimmmm burayı

bizde bugun kayınvalıdemlere geldık
atayı bıraktım uyutup oglusuma cııcler almaya gıttım
idilbaby den gomlek kot sapkayakkabı corap aldık bayramlık

canım yogurdu nasıl yaptın ??

nası yabdın canım ya tarifini yazarmısın??
ben formül sütle yapmayı düşünmüyorum.. mamanın beklerken bozulacağı fikri aklıma yatıyor..
hepimiz sütle yapılan yoğurtlarla büyüdük.. hem bakteri çoğalarak yoğurt oluyor süt mutasyona uğruyor bi nevi..
herkesin doğrusu farklıdır tabi ama ben maximum doğallıktan yana olduğum için sütten yapan varsa tarifini istiyorum...daha önce hiç yapmadım da :23:

Kızlar ben pastorize sütle yapıyorum. 1 su bardağı sütü cezvede ısıtıyorum ve mayalayacağım kaba koyuyorum. Serçe parmağımın ucuyla sıcaklığını kontrol ediyorum. Şöyle derler 7 'e kadar say sıcaklığına dayanabiliyorsan tamamdır. Yani ne çok sıcak olacak ne de çok ılık...Sonra 2 tatlı kaşığı yoğurt (maya) ekliyorum azıcık karıştırıyorum. Sonra ağzını kapatıp güzelce sarıp sıcak bir yere koyuyorum ve en az 4 saat bekletiyorum.Sonra ordan alıp buzdolabına koyup orada da 2 saat bekletince yoğurdumuz hazır....

Güneşimmm maşallah ömürceke
ne gzüel annenlere kavuştunnn, tadını çıkar valla eşim benide gönderiyodu istanbula
Kardeşim biz gelicez diyince gitmedim
Dün de aradılar biletler çok pahalı bayramdan sonra gelcez diyolar
gıccık oldum
Bu bayram bana gelmiyo anlıycağın=((
selam kızlar dun akraya geldık ucakta oglum cok usluydu baska bebısler aglasada bnmkı etrfı ızledı buarada ankaragucu futbolcuları vardı ucakta oglum elıme hıc ulasmadı futolculr elden ele dolştırdılar cok sevdıler oglumu hehehe sonnrada fittbolcular cantalarıma yardım ettıler ömürcek sayesındeeee:) bugunde kıyft bakcktm ogluma bayrmlk magazalara gıremedım bıle cok klabalk yrın oglumu anneme bırkp belkı bakarmmmm herksler nerde buaradaaa.:)

reeeed veee berrrak bende aynı ecubukcu nun yaptıgı gıbı yaptım kcuk cam kavanozun ıcıne yaptım pastorize süttten yaptım pastorıze süt yogurt olunca alarji yapma oranı ortadan kalkıyormuşşş mamaylada yapan var ama ben mamayla yapmaya gerek duymadım

Senay86 nasılsın canım? Bebiş nasıl?
Benımkı sanırım grip oluyo burnunda akıntı var bide hapşırıpp duruyo sürekli
kendme kızıyom bi çocuğa bakamıom falan diye
Bütün keyfim kaçık

olsun canım yaa ne güsel istanbuldasın ne kadar cok secenegin var.. biz suan elazıg dayız hiç bir halt yok.gecen sene ne güsel ankara'daydık.şimdi sen ne güsel cicler almıssındır.bende ogluma 2 tane sweet aldım 1 kot pantolon zaten bir sürü giymediği seylerde var.. birde adidastan minik ayakkabı aldım cok tatlı yaaa.
bebişler güle güle giysin bayramlıklarını ...

evet cnm sağlıkla giysinler insallah senin aldıklarında güzeldir cnm hediye gelen bir sürü kıyafeti var ama bir kaçı güzel diğerleri kalitesiz eşofman takımı

rapunzel canım evet bende haziran annesiim canımmm özlemişim seni epeydir denk gelemiyorduk:))

kızlar bu yoğurt her sütle de tutmuyo sanırım her mayayla da tutmuyo drumuz bize pastorize sütle yapın dedi

ben önce pınar sütle yaptım evde içim yoğurt vardı onunla mayaladım çok güzel oldu

sonra eşim içim sütle deneyelim dedi bu sefer mayayı annemden almıştım o berbat oldu sulu oldu kıvamı

bize pınar sütü pınar yoğurtla deneyecem bakalım nasıl olucak ama sanırım işin sırrı pınar süt de

hazır sütler gzel kıvam vermiyor diye duymuştum ama pınardan memnun kaldık biz

Kızlar ben pastorize sütle yapıyorum. 1 su bardağı sütü cezvede ısıtıyorum ve mayalayacağım kaba koyuyorum. Serçe parmağımın ucuyla sıcaklığını kontrol ediyorum. Şöyle derler 7 'e kadar say sıcaklığına dayanabiliyorsan tamamdır. Yani ne çok sıcak olacak ne de çok ılık...Sonra 2 tatlı kaşığı yoğurt (maya) ekliyorum azıcık karıştırıyorum. Sonra ağzını kapatıp güzelce sarıp sıcak bir yere koyuyorum ve en az 4 saat bekletiyorum.Sonra ordan alıp buzdolabına koyup orada da 2 saat bekletince yoğurdumuz hazır....

sağol canım deneyeceğim artık.. tutturduğumu yazarım .. tabi tutturabilirsem :D

reeeed veee berrrak bende aynı ecubukcu nun yaptıgı gıbı yaptım kcuk cam kavanozun ıcıne yaptım pastorize süttten yaptım pastorıze süt yogurt olunca alarji yapma oranı ortadan kalkıyormuşşş mamaylada yapan var ama ben mamayla yapmaya gerek duymadım

ben de sütten yapacağım ..
5 ay bitsin başayacağım ben de..

biz memlekete gideceğiz.. ananemiz almış bayramlık ciciler.. istanbul eminönü dışında epey pahalı.. ben de şimdilik extraya girip almadım=) gidince yedek bir iki takım daha almayı düşünüyorum.. dedeye gittiğimizde giyicek bebişim..
:66:

Senay86 nasılsın canım? Bebiş nasıl?
Benımkı sanırım grip oluyo burnunda akıntı var bide hapşırıpp duruyo sürekli
kendme kızıyom bi çocuğa bakamıom falan diye
Bütün keyfim kaçık

iyim canım bebegımde iyi oyuncak delısı olduk bu aralar gecmış olsun canıııım kıyamam ben bebişine olur annesı hasta olacak tabi vucudu dırenmeyı ogrenecek kendini hiç suclama sen hasta olmasını ıstermısın hiiiççç biranonce ıyi olur inşşş

burda baska berrak tamı vardı ilk defa duydum canım yaaa... ben eski grup konusurkende takip ediyordum ama duymamıstım

hım bılmyrm kı cnm bıldgm baska berrk vardı onnkı kız sn baska berrk kafam karstı eheheh facde sen yoktn dımı nese:D:D
senay sana doktoru yazdımmı htrlmyorum ama yazyım tekrar ben karsıyakada alper ozgonul var ona gotryrm yaslı bır ton ton amca muayene ucretı 70 tl falan alıyr cok uygn ben memnunnm ama bırz koca karı usulu buyutuyor bebıklerını;)

hım bılmyrm kı cnm bıldgm baska berrk vardı onnkı kız sn baska berrk kafam karstı eheheh facde sen yoktn dımı nese:D:D
senay sana doktoru yazdımmı htrlmyorum ama yazyım tekrar ben karsıyakada alper ozgonul var ona gotryrm yaslı bır ton ton amca muayene ucretı 70 tl falan alıyr cok uygn ben memnunnm ama bırz koca karı usulu buyutuyor bebıklerını;)

saolll cnmmmm:16:

Back
X