• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cam rendeyi tercih ediyorum,doktorumuz söylemedi özellikle ama anne öyle büyütmüş bizleri,bende öyle yapıyorum.

özelde canım.

yazıcam canım,en yakın zamanda.

bizim doktorumuz,inek sütü önermedi,keçi sütüyle mayaladedi,bende az önce çıktım arabayla heryeri gezdim,migros,carrefour larda bulursundedi,oralarda bulamadım,eve yakın bi market var hatipoğlu diye,orda buldum.boşuna o kadar gezindim..
canım keçi sütü çok yararlıymış doğru bende yakında geçicem ama şimdilik vermek istemiyorum nede olsa hayvansal gıda benim için henüz erken...

neden erken cnm,sizin doğduğu zamandan itibaren sayılmıyomu yaşınız??tickerinda bizden 2 hafta öndesiniz.

neden erken cnm,sizin doğduğu zamandan itibaren sayılmıyomu yaşınız??tickerinda bizden 2 hafta öndesiniz.

evet canım ben hepinizden büyüğüm ama ben kendimce erken diyorum yani nede olsa süt zaten bizim kansızlığımız var o yüzden keçi sütüne 8. ayda geçicem şimdilik emziriyorum çorbaya henüz geçtim devam sütünü arada veriyorum sütüm olmayınca ...şimdilik böyle canım

canım yanlış mı anladım bilmiyorum ama senin bebekler ikiz mi? anaaaaaaaaaaaa bizim canavarlarda 2 tane . sende doğum kilosu falan kalmamıştır dimi:))))
ikizlr canım seninde mi ikiz
kızlar yoğurdu yaptım sofra beziyle örttüm peteğin üzerine koydum düşük derecede yanıyo doğalgaz evde çok sıcak yazlık kıyafetlerleN dolasıyom vallah inşallah tutar şimdilik paket sütle yaptım yarın taze köy sütüyle yapıcam bi deniyim dedim
tutmuş mu canımnasıl olmuş
slm kızlarrr dun ortapedıye gıttık oglumda kalca cıkıgı var mı dıye kalca cıkıgı yok cok şukur ama hafif bi sığlık var dediı cıft bez degılde frejka yastık kullanın 3 ay sonra kontrole gelın dedi medıkale gıttık aldık dedgı şeyi ayyyy yavrummm yaaa bacaklarını oynatamıyor artık cok zor ben 3 aymı kullancam bunu ogluma yaaaa medıkaldekı bayan fazla bişeyı yokmuş bır ayda gecer aslında 3 ay fazla gıbı geldı dedı bana valla ne yapcam bılmıyorum ıyı bı doktor bulup muayenehanesıne goturmem gerek cift bez baglamaya razıyım yaaaa:2:
geçmiş olsun canım çok şükür çağresi olan şeyler
kızlar günaydınbebeğinize akşam sebze çorbası veriyomusunuz veriyosanız kaçta.doktor bana bi çezelge yaptı.12 de çorba 3te meyve 5te çorba şeklinde.sen kendin düzene oturtursun saatleri dedi.
ben sabah milupanın kalvaltı yazan mamadan veriyorum 10 da meyve ,sebzeyi 12 civarında veriyorum 3 de yoğurt 6-7 gibi de akşam mamalarını veriyorum
aa cok gecmı solsun ya olsa ole bısey dr umuz solerdı heralde dımı kucukken ultrason temız cıkmıstı ama bu aylarda tekrarlamak gherkeıyor dımı
normalde doktora götürdüğünde bacaklarına bakıp kontrol etmesi lazım etmiyo mu görmüşsündür

kızlar ben devam sütünden yoğurt mayaladım tutarmı acaba
canım tutarsa bana da söyle ben de deniycem hatta ben de şimdi yapıcaktım

ikizlr canım seninde mi ikiz

tutmuş mu canımnasıl olmuş

geçmiş olsun canım çok şükür çağresi olan şeyler

ben sabah milupanın kalvaltı yazan mamadan veriyorum 10 da meyve ,sebzeyi 12 civarında veriyorum 3 de yoğurt 6-7 gibi de akşam mamalarını veriyorum

normalde doktora götürdüğünde bacaklarına bakıp kontrol etmesi lazım etmiyo mu görmüşsündür

canım tutarsa bana da söyle ben de deniycem hatta ben de şimdi yapıcaktım

tamm canım henüz yeni yaptım biraz daha bekleyelim

canım hani kavanoz mamalarının kavanozu varya onunla bi tane de ben yapıyorum bakalım nasılolcak

selam kizlar,nasilsiniz?
sizlere birsey sorucam.
sizin de bebisleriniz kiyafet giydirince agliyor mu?
ben bu yuzden kizimi disari cikarmaktan sogudum yaaaa resmennnn...
o kadar agliyor kiii giydirinceee sinirlerim tepemeee cikiyorrrrrr
sizinkiler de bole mi?

selam kizlar,nasilsiniz?
sizlere birsey sorucam.
sizinkiler de bole mi?

canım benimkiler oyun yapıyorm zannediyor sen de üstünü giydirirken şirinlik yapmayı dene artık anlıyolar ceeee yap bi dene istersen

canım ama yeni yaptım demedin mi sabaha kadar bekliycekti nasıl anladın

canım 9 da yaptım zaten süresi 3 saatti nette okudum 3 saat dolunca açtım aynı kapattığım gibi duruyo bakalım seninkisi iii tutarsa senin yaptığın gibi yaparım belkide ben beceremedim

selam kizlar,nasilsiniz?
sizlere birsey sorucam.
sizinkiler de bole mi?
benim kızımda giyinmeyi hiç sevmez ama ben onunla konuşuyorum dinliyo ve ağlamıyo... o ağladıkça sen sesini yükselterek konuşmayı dene bakalım

valla kizlar konusmaktan, sirinlik yapmaktan mahvoluyorum nerdeyse, valla maymun ediyo beni:))) ama aglamasini kesmiyor.corap filan giydirince aglamaz tam tersi guluyor hosuna gidiyor:) ama sira yukariya gelince kiyameti kopariyor.yaz gelse de rahatlasam 1 body giydiriyordum o kadar ne rahatmisimmm

selam kizlar,nasilsiniz?
sizlere birsey sorucam.
sizinkiler de bole mi?

benşm oğlanda tam tersi soyuyorum bi keyfi geliyo gülüyo iydirirkende hiç ağlamıyı:nazar:anlıyo gezmeye gidicemiz heralde:emir_bebek:

bişey sorucam kızlar bebekleriniz uyurken ürküyolarmı benim bebeğim uykusunda ürküyo ve uyanıyo acaba uykusundamı korkuyo diye düşünüyorum ama uykusunda korkuncada ağlıyo bazende gülüyo sizin bebklerdede böyle oluyomu

Back
X