• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

du zorluyım birazcık yawru ben uyucam ayakta valla
muaaaaah öptüm seni ve bütün anaları
yarın görüşürük :70:

canım ilk gün altını 1-2saat bağladım 1-2 saat açtım ilkgün zor oldu gerçekten 2.gün biraz daha iyiydi 3gün hiçbirşey kalmadı birde ben hastanede yaptırmadım çünkü hastanede tamamen uyutularak yapılıyormuş eşimin yiğenlerini sünnet eden sünnetçi vardı tanıdıklarıydı iğne yaptı sonra sünnetini yaptı yapılırken hiç ağlamadı iyki yaptırmışım

canım biz tam anlamıyla araştırmadık ama bir arkadaşım bu yaz oğlunu devlet hastanesindeki çocuk cerrahı Op.Dr. Kasım Şimşek ' e yaptırmış. memnun kalmışlar. bakaım önümüzdekihaftaya kadar birz daha araştıralım. ben sana haber veririm canım.

tamam canım biz de düşünüyoruz ama hala araştırmadık.. sen öğrenirsen birşeyler söylersin...

Kızlar ben hergün bebeğime yumurtanın sarısını yediriyorumiçine birazda sütümü sğıyorum eziyorum yumurtanın sarısını çok severek yiyiyor sizde yediriyormusunuz?

kızlaaarrrr ne olursunuzzzz şu bebişlerın donmesını kafaya takmayınnnn benım oglum donmeyı cok sevmıyor yarım donuyo bazen tam ama emeklemeye calışıyooor dönmeyen cocuk emeklemez yürümez diye bişey yok eninde sonunda bunlar gercekleşecek benım bi tanıgın oglu 9 aylıkken dönmeye basladııı

geldık dr dan
bogaz enfeksıyonumuz duzelmıs gıbı
burun enfeksıyonu varmıs
kulaklarından suphelenıyodum ama burun ve bogaz tıkalı oldugu ıcın kulagı rahatsız olurmu s
kulakla ılgılı bı problemı yokmus

cok mutlu oldummmm

geldık dr dan
bogaz enfeksıyonumuz duzelmıs gıbı
burun enfeksıyonu varmıs
kulaklarından suphelenıyodum ama burun ve bogaz tıkalı oldugu ıcın kulagı rahatsız olurmu s
kulakla ılgılı bı problemı yokmus

cok mutlu oldummmm
hadi gözünüz aydın olsun.bende sevindim canım,maşşallah kuzucuğaa.

tesekkur ederım kızlar
bu arada maasallah oglusum bugn benı bır kez dahamutlu ettı
sabah dr gıderken
atayı park yatagına koydum
oyun halısyla oynuyodu
emzıgıde yanındaydı
ataya6 aydır emzık tutturmaya claısıyorum son 1 aydır bırakmıstım
ata emzıgı almıs agzına uymus
mecburen kaldırdım hazırlamk ıcn
drdan gelınce yıne koydum verdım emzıgıde uyudu kendı basına
ınsallah bole devam eder
yoksa yakında bacakalrım kopacak..

Benimkide dönmüyo dönmeyede pek niyeti yok gibi. Yüzüstü durmayı hiç sevmiyo belki o yüzden dönme ihtiacı duymuyordur. :))

Kızlar nerdesiniz bişey sormuştum yumurta yediren varmı diye varsa nasıl kaç dakika pişiriyorsunuz ben iyice haşlıyorum ama bir yandanda faydası ölürmü çok haşlanınca merak ediyorum

Back
X