Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım keçi sütü çok yararlıymış doğru bende yakında geçicem ama şimdilik vermek istemiyorum nede olsa hayvansal gıda benim için henüz erken...cam rendeyi tercih ediyorum,doktorumuz söylemedi özellikle ama anne öyle büyütmüş bizleri,bende öyle yapıyorum.
özelde canım.
yazıcam canım,en yakın zamanda.
bizim doktorumuz,inek sütü önermedi,keçi sütüyle mayaladedi,bende az önce çıktım arabayla heryeri gezdim,migros,carrefour larda bulursundedi,oralarda bulamadım,eve yakın bi market var hatipoğlu diye,orda buldum.boşuna o kadar gezindim..
neden erken cnm,sizin doğduğu zamandan itibaren sayılmıyomu yaşınız??tickerinda bizden 2 hafta öndesiniz.
hoş geldin canım. burda öğrenecekde anlatacakta çok şey bulacaksın emin ol
merhaba ben de 17 haziranda doğum yaptım aynı gün doğum yapmışız seninle![]()
ikizlr canım seninde mi ikizcanım yanlış mı anladım bilmiyorum ama senin bebekler ikiz mi? anaaaaaaaaaaaa bizim canavarlarda 2 tane . sende doğum kilosu falan kalmamıştır dimi:))))
tutmuş mu canımnasıl olmuşkızlar yoğurdu yaptım sofra beziyle örttüm peteğin üzerine koydum düşük derecede yanıyo doğalgaz evde çok sıcak yazlık kıyafetlerleN dolasıyom vallah inşallah tutar şimdilik paket sütle yaptım yarın taze köy sütüyle yapıcam bi deniyim dedim
geçmiş olsun canım çok şükür çağresi olan şeylerslm kızlarrr dun ortapedıye gıttık oglumda kalca cıkıgı var mı dıye kalca cıkıgı yok cok şukur ama hafif bi sığlık var dediı cıft bez degılde frejka yastık kullanın 3 ay sonra kontrole gelın dedi medıkale gıttık aldık dedgı şeyi ayyyy yavrummm yaaa bacaklarını oynatamıyor artık cok zor ben 3 aymı kullancam bunu ogluma yaaaa medıkaldekı bayan fazla bişeyı yokmuş bır ayda gecer aslında 3 ay fazla gıbı geldı dedı bana valla ne yapcam bılmıyorum ıyı bı doktor bulup muayenehanesıne goturmem gerek cift bez baglamaya razıyım yaaaa:2:
ben sabah milupanın kalvaltı yazan mamadan veriyorum 10 da meyve ,sebzeyi 12 civarında veriyorum 3 de yoğurt 6-7 gibi de akşam mamalarını veriyorumkızlar günaydınbebeğinize akşam sebze çorbası veriyomusunuz veriyosanız kaçta.doktor bana bi çezelge yaptı.12 de çorba 3te meyve 5te çorba şeklinde.sen kendin düzene oturtursun saatleri dedi.
normalde doktora götürdüğünde bacaklarına bakıp kontrol etmesi lazım etmiyo mu görmüşsündüraa cok gecmı solsun ya olsa ole bısey dr umuz solerdı heralde dımı kucukken ultrason temız cıkmıstı ama bu aylarda tekrarlamak gherkeıyor dımı
canım tutarsa bana da söyle ben de deniycem hatta ben de şimdi yapıcaktımkızlar ben devam sütünden yoğurt mayaladım tutarmı acaba
ikizlr canım seninde mi ikiz
tutmuş mu canımnasıl olmuş
geçmiş olsun canım çok şükür çağresi olan şeyler
ben sabah milupanın kalvaltı yazan mamadan veriyorum 10 da meyve ,sebzeyi 12 civarında veriyorum 3 de yoğurt 6-7 gibi de akşam mamalarını veriyorum
normalde doktora götürdüğünde bacaklarına bakıp kontrol etmesi lazım etmiyo mu görmüşsündür
canım tutarsa bana da söyle ben de deniycem hatta ben de şimdi yapıcaktım
canım hani kavanoz mamalarının kavanozu varya onunla bi tane de ben yapıyorum bakalım nasılolcak
benim yoğurdum tutmadı malesef nedense![]()
selam kizlar,nasilsiniz?
sizlere birsey sorucam.
sizin de bebisleriniz kiyafet giydirince agliyor mu?
ben bu yuzden kizimi disari cikarmaktan sogudum yaaaa resmennnn...
o kadar agliyor kiii giydirinceee sinirlerim tepemeee cikiyorrrrrr
sizinkiler de bole mi?
canım ama yeni yaptım demedin mi sabaha kadar bekliycekti nasıl anladın
benim kızımda giyinmeyi hiç sevmez ama ben onunla konuşuyorum dinliyo ve ağlamıyo... o ağladıkça sen sesini yükselterek konuşmayı dene bakalımselam kizlar,nasilsiniz?
sizlere birsey sorucam.
sizinkiler de bole mi?
selam kizlar,nasilsiniz?
sizlere birsey sorucam.
sizinkiler de bole mi?